marewel Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Podstawowa wersja: -kima 2 strefowa -esp -4x elektryczne szyby Przyznam ze wcześniej bylem fanem benzynki,moze dlatego ze nie robię jakis wielkich tras(przez ostatni rok swoim paskiem przejechalem 13tys). Jednak jak przeleciałem trasę 1500km swoim marnym 105km,to wiem ze benzyniaka już nie kupie chyba ze będzie mnie stać na utrzymanie jakiegoś V8. Mimo ze motorek ma tylko 105km to wyprzedzanie na 4 biegu przebiega znacznie sprawniej niz w moim byłym 1.8T a przy tym nie pali prawie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no w końcu umyłeś fajnie to wygląda, jakieś kółko większe i będzie super a silnik jakie ma oznaczenie? masz DPFa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Wkleiles zdjecia 2 razy.. Ladne autko.. Jak sie tym jezdzi..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Wkleiles zdjecia 2 razy.. Ladne autko.. Jak sie tym jezdzi..? To zależy,bo jeżeli jesteś fanem wielowahacza z przodu to jednak czuć różnicę z tym ze niezależne z tylu trochę nadrabia braki.Laik niestety nie zauważy jednak znacznej różnicy w prowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To A3 8P rowna sie cenowo z B5 AJM? Czemu w takim razie nie kupiles B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Nie kupiłem B6 bo nic sensownego nie moglem znaleźć,u szwabów oglądałem 2 sztuki i tez Paździochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 2 szt. to żaden przykład, ja przed kupnem mojej obejrzałem ponad 30 szt. A3 i A4... Ale A3 8P to zdecydowanie najtańsza możliwość posiadania single frame'a - auto bardzo ładne i domyślam się, że zadbane technicznie. BTW nie ma sensu porównywanie przyspieszenia podczas wyprzedzania na 4. biegu w PB i ON, jak masz mało miejsca to w PB dajesz 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 2szt oglądałem tam,i u siebie w mieście kilka.A4 B5 ogladalem ze 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 z wygladu fajna, ale wnetrza mają brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 fajna sztuka przed kupnem swojej niuni tez szukalem sportback ale nic ciekawego nie bylo a jak sie cos trafilo to ceny kosmiczne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizin5 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ładna ale te 4 drzwi nie pasuja do a3 ale fakt jest to o wiele bardziej praktyczne niz 3 furtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Bedzie tjuning jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mr. Axe Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 autko ładne,,piękne,,,,ale to wnętrze mnie drażni w hoooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie ale OCB? Auto sprzedane malo rozwojowa jednostka byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie ale OCB? Auto sprzedane malo rozwojowa jednostka byla. a skąd mieliśmy to wiedzieć? :gwizdanie: trzeba napisać, że sprzedane to Miron zrobi porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi