grzes283 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Myślisz, że jest aż tak sprytny Możliwe, ale póki co działa bdb. Dzisiaj wyjeżdżałem z parkingu podziemnego i od razu przełączył na dzienne. Kilka dni po założeniu wszystkich gratów nie działał tak, więc nadal uważam, że to musi być kwestia adaptacji.
nitroo Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 U mnie od razu po wjechaniu do tunelu włącza mijania, a po wyjechaniu przełącza na DRL za każdym razem. Dziś ogarnąłem przekaźnik i mod zakończony sukcesem Diody nie montowałem, bo mi się nie chciało...
grzes283 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Nie irytuje Cię to podswietlenie? Montaż diody to 5 min.
nitroo Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Źle się wyraziłem - nie montowałem diody sygnalizującej włączenie się dziennych. U mnie na przełączniku CLH działa wszystko poprawnie - Wasz problem z przełącznikiem DRL u mnie nie występuje, ponieważ nie mam DLR/CLH
grzes283 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Aaa. To zmienia postać sprawy. ;-)
michal1.8tq Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 witam panowie czytal watek i mam pytanie u mnie w ori wyposazeniu mialem lustro samosciemniajace sie tylko jakas k..wa przed sprzedaza wyjela i wlozyla zwylke i teraz pytanie wlacznik swiatel w ogole mam nie ori ale bede zakladal od b7 i teraz jaki wybrac przelacznik zeby to mi latalo mam bi xenon i chce zrobic drl czy moze zmienic jeszcze caly modol i przelacznik zeby bylo juz na czym rezac???
nitroo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Nie wiemy, jaki masz moduł... Sprawdź i daj znać, to będzie łatwiej Ci coś podpowiedzieć. Poszukaj włącznika Auto z B7 z końcówką D. Rozumiem, że masz samopoziom, tak? Zaopatrz się w lustro fotochrom, najlepiej z czujnikiem zmierzchu, to za jednym razem ogarniesz DRL i CLH
michal1.8tq Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 tak samopoziom fabryczny ok dzisiaj sprawdze jaki jest modol ...
grzes283 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Potrzebujesz moduł MCE z literką F na końcu, włącznik świateł z funkcją AUTO, oczywiście lusterko z fotochromem i czujnikami najlepiej z B6, bo przy B7 jest więcej kombinacji, przełącznik DRL/CLH i jeśli masz instalację to trochę zabawy i wszystko gra.......a jesli nie, to na pierwszej stronie masz schemat co i jak podłączyć.
Szefcio Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Panowie a ogarnął ktoś z was temat lampki kabiny-która po zapaleniu się powoduje ściemnienie lustra?
michal1.8tq Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 panowie co to jest za mek ze kiedy wlaczamy oswietlenie wnetrza lampke srodkowa na odpalonym silniku co wlacza sie podswietlenie zegarow???
grzes283 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Coś masz nayebane w elektryce panie, ale co....
bart3kk Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 panowie co to jest za mek ze kiedy wlaczamy oswietlenie wnetrza lampke srodkowa na odpalonym silniku co wlacza sie podswietlenie zegarow???Tez tak mam na wylaczonych swiatlach wiec jest to ori
grzes283 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 No nie wiem, czy tak jest ori......choć u siebie nigdy tego nie zauważyłem.....
nitroo Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Też tego u siebie nie zauważyłem, więc wątpliwe jest to, że tak było w oryginale...
Quattro B6 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) W kodowaniu jest kilka opcji co do podświetlania zegarów kiedy i co ma być podświetlone igły czy tarcze Edytowane 30 Marca 2015 przez Quattro B6
moglaj80 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 witam panowie pytanie mam drl, czujnik swiatel + auto i lusterko wewnetrzne fotochroma. Duzo roboty z dolozeniem lusterka zewnetrzne fotochrom?
nitroo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sporo... W tej chwili jestem w trakcie tej operacji. Póki co wprowadziłem już instalacje do drzwi i teraz muszę tylko wykombinować, w jaki sposób wprowadzić ją do lusterka...
moglaj80 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Sporo... W tej chwili jestem w trakcie tej operacji. Póki co wprowadziłem już instalacje do drzwi i teraz muszę tylko wykombinować, w jaki sposób wprowadzić ją do lusterka... ja kupilem lusterka komplet z wiazka i co dalej jak wymienie? jakies kable mosze ciagnac od lusterka wewnetrznego do drzwi? Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez moglaj80
Rekomendowane odpowiedzi