skrab Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ale jak program robić to najlepiej po wymianie sprzęgła wtedy się nie będzie slizgac tąpniete z LG F60
krystian3769 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ale jak program robić to najlepiej po wymianie sprzęgła wtedy się nie będzie slizgac tąpniete z LG F60 najlepiej tak zrobić i wrzucić to wzmacniane SACHS Performance
krystian3769 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ochrona lakieru z zabezpieczeniem błotników Tak wyglądały błotniki. Lewy był ok prawy tak jak widać Antykorozja poszła również na cały rant błotnika Przy okazji odświeżone zaciski Myślę że następny właściciel będzie kiedyś zadowolony
andynl Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fajnie ale z tymi zaciskami to się mogłeś bardziej postarać
krystian3769 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajnie ale z tymi zaciskami to się mogłeś bardziej postarać To tylko farba temp. tak tylko przy okazji żeby je odświeżyć, wiadomo że przy następnej wymianie kół będą tak samo wyglądały. Jak bym miał takie jak Twoje to pewnie bawił bym się w rozbieranie i malowanie proszkowe _______________________________________________________________________________________________________ Wpadła obudowa cyferblatu z A5 Jeszcze tylko rameczki muszą wrócić od lakiernika i montujemy. Edytowane 27 Lutego 2016 przez krystian3769
andynl Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 I to jest modzik na + zmienia wygląd autka niesamowicie (porównując do serii) poza tym małe a cieszy
krystian3769 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie najpierw powinienem zacząć od wymiany licznika z kolorowym FIS-em bo mam czerwony no ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadza, puki co . Pażyjom uwidjom jak mawiali starożytni Rosjanie Zegary z ramkami Piano Black A5 Przed Dłubanko A teraz jest tak odczucia wizualne dla oka na + .........przynajmniej dla mojego Edytowane 27 Lutego 2016 przez krystian3769
andynl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ramka z A5 ma większą obwódkę przy wyświetlaczu MMI po założeniu widać było ok 2 mm stelaża. Matowa taśma załatwiła robotę Kochanieńki bo kupiłeś sobie ramkę od 3G+ dlatego jest większa, innym wyjściem jest kupienie za piwo srebrnej ramki od 3G Low i przeklejenie czarnego plastiku ja tak robiłem u siebie
dobry1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Podaj wymiary ramki przy wyświetlaczu .
Gibons Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja mam od 3gplus i przy 2G jest ciut zamała.
krystian3769 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Kufa Pany czy ktoś pisał że przy wymianie ramek MMi Basick czy MMI High + jest jakaś różnica? Bo jak tak to sory za wstawkę z obszyciem stelaża. Ja przynajmniej nie znalazłem takiego opisu. A jeżeli chodzi o kupno ramek to powodzenia jak ten co sprzedaje na aledrogo bęzie wiedział co Ci sprzedaje czy A5 low czy high Podaj wymiary ramki przy wyświetlaczu . rozumiem że chodzi o wymiary panelu MMI ? Wymiar wewnętrzny? Jeżeli komuś po modzie nie przeszkadza niewidoczna szczelina pod zegarami to obklejenie ramki MMI tym bardziej się nie żuci w oczy. Osobiście przykładałem wagę do dobrego zabezpieczenia lakieru PIANO przed rysowaniem Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez krystian3769
dobry1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zaskoczyłeś mnie tym oklejaniem nawi mam 3g+, wymiary ramki przy wyświetlaczu + - 150/88 jest gitara 0 prześwitów
marcinch001 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Ładnie to wygląda. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez marcinch001
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kufa Pany czy ktoś pisał że przy wymianie ramek MMi Basick czy MMI High + jest jakaś różnica? Kolego rozmawiane w tym temacie było dużo, tylko że w pojedynczych watkach, na TRoopie chyba tez ten temat się przewinął, może dobrym pomysłem było by opisać i podać wymiary w wątku z przeróbką licznika. Nie przejmuj się ja tez walnąłem ten sam błąd ale poprzekładałem tylny plastik i działajet. Mam do sprzedania czarną lakierowana ramkę od A5 ale też jest z dużą dziurą pod 3G+ Zaskoczyłeś mnie tym oklejaniem nawi mam 3g+, wymiary ramki przy wyświetlaczu + - 150/88 jest gitara 0 prześwitów Ja widzę że to nie ma żadnej normy na te wyświetlacze, Ja mam od 3gplus i przy 2G jest ciut zamała. To co Ty tam tv 42 cale masz wsadzone??
krystian3769 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Spoko Zaskoczyłeś mnie tym oklejaniem nawi mam 3g+, wymiary ramki przy wyświetlaczu + - 150/88 jest gitara 0 prześwitów Sam się zaskoczyłem Na razie tak zostaje, naprawdę po oklejeniu tego nie widać, porównał bym to do ściemnienia obwódek licznika z A4 Fakt, może trzeba by ten szczegół podpiąć do tematu z wymianą wyglądu licznika z A5 Sami wiecie.......... ciężko przewertować ponad 700 stron o wszystkim Zagotował bym się na pewno jak bym rozklejał całość do lakierowania i skleił komplet a nie zmienił tyłu od A4. Lakiernik ładnie to ogarnął bez rozklejania więc zawsze jeszcze mogę zmienić tył. Sami oceńcie jak to wygląda ............
krystian3769 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) oooo, też miałem problem z dodaniem na serw. Ja je widze u siebie w poscie. zaraz spróbuję jeszcze raz wrzucić, dajcie znać czy są Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez krystian3769
andynl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) widać no jak nic masz za dużą ramkę U mnie tak to wygląda Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez andynl
Rekomendowane odpowiedzi