Pulpit Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 rok to jeszcze żaden wynik u nas byli już tacy agenci, którzy już po kilka lat śmigali na nie polskich blachach. Grunt żeby Cie tylko nie przypilili za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 rok to jeszcze żaden wynik u nas byli już tacy agenci, którzy już po kilka lat śmigali na nie polskich blachach. Grunt żeby Cie tylko nie przypilili za to tylko ze ja mam pełen legal moga mie co skrzyzowanie kontrolowac o ile znaja niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 to ile w końcu nas tam będzie na tym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 pany pamietajcie o paru sprawach prioretytowych najbliszego spotu tzn: 1. 6-cio pak swojego ulubionego piwka :beer1: 2. zeby zabrac najpiekniejsza koleżanke z naszej klasy z prawem jazdy 3. Ci który zjawia sie jako pierwsi niech staja tak aby zajac jak najwiecej miejsca aby potem inni sie zmieścili 4. ma ktoś cos jakies pomysły? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 22:05_________________________________________________ to ile w końcu nas tam będzie na tym spocie w planach jest pobic cyfre 20 ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 raczej się pobije jak nie byłem a teraz będę czyli 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tommi:. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Będzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Będzie grubo I tak ma byc Aha, koledzy, którzy mieli zwerbowac fajne furki przypomniec ich właścicielom o spocie. ps. mała podpowiedz, te fajne furki mają literki w kolorze czerwonym S i RS :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A ja z Sochaczewa przylecę na 100%, tylko nie wiem na jak długo Ale będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Będzie grubo I tak ma byc Aha, koledzy, którzy mieli zwerbowac fajne furki przypomniec ich właścicielom o spocie. ps. mała podpowiedz, te fajne furki mają literki w kolorze czerwonym S i RS :gwizdanie: a A5 tez moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Może, a nawet musi Zapowiada się pieknie, bedzie nas sporo i rozmaicie :> Proponuje zrobić listę obecności i wpisywać się po kolei jak ostatnim razem, co by mieć orientacyjnie pojęcie ilu nas będzie Jeżeli ktos kogoś ściągnie z poza forum to niech wpisze obok siebie np +1. lub + 2 1. paulo77 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 1. paulo77 + 1 2. Pulpit + może, ale to bardzo może coś mi się uda zwerbować bo coś są nie chętni jakąś pracą się wymawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo88 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 1. paulo77 + 1 2. Pulpit + może, ale to bardzo może coś mi się uda zwerbować bo coś są nie chętni jakąś pracą się wymawiają 3. ja:) dzisiaj przerejestrowalem i oplacilem ubezpieczonko i zrobilem rundke honorowa:) i oczywiscie cos rozwalilem jak zawsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kto się dopisuje to proszę nie cytować, tylko kopiowac listę i wpisywać swój nick jako kolejny nr, co by było czytelniej Na razie mamy zadeklarowanych: 1. paulo77 + 1 2. Pulpit + może 3. jojo88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 lista ostatnio też nie była zbyt okazała, a zjawiło się sporo ludzi, ale nie tyle ile będzie w sobotę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 jako, że ludziska cos sie wolno wpisują, postaram sie zrobić wstepną listę osób, które mają byc 1. paulo77 2. Pulpit 3. jojo88 4. Tommi 5. Tobi_one 6. misiek_23 7. mily 8. skovroon (na chwile) 9. Koleś Być może będą też koledzy: mo z T.Maz., marshall którzy byli przecież ostatnio. A znając życie będzie ze 20 furek bo ostatnio miało być 7 a podjechało 14 . Tym bardziej, że co niektórzy ściagną ze sobą jakąś A4, A5 lub A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no a o mnie zapomniałeś? 1. paulo77 2. Pulpit 3. jojo88 4. malin01 +(może) 5. Tommi 6. Tobi_one 7. misiek_23 8. mily 9. skovroon (na chwile) 10. Koleś edit. no chyba, że będzie padać to ja odpadam ;( odpukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. paulo77 2. Pulpit 3. jojo88 4. malin01 +(może) 5. Tommi 6. Tobi_one 7. misiek_23 8. mily 9. skovroon (na chwile) 10. Koleś Jak coś dziś będę na przystani to jak zobaczę RS to pogadam z gościem ale nic nie gwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 1. paulo77 2. Pulpit 3. jojo88 4. malin01 +(może) 5. Tommi 6. Tobi_one 7. misiek_23 8. mily 9. skovroon (na chwile) 10. Koleś 11. sebastian_marat+1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja jak zawsze na 110% 1. paulo77+1 2. Pulpit 3. jojo88 4. malin01 +(może) 5. Koleś 6. sebastian_marat+1? 7. Tommi 8. Tobi_one 9. misiek_23 10. mily 11. skovroon (na chwile) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Chłopy nauczcie się pogrubiać 1. paulo77+1 2. Pulpit 3. jojo88 4. malin01 +(może) 5. Koleś 6. sebastian_marat+1? 7. misiek_23 8. Tobi_one 9. Tommi 10. mily 11. skovroon (na chwile) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi