Dev Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 owszem, ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 chcieliśmy trochę wyciszyć wydech edit fura odpaliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dawaj film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 no właśnie, bo że odpaliła to już wiemy ale nie słyszymy tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jak dojdziemy do ładu z wolnymi obrotami dziś już jesteśmy wykończeni i nic nie regulowaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ehhh...zepsułeś cały romantyzm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 X daje cos tylko w wolnossaku. Znaczy ja zazwyczaj robie wydech z 1 rury bo nie chce mi sie ciagnac 2, ale ze chinczyk ma 2 to zrobilismy Xa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dzisiaj na a2 trochę podregulowaliśmy mapę iiiii ale to rwie tylko paliwo tak szybko znika no i dźwięk wydechu miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 X daje cos tylko w wolnossaku. Znaczy ja zazwyczaj robie wydech z 1 rury bo nie chce mi sie ciagnac 2, ale ze chinczyk ma 2 to zrobilismy Xa Ok, ale czy X-pipe stosuje sie wtedy kiedy mamy dwa oddzielne wydechy? Czyli rura po lewo i po prawo. A co gdy mamy Vłke która z dwóch przy końcowym schodzi sie w jeden czyli tak jak seryjnie ma b5 quattro. Robi to cos? Pytam z ciekawości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 X pipe daje w teorii wiecej koni gora, H pipe wiecej momentu w nizszych partiach obrotow. Dzwiekowo tez sie roznia i ja np wole brzmienie H pipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 zajechałem sprzęgło z diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 no co zużyte było ale i tak wymianę odwlekłem kilka miechów ślizga się menda i to na 2 biegu już tak nagle to się stało bez ostrzeżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na stare sprzęgło poskladales tego wieprza ? no to nie ma zdziwienia ze padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 no no wieprza to wywaliłem teraz to porządna fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmartysz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z taka częstotliwościa we wkladaniu i wyciąganiu silnika to lampy i zderzak powinieneś chyba na trytyki montowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) dziś przyszło sprzęgło, RS4 B5 teraz już tak szybko nie zdechnie jak będę W sobote wymieniamy edit sobota, 25.04 no dobra, to wymieniamy wczoraj wytargałem pół osie a dziś od rana dalszy ciąg rozbierania. Gdybym miał seryjne kolektory to skrzynia by wyszła bez problemu w dół, ale że nie mam to ciasno ale jakoś się dało wyciągnąć tarczę i docisk który wygląda tak trochę się przypalił. Tymczasem sprawy mają się już tak teraz już z górki, wieczorem testy . . . . edit ok 21 fura zjechała z kanału o własnych siłach sprzęgło chodzi elegancko, zrobiłem ze 20km narazie jeszcze delikatnie.A tak btw jak to drze ryja w tunelu na pełnym gazie Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Linarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nic nie słychać kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 ewentualne filmiki za jakiś czas a najprędzej po strojeniu. Poza tym nie wiem czy telefon to ogarnie pewnie będzie tylko trzeszczało,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Czyli niedługo dowód Zabiorą hehe i znów powrót do serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi