Kazek 1.9 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Poczytajcie cały wątek to będziecie wiedzieć co gdzie i jak .. Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert16zgas Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pany pomóżcie, mam podłączone przednie drzwi pod el szyby, dekory się swiecą, ale po podłączeniu tylnych dekory przednie przygasają ? Podpiełem sie pod 2 przewody ( kolorów nie pamiętam nw jest to jakieś znaczenie ? ) i z tych samych przewodów poprowadziłem na tył, dobrze to zrobiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 może zwarę zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiiichalQ Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 I jak śrubował ktoś się tego podjąć w b5?? bo ciekawi mnie taki motyw Jak by ktoś był zainteresowany posiadam na sprzedaż albo wymianę orgi listwy ale z a6 c6 które są pod dekorami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1DAb3KVXXXXXwXVXXq6xXFXXXy/For-Chevrolet-Onix-font-b-Car-b-font-Interior-font-b-Ambient-b-font-font-b.jpg ciekawe jakby to wyszło z takimi paskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiiichalQ Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1DAb3KVXXXXXwXVXXq6xXFXXXy/For-Chevrolet-Onix-font-b-Car-b-font-Interior-font-b-Ambient-b-font-font-b.jpg ciekawe jakby to wyszło z takimi paskami A gdzie można coś takiego kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 tu:http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=NEON+GIETKI&bmatch=base-relevance-pop-1-1-0324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1DAb3KVXXXXXwXVXXq6xXFXXXy/For-Chevrolet-Onix-font-b-Car-b-font-Interior-font-b-Ambient-b-font-font-b.jpg ciekawe jakby to wyszło z takimi paskami A gdzie można coś takiego kupić?? Np. tu:http://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160327112238&SearchText=interior+ambient Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiiichalQ Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 na aledrogo są kosmiczne ceny 500 zł i to z jednym generatorem to jakieś szaleństwo http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1DAb3KVXXXXXwXVXXq6xXFXXXy/For-Chevrolet-Onix-font-b-Car-b-font-Interior-font-b-Ambient-b-font-font-b.jpgciekawe jakby to wyszło z takimi paskami A gdzie można coś takiego kupić??Np. tu:http://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160327112238&SearchText=interior+ambientWysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka A zamawiałeś na tej stronie ?? bo widze że albo euro albo $$ trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Kiedyś coś kupowałem ale to dawno temu bylo. Z tego co pamiętam zapłaciłem przez paypall Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na dzień dzisiejszy na Alli.. można płacić przelewem "przelewy 24" wychodzi nawet taniej niż kartą bo nie ma tylu przewalutowań i cenę mamy przeliczoną na PLN. Podczas zakupu przy płatności wybieramy odpowiednią opcję która następnie przekierowuje nas do naszego banku. Nie ma z tym żadnych problemów. Co do tych neonów to nie wiem czy nie będzie problemów z zakłóceniami na radiu, jak by nie patrzeć będzie to przetwornica podwyższająca napięcie w chińskim wykonaniu. Coś na ten temat mogą powiedzieć użytkownicy chińskich zestawów HID w lampach. Dodatkowo trzeba mieć na uwadze to że napięcie z przetwornicy będzie o znacznie wyższym napięciu niż 12V, czyli należy stosować inne przewody oraz lepsza izolację połączeń. Istnieje też ryzyko że trwałość tych neonów może być znacznie mniejsza niż diod led i z czasem będą coraz słabiej świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) To widzialem bo wlasnie sie zastanawialem czy zamawiac chodzilo mi bardziej czy ktos juz widzial to na aucie bo wiadomo jak to z takimi reklamami bywa ;p Ale chyba wystaczy mi odp z gory Znac to sie na elektryce nie znam ale chyba jest to do obejscia Edytowane 27 Marca 2016 przez rosiaksdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 To widzialem bo wlasnie sie zastanawialem czy zamawiac chodzilo mi bardziej czy ktos juz widzial to na aucie bo wiadomo jak to z takimi reklamami bywa ;p Ale chyba wystaczy mi odp z gory Znac to sie na elektryce nie znam ale chyba jest to do obejscia Wydaje mi się że lepiej zrobić to na zwykłym pasku LED. Będzie prawdopodobnie taniej, lepiej i łatwiej zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zrobic juz zrobilem tylko mam problem z tymi punktowcami :/ zobaczymy po zmianie tapicerki jak bedzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dlatego szukam jakiejs alternatywy zeby bylo równe podswietlenie na calej dlugosci, bo kombinowalem i skierowane do gory i do dolu to dolu o wiele lepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KedoG Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Ja zamawiałem na alliexpres te kable tak zwane EL z dodatkową tasiemka dzięki której można łatwo umocować kabel w szczelinie. Zamówiłem czerwony a wygląda jak pomarańczowy gdy się je podłączy do zasilania to dają lekką poświatę czerwonego. Moim zdaniem jeśli chodzi o kolor czerwony to nie warto, a zdjęcie są mocno "zbajerowane" Na alliexpres koszt co prawda niewielki bo za 5m tego przewodu wraz z inwerterem i z przesyłką zapłaciłem około 40zł... Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez KedoG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 za 35zł z wysyłką do wielu forumowiczów wysyłałem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KedoG Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A takie?http://www.aliexpress.com/item/1m-3m-5m-Sewable-EL-Wire-Glow-Wire-Sew-Tag-flex-led-Neon-Strip-12V-car/32460028603.html?spm=2114.01010208.3.1.vWyDby&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_4_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_508_10032_10020_10018_10019,searchweb201603_2&btsid=569c3371-0978-4b11-b212-d0ed2545acfe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiaksdz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 a masz zdj jak to wygląda po zamontowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carrneiro Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Pany pomóżcie, mam podłączone przednie drzwi pod el szyby, dekory się swiecą, ale po podłączeniu tylnych dekory przednie przygasają ? Podpiełem sie pod 2 przewody ( kolorów nie pamiętam nw jest to jakieś znaczenie ? ) i z tych samych przewodów poprowadziłem na tył, dobrze to zrobiłem ? Błąd. Napię ie ci idzie na większy metraż ledów. Podłącz w innym miejscu a nie przygasną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KedoG Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) a masz zdj jak to wygląda po zamontowaniu? Jeżeli do mnie to pytanie to nie montowałem tego. Przystopował mnie fakt, że do każdego dekora trzeba dać osobno inwerter no chyba że chce się założyć jeden i ciągnąć kable przez wszystkie drzwi i jak pisałem wcześniej zniechęcił mnie też kolor kabla który miał być czerwony ,a wygląda jak pomarańczowy, gdyby nie to to już pewnie miałbym to założone u siebie..... Zrobię dzisiaj kilka zdjęć w dzień i kilka w nocy jak to wygląda z kablem EL i wstawię później. Przyłożę do dekoru i może w szczelinę w boczku między plastikiem a materiałem. Nie chcę psuć tematu, ale jest inny "bajer" na aliexpress dość drogi no ale... http://pl.aliexpress.com/item/Led-Door-sill-for-Audi-A1-2013-2014-Welcome-Scuff-Plate-Pedal-2pcs-front-door-car/32572402256.html Tak kabel świeci w rzeczywistości: Prowizorycznie w aucie: A tu nocą od strony kierowcy (zdjęcie kijowe bo telefonem robione) Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez KedoG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi