Xavierous Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, To mój pierwszy mini temat na forum (nie znalazłem podobnego) pokazujący różnice pomiędzy grillem przed i polifcie. Mam nadzieje że komuś się przyda, komuś kto będzie się zastanawiał czy jest sens wymieniać czy nie Tutaj mamy foto na sucho (poliftowna wydaje się większa ale to tylko złudzenie) Widok z przodu: Przedlift Polift Widok z boku: Przedlift Polift I jeszcze ogólny podgląd: Przedlift Polift Jak widać różnice są na prawdę niewielkie wręcz kosmetyczne. Zdjęcia własne (jakość słaba ponieważ zdjęcia robiona na szybko fonem) Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Xavierous
siara Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) To ja dołożę Rsa Chinol- siatex Edytowane 17 Grudnia 2014 przez siara
kipomek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dobry temat. Nigdy nie widziałem różnicy, nadal prawie nie widzę Ja mam przedlifta, trzasnąłem znaczek i ramke w czarny mat, i jestem zadowolony
Chadury89 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak dla mnie jest duza roznica. w polifcie wiecej jest chromu
jospethe Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Szczerze mówiąc to też nigdy nie wiedziałem czym się różnią te grille. Dobry post jak na początek . Przyda sie innym gdy będą zastanawiać sie nad zmianą.
denveco Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 A ja właśnie chciałem zapytać na forum o różnice w grillach przed i po lifcie a kolega zaspokoił moją ciekawość. I pewnie tak samo jest w przypadku grilla s4 przed i po lifcie?
Xavierous Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 ESowe są podobne ale nie takie same, pionowe kreski mają bardziej widoczne, wysunięte do przodu na równi z poziomymi + oczywiście znaczek S. Na forum, alledrogo czy na googlach jest sporo fotek więc można sobie porównać.
siara Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja Cię rozumiem. Miałem 2 grille s4 w ręce. Tylko mówię, że chyba nie ma podziału na przed i po lift.. Przynajmniej Rs wychodził jeden
denveco Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja ogólnie myślę nad grillem S4 ale zastanawiam się który wziąć, przed czy po lifcie. I tak ramkę chcę dać na czarny połysk a logo w czerwony połysk.
mariuszpoplawski84 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak kupilem grilla na allegro i ten przed liftem bo raki przez ponylke mi wyslali to nie pasuje wogole .... Nie da rady go zamocowac
denveco Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) A powiedzcie... Czy grille od S4 są także z czarną kratką czy tylko są w graficie? Bo kupiłem Grill od S4 B5 przed lift i jest w graficie. I szczerze mówiąc mając auto czerwone z czarnymi dodatkami (wyzbywam się chromu i srebrnopodobnych elementów) ten grafit nie bardzo mi pasuje. Czym pomalować tą grafitowa kratkę na czarno by była bardzo wytrzymała na odpryski itd. ramkę chcę także dać na czarno ale bardziej okleić ją folią czarną w połysku folią 3M a znaczek dać na czerwono. A zrobić to wszystko pod tak wyglądające auto. Edytowane 28 Marca 2015 przez denveco
strzelba Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jakoś ten przedliftowy bardziej mi pasuje do B5
Pij1973 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Poliftowy to najładniejszy grill.
radom81 Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Siemacie. Zna ktoś z was patent, na przeróbkę ori atrapy na a'la RS? Chodzi mi o przeróbkę środka na "plaster miodu". Pytanie ile z tym jest roboty, czy warto to samemu wyrzeźbić, ile to roboty, czy odżałować te 169zł i kupić na allegro? Znalazłem ostatnio na OLX, taką właśnie przeróbkę, ale zanim zabrałem się żeby zadzwonić i zamówić to już nie było ogłoszenia, bo cena 60zł była baaaardzo niska jak na taki przerobiony.
Rekomendowane odpowiedzi