jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 ja też mam z A6 i daję 20mm na przód i 25 na tył.
Rafal1988Lodz Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 nie bedzie to wystawalo za bardzo?
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 koła już po renowacji, jest tak jak chciałem co sądzicie? teraz pytanie z innej beczki. powiedzieli mi żebym je nawoskował - czym najlepiej? ładnie a co było nie tak że regenerowałeś ?
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 nie bedzie to wystawalo za bardzo? na poprzedniej stronie masz zdjęcie auta miedzika dokładnie na takich parametrach. z przodu będzie ET 28, z tyłu ET 25 po założeniu dystansów. koła już po renowacji, jest tak jak chciałem co sądzicie? teraz pytanie z innej beczki. powiedzieli mi żebym je nawoskował - czym najlepiej? ładnie a co było nie tak że regenerowałeś ? trzeba było je lekko wyprostować, naprawić ranty no i pomalować według mojej wizji. wcześniej na tych felgach jeździła kobieta więc wiesz
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 ładnie to wyszło, jaki koszt samego malowania felg ? robiłeś to u siebie w CB ?
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 tak, robiłem to w Bydgoszczy. całość wyszła mnie 800zł netto + farba, za którą płaciłem ok 120 zł brutto.
Wandej Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Jędrek kup wheelguaard poor boys Nawoskujesz i na sezon masz z głowy syf. Wystarczy tylko na myjkę podjeżdżać
tomekhxc Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 świetnie felgi wyszły , i te czerwone dekielki
jedrekx Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 Jędrek kup wheelguaard poor boys Nawoskujesz i na sezon masz z głowy syf. Wystarczy tylko na myjkę podjeżdżać dzięki, mam jeszcze trochę czasu żeby to ogarnąć i od wczoraj czytam o różnych środkach. H4mm3R proponował ceramikę.. i myślę dalej świetnie felgi wyszły , i te czerwone dekielki też mi się podobają dokładnie tak, jak sobie wymyśliłem... a czerwone dekielki przyznaję.. spapugowałem od miedzika
Bieniek Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Jędrek kup wheelguaard poor boys Nawoskujesz i na sezon masz z głowy syf. Wystarczy tylko na myjkę podjeżdżać dzięki, mam jeszcze trochę czasu żeby to ogarnąć i od wczoraj czytam o różnych środkach. H4mm3R proponował ceramikę.. i myślę dalej świetnie felgi wyszły , i te czerwone dekielki też mi się podobają dokładnie tak, jak sobie wymyśliłem... a czerwone dekielki przyznaję.. spapugowałem od miedzika Nakładaj ceramikę. Ten PB to badziewie.
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Jędrek kup wheelguaard poor boys Nawoskujesz i na sezon masz z głowy syf. Wystarczy tylko na myjkę podjeżdżać dzięki, mam jeszcze trochę czasu żeby to ogarnąć i od wczoraj czytam o różnych środkach. H4mm3R proponował ceramikę.. i myślę dalej świetnie felgi wyszły , i te czerwone dekielki też mi się podobają dokładnie tak, jak sobie wymyśliłem... a czerwone dekielki przyznaję.. spapugowałem od miedzika Nakładaj ceramikę. Ten PB to badziewie.Ja tam jestem zadowolony. Zero śladów użytkowania na feldze a syf schodzi lekko.Tapnięte z SGS5
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) okej, kupiłem ceramikę na felgi niech będzie trochę cieplej to nakładam na felgi i... czekam dalej na lepszą pogodę żeby wyjechać i w końcu wszystko zamontować już mi trochę tego auta brakuje... w zeszłym roku pod koniec lutego już śmigałem pierwszy raz bez dachu, w tym roku jakoś nie da rady :/ Edytowane 6 Marca 2016 przez jedrekx
TOM3K Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Co kładziesz na felgi ? Jaka to konkretnie ceramika ?
jedrekx Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 przepraszam Tomku, że nie odpisałem - ale do tej pory zapomniałem sprawdzić sprawdzę i Ci napiszę a tymczasem zacząłem kompletować graty do środka i tak.. wpadł kosz 2DIN dzięki Jawor
BeyerBrown Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Może chciałbyś uzupełnić powstałą dziurę radiem Symphony 2 2DIN w wersji US? Zalega mi w szafie... Pasowałby idealnie do klapy z kwadratową tablicą Edytowane 22 Marca 2016 przez BeyerBrown
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Może chciałbyś uzupełnić powstałą dziurę radiem Symphony 2 2DIN w wersji US? chyba żartujesz jak już dłubię 2 DIN to będzie jakaś navi
BeyerBrown Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Myślałem, że po prostu nie podobało Ci się radio 1DIN Navi będzie tam ładnie leżało... i kłuć po gałach przy otwartym dachu
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 skoro wpadł kosz, to teraz pora na climatronic 2 DIN, tym razem rocznik 2011 końcówka BM w stanie idealnym dzięki rafi10612
Rekomendowane odpowiedzi