jedrekx Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 nie ma zapasu dla mnie? też bym chciał kwadrat... na allegro jest za fajny pieniądz z Poznania długo walczyłeś z odpakowaniem tego zawiniątka? żeby każdy tak zabezpieczał paczki... weź mi nic nie mów.. pod względem bezpieczeństwa - majstersztyk! pod względem odpakowania to.. :sick3: btw Jędrek - znalazłem jeszcze w garażu podkładkę pod blachę US oczywiście OEM poka, poka Ehhh za miesiac sezon w pelni bedzie Zazdraszczam....ja pierwsze sezon od 3 lat bez cabrio i smutno... Docelowo jaka felge planujesz? sprzedałeś E36? słaaaabo... w sumie ja ostatnio bez dachu jeździłem we wtorek, przed Bukowiną - od tamtego czasu auto stoi w garażu, pogoda lipna to bez sensu go ruszać docelowa felga? nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, mam upatrzone 2 wzory OEM, kilka innych wzorów też mi się widzi... koło i tak wpadnie na następny sezon. no chyba, że wymienię po prostu opony na węższe, bo na tych BBS'ach mi się naprawdę podoba. gdyby tylko niżej było.. ^_^
Wojtek_A4 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Sprzedalem. Szukam cos ale same szroty albo drogo
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 korzystając z przepięknej pogody wyciągnąłem cabrio na spacer i porobiłem mu kilka zdjęć w końcu trzeba zacząć zakładać graty
jedrekx Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jeszcze nie... ale mam nadzieję, że do Skorzęcina uda mi się założyć
soolek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tylko weź coś z tym znaczkiem Sline na grillu zrób - jego umiejscowienie jest ... "dziwne".
jedrekx Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tylko weź coś z tym znaczkiem Sline na grillu zrób - jego umiejscowienie jest ... "dziwne". na dniach wyrzucam go całkowicie.. wiem, że umiejscowienie pozostawia wiele do życzenia. Dobra jest będzie jeszcze lepsza, obiecuję
Rabbi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 gdyby to był dwumas to by nie trzęsło tylko przy przyspieszaniu od ok 80 km/h w górę.. tak czy owak w przyszłym tygodniu odstawiam auto do mechanika żeby go przejrzał. Jędrzej i znalazłeś co było powodem trzęsienia budą?
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 tak, przegub wewnętrzny.. wymiana całej półosi i po sprawie.
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Marzy mi się cabrio... Dobra jest będzie jeszcze lepsza, obiecuję
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 znaczek S-line z grilla zrobił wypad: much better
mateszymanski Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Jedrek, a założyłeś już tylną dokładkę zderzaka na 2 rurkę? Bo ja jakieś 3 miesiące temu również taką kupiłem ale do dzisiaj się nie mogę zabrać za jej montaż - i tutaj pytanie. Czy ona jest zamontowana tylko na wcisk czy jest przykręcona? Bo jak na szybko próbowałem ją przymierzyć do auta to za diabła nie mogłem ruszyć tej, która jest teraz
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 jutro będę montował dokładkę z S4. ale wiem jak jest montowana (bo ściągałem ją ze zderzaka). montowana jest na wcisk oraz na 2-3 śrubki. przymierzałem na razie na sucho dokładkę i.. muszę poszukać jakichś końcówek wydechu bo te będą za małe
mateszymanski Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 A czyli są tam śruby Dobrze w takim razie, że się nie siłowałem z tym... Moja dokładka nie jest z S4 więc możliwe że mam inną wielkość wycięcia na rurkę, ale właśnie też zastanawiam się nad wielkością końcówek żeby to dobrze wyglądało. Jaki rozmiar chcesz dać?
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) muszę zmierzyć jakie mam w tej chwili i po założeniu dokładki jaka maksymalnie wejdzie jutro pewnie nie zdążą mi ogarnąć całego auta, ale zrobię zdjęcia jak wygląda po odbiorze. co prawda nie zapłaciłem za to auto mało.. ale niestety moje auto nie jest idealne (w końcu ma 10 lat). najbliższe rzeczy jakie się u mnie szykują to: -pomalowanie błotnika prawego - niestety wychodzą purchle.. -pomalowanie i założenie tylnej klapy US (mam nadzieję, że przed Skorzęcinem mi się uda) -polerka tylnego zderzaka (jakiś sukinkot mi przetarł ) - w najgorszym wypadku malowanie.. później odkładam na gwint i... no właśnie i tutaj ciągle się zastanawiam. albo inne opony (te zakończą swój żywot po sezonie), trochę węższe (215/40/18) albo będę polował na ORI BBS Speedline w dobrej kasie.. - kwestia przemyślenia. co jeszcze mogę powiedzieć o aucie? daje ogromną frajdę. jeździłem już wieloma kabrioletami i ten jest zdecydowanie w mojej czołówce miałem już oczywiście myśli co do sprzedaży ale stwierdziłem, że jednak zrobię z niego perełkę, którą potrzymam kilka lat Edytowane 17 Maja 2015 przez jedrekx
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Ehh nie moge tu wchodzic Cabrio to swietna sprawa !
jedrekx Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 auto nareszcie po serwisie! założyłem też w końcu tylną dokładkę S4
mateszymanski Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 No i piknie! Sam zakładałeś? Jak z demontażem poprzedniej? Dużo śrub to trzyma? Czekam na więcej zdjęć, chyba że będziesz też zmieniał rurki?
Rekomendowane odpowiedzi