rafal9119 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Siema dostałem mandat od Straży Miejskiej , opłaciłem go przez neta . A dziś dostałem od nich list ze wpłaty nie zaksiegowali . Co mam zrobic? Wystarczy screen ze strony banku o opłacie??
rafal9119 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 próbowałem i nie można stron internetowych z banku konwertować na pdf bo wyświela sie strona startowa banku.
cabanmat Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie możesz pobrać z konta potwierdzenia przelewu ?
rafal9119 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem nie znam sie na tym . pytam sie o to was.
izka7878 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Każda transakcja powinna być odnotowana w formie PDF. Bierzesz taki plik i wysyłasz im w załączniku.
rafal9119 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Po dłuższej werfikacji strony banku znalazłem potwierdzenie w formacie pfd. Jutro im to zawiozę . Nawet nanieśli na mnie opłate w kwocie 11.60 zł za przypomnienie o wpłacie. I ja sie upomne o zwrot kosztów dojazdu.
YOGI3000 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Po dłuższej werfikacji strony banku znalazłem potwierdzenie w formacie pfd. Jutro im to zawiozę . Nawet nanieśli na mnie opłate w kwocie 11.60 zł za przypomnienie o wpłacie. I ja sie upomne o zwrot kosztów dojazdu. dobre upewnij sie najpierw czy dobrze wpłaciłeś, nr konta, tytuł itp
rafal9119 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 na 100% wpłaciłem dobrze podajac ich dane. 3 razy sprawdzałem.
Kamyk Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 od razu przygotuj pismo kancelaria, rejestracja dokumentu wchodzacego itd nie cierpie ich, po prostu nie cierpie
rafal9119 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Byłe nie dawno w SM i okazało sie ze jakas pani przeoczyła wpłate. Ładnie przeprosiła ale o moich kosztach dojazdu nie chcieli słyszeć
marekg Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Oj tam przesadzanie. Pisma SE możecie pisać nikogo to nie obchodzi ani nie rusza. Ja kiedyś dostałem mandat od policji i jeszcze tego samego dnia zrobiłem przelew. I co? Głupi bylem z tej nadgorliwosci. Za jakiś czas się komornik przyp... Ze wchodzi na wynagrodzenie za niezaplacony mandat... Okazało się, ze scierwa w urzędzie wojewódzkim nie zauwazyly , ze był przelew itd. Ciul ze kasa się nie zgadza co ich to. Z automatu do komornika zamiast sprawdzić po swojej stronie. A potem co mnie po ich przeprosinach jak swojego się nadenerwowalem, w pracy tez pewnie sobie ktoś pomyślał Bóg wie co. Bo im się pomyliło... Jeśli chodzi o urzędy to jestem zwolennikiem komputeryzacji i załatwiania przez siec a większość urzędników natychmiast na pysk, niech się osły i lenie z nadania znajomków wezmą za uczciwa robotę a nie przezeranie moich podatkow . dla tej grupy nie mam żadnej litości i tolerancji. To tepic trzeba. Widziecie.... Jeszcze teraz mnie trzesie
FPek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Az sie czerwony zrobiłeś z nerwów największymi złodziejami (poza rydzykiem) sa ci z zusu z tamtymi od jednego incydentu sie nie pitole trzeba z morda i stanowczo bo inaczej nie rozumieją ! Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Oj tam przesadzanie. Pisma SE możecie pisać nikogo to nie obchodzi ani nie rusza. Ja kiedyś dostałem mandat od policji i jeszcze tego samego dnia zrobiłem przelew. I co? Głupi bylem z tej nadgorliwosci. Za jakiś czas się komornik przyp... Ze wchodzi na wynagrodzenie za niezaplacony mandat... Okazało się, ze scierwa w urzędzie wojewódzkim nie zauwazyly , ze był przelew itd. Ciul ze kasa się nie zgadza co ich to. Z automatu do komornika zamiast sprawdzić po swojej stronie. A potem co mnie po ich przeprosinach jak swojego się nadenerwowalem, w pracy tez pewnie sobie ktoś pomyślał Bóg wie co. Bo im się pomyliło... Jeśli chodzi o urzędy to jestem zwolennikiem komputeryzacji i załatwiania przez siec a większość urzędników natychmiast na pysk, niech się osły i lenie z nadania znajomków wezmą za uczciwa robotę a nie przezeranie moich podatkow . dla tej grupy nie mam żadnej litości i tolerancji. To tepic trzeba. Widziecie.... Jeszcze teraz mnie trzesie miałem podobnie, przy okazji załatwiania spraw w US dowiedzialem sie że wisze za mandat juz pól roku sprawdziłem w przelewach, jest, zrobiony, wysłany jak trzeba, pani podała mi mail to wysłalem potwierdzenie a potem sobie wymysliła ze mam latac po jakis pokojach żeby to wyprostowac grzecznie jej odpowiedziałem że nie mam na to czasu a przede wszystkim ochoty, mają potwierdzenie niech szukają za 3 dni pisemko od egzekutora skarbowego, wqurwiłem sie, wydrukowalem potwierdzenie i poszedłem .... pan do mnie z gadką że to i tamto, a ja mu pokazuję potwierdzenie a on mi mówi że to dla nich żaden dowód od razu zarządałem spotkania z naczelnikiem wydziału, przyszedł pan naczelnik, wysłuchał co miałem do powiedzenia i dostał potwierdzenie, przy okazji okazało sie ze pani której powiedziałem zeby spier..... zlosliwie załatwiła mi egzekutora panowie dwaj otrzymali ode mnie solenne zapewnienie ze zainteresuję moją sprawą miejscową gazetę, radio i kogo tylko będę mógł poskutkowało, w dwie minuty wsio było załatwione, a za dwa dni przyszło pisemko z US ze wsio jest załtwione pozytywnie qurwa, co za hipokryzja
Skyliner89 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Oj tam przesadzanie. Pisma SE możecie pisać nikogo to nie obchodzi ani nie rusza. Ja kiedyś dostałem mandat od policji i jeszcze tego samego dnia zrobiłem przelew. I co? Głupi bylem z tej nadgorliwosci. Za jakiś czas się komornik przyp... Ze wchodzi na wynagrodzenie za niezaplacony mandat... Okazało się, ze scierwa w urzędzie wojewódzkim nie zauwazyly , ze był przelew itd. Ciul ze kasa się nie zgadza co ich to. Z automatu do komornika zamiast sprawdzić po swojej stronie. A potem co mnie po ich przeprosinach jak swojego się nadenerwowalem, w pracy tez pewnie sobie ktoś pomyślał Bóg wie co. Bo im się pomyliło... Jeśli chodzi o urzędy to jestem zwolennikiem komputeryzacji i załatwiania przez siec a większość urzędników natychmiast na pysk, niech się osły i lenie z nadania znajomków wezmą za uczciwa robotę a nie przezeranie moich podatkow . dla tej grupy nie mam żadnej litości i tolerancji. To tepic trzeba. Widziecie.... Jeszcze teraz mnie trzesie Popieram w 100%. Przypomniała mi się taka sytuacja jak rodzice zjeźdzali z Libii i leciały dwie skrzynie metalowe. W jednej z nich cześci zamienne do samochodu. Trzeba było napisać co znajduje się w środku. Tata kupił kilka różnych części zamiennych do Lancera: klocki, tarcze, filtry itp. i rodzicie musieli jeszcze raz zapłacić za to samo... ach te URZĘDASY...... Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Skyliner89
rafal9119 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 W moim przypadku kobieta miała wszystke przelewy na kartce wydrukowane z tego dnia co wpłacałem wystarczało tylko jeszcze raz sprawdzić to nie najlepiej od razu nanieść koszty przypomnienia. Tak ja opierdalałem aż komendant sie wynużył ze swojego biura.
YOGI3000 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Oj tam przesadzanie. Pisma SE możecie pisać nikogo to nie obchodzi ani nie rusza. Ja kiedyś dostałem mandat od policji i jeszcze tego samego dnia zrobiłem przelew. I co? Głupi bylem z tej nadgorliwosci. Za jakiś czas się komornik przyp... Ze wchodzi na wynagrodzenie za niezaplacony mandat... Okazało się, ze scierwa w urzędzie wojewódzkim nie zauwazyly , ze był przelew itd. Ciul ze kasa się nie zgadza co ich to. Z automatu do komornika zamiast sprawdzić po swojej stronie. A potem co mnie po ich przeprosinach jak swojego się nadenerwowalem, w pracy tez pewnie sobie ktoś pomyślał Bóg wie co. Bo im się pomyliło... Jeśli chodzi o urzędy to jestem zwolennikiem komputeryzacji i załatwiania przez siec a większość urzędników natychmiast na pysk, niech się osły i lenie z nadania znajomków wezmą za uczciwa robotę a nie przezeranie moich podatkow . dla tej grupy nie mam żadnej litości i tolerancji. To tepic trzeba. Widziecie.... Jeszcze teraz mnie trzesie Witam w klubie... Do mnie tez i do mojego pracodawcy przyszło pismo że wchodzi na pobory za niezapłacenie mandatu. Musiałem latać po US z dowodem wpłaty żeby to wyjaśnić Jak to mawiał "Cygan": ...za darmo biorą pieniądze... połowę bym zwolnił wpiździec i tą straż miejską wyje.ał...
Rekomendowane odpowiedzi