Czaki89 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja juz czarnego nie kupie xD uj***ny zaraz po wyjechaniu z myjki i każda ryske widac ...srebrne sa najlepsze hahaha Wysłane z mojego SM-G870F przy użyciu Tapatalka
bjoern Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 kurde nikt mi nie powie, że czarne nie robi najlepszego gno proszę cię! czerwone robią przeciąg i te niebieskie jak mk4 r32
KoJ@K Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przeciag moze i robia, ale duuuzo mniejszy niz czornuchy !!
RicS3 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przeciag moze i robia, ale duuuzo mniejszy niz czornuchy !! jak się posiada umiejętności używania polerki conajmniej w stopniu ponad dobrym i ma się czas to czarnuch jest petarda bo lakier jak szkło
KoJ@K Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Wystarczy go dobrze raz "przeciagnac" a pozniej poprostu dbac.
Czaki89 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czarny lakier jest prze je..... Mówię wam szary srebrny lub jakiś grafit Takie będzie następne Ja to Ciebie musze Kodżak na to przeciągnięcie podjechać, bo mi to raczej nie wyjdzie Lalunia przetarta i poodkurzana. Pięknie pachnie pomarańczą Brać koła bo mi na pustaki brakuje !!!
rosiaksdz Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 ja bym brał Twoje koła, ale jak weźmiesz moje hehe
bjoern Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 siema jeździsz nadal na tym hidzie Noxon? Jak się sprawuje? Dużo lepiej świeci niż zwykłe żarówy? Pamiętasz ile Cię wyniósł swego czasu remont głowicy? Części+robocizna? Może być na pw, pozdro
Czaki89 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) W końcu się dorobiłem Kolor FIS W między czasie ogarnie się parę upiększeń i bd foto efektu końcowego Elo Edytowane 7 Października 2016 przez Czaki89
pezet202 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Gratuluje za***isty efekt Troche grzebania było ale warto
tomekxp2 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Bardzo ładna A4 i dużo wyłożonej pracy. Gratulacje. Mam dwa pytania. Jak się jeździ z tą kierownicą ? - chodzi o ścięty dół, nie przeszkadza w kręceniu frajerą ? Zastanawiam się nad zakupem. Drugie pytanko, dużo było rzeźbienia z przelacznikiem świateł z a3 w chromie ?
Czaki89 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Do kierownicy można powiedzieć, że trzeba się przyzwyczaić, ale teraz to bez różnicy, siadasz, śmigasz,kręcisz Włącznik chwila roboty.. trzeba w miarę delikatnie do sprawy podejść. Byle nic na siłę
rosiaksdz Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 z tą kierą to jak dla mnie sie kosiorrr śmiga ja tam mam zawsze banan na gębie jak tylko otwieram drzwi :banan:
KoJ@K Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Tarczki da sie przelozyc normalnie ze zwyklego licznika?
Czaki89 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Przelozyc mozna ale wskazania bd bledne. Teraz to tylko ewentualne jakies tuningowe
TheMario323 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Wypasione Audi. Sam wszystko montujesz, czy masz jakiegoś specjalistę? Wszystko bardzo przemyślane i dobrze zrobione. Sam chciałbym wiele rzeczy zrobić w mojej, tylko niestety brak takich umiejętności (albo wiedzy) na ten temat. Furka wymiata i będę obserwował dalsze poczynania.
Czaki89 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Sam wszystko montuje.. czasem mam jakas pomoc merytoryczna...bo wszystkiego czlowiek w necie nie wyczyta. Tez bylem zielony kiedys..dasz rade
RicS3 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 z tą kierą to jak dla mnie sie kosiorrr śmiga ja tam mam zawsze banan na gębie jak tylko otwieram drzwi :banan: Na żywo widziałem u Ciebie i aż mnie korci zmienić tą z b7 na ściętą
Czaki89 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Ciekawe czy by tą dało rade ogarnąć , wydaje się ze by podeszła http://allegro.pl/audi-tt-kierownica-8s0-airbag-komplet-dsg-lopatki-i6541247445.html Edytowane 8 Października 2016 przez Czaki89
Rekomendowane odpowiedzi