skovroon Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 dobrze, że bedziesz po 18-tce (imprezie), a nie po 18-tce (dziewczynie) bo ze zdrowej 18-ki żal schodzić i mógłbyś nie zdążyć dojechać heheh :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 dobrze, że bedziesz po 18-tce (imprezie), a nie po 18-tce (dziewczynie) bo ze zdrowej 18-ki żal schodzić i mógłbyś nie zdążyć dojechać ha ha ha będę i po 18-nastce i po 17-nastce (dziewczynie) :> ale dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 dobrze, że bedziesz po 18-tce (imprezie), a nie po 18-tce (dziewczynie) bo ze zdrowej 18-ki żal schodzić i mógłbyś nie zdążyć dojechać ha ha ha będę i po 18-nastce i po 17-nastce (dziewczynie) :> ale dam radę sukcesywnie do przodu i do przodu i ciągle dalej sukcesywnie do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sebastian, z tą 17-tką to proponuje sukcesywnie do przodu i do tyłu A zmieniając temat, miejmy nadzieję, że do 14 czerwca pogoda się wyklaruje i że niedługo będą upały i nastki kręcące się wokół zalewu będą wreszcie skromnie ubrane Wybierze się pare najlepszych, da się wiadro wody, mydełko Fa i będą czyścić furki jak w teledyskach na Vivie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tommi:. Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sebastian, z tą 17-tką to proponuje sukcesywnie do przodu i do tyłu Przywieź ze sobą kilka koleżanek to też damy radę miejmy nadzieję, że do 14 czerwca pogoda się wyklaruje i że niedługo będą upały i nastki kręcące się wokół zalewu będą wreszcie skromnie ubrane Wybierze się pare najlepszych, da się wiadro wody, mydełko Fa i będą czyścić furki jak w teledyskach na Vivie Chyba na tę okoliczność zaliczę jakiś offroad, przyjadę brudasem i wezmę kamerkę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 coś mi się zdaje, że oprócz miłości do łączy nas coś jeszcze o kurna, chyba trzeba iść spać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 14 jestem obowiskowo jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 to co chłopy robimy wstepna liste obecnosci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja się piszę więc 1.Pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 1.Pulpit 2.Skovroon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 1.Pulpit 2.Skovroon 3.Malin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 u mnie 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 1.Pulpit 2.Skovroon 3.Malin 4.paulo ja na razie na 100%, zobaczymy jak będzie gdy poinformuje o spociku przeło(żoną) [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 18:29_________________________________________________więcej chętnych nie ma ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 1.Pulpit 2.Skovroon 3.Malin 4.paulo 5.sebastian_marat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 no już lepiej ale liczymy również na pozostałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja nie mogę obiecac bo w niedziele przewaznie przejeżdżam do łodzi i zastanawiam się nad trasą Sochaczew-Skierniewice-Łódź, zobaczę dopiero w niedzielę ilę będę miał czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 u mnie to depend od tego czy bede mial prace, jesli bedzie wolne to sie zjawie napewno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 coś chłopaki niechętnie się zapisują :gwizdanie: a rozpogodzić się ma dopiero od poniedziałku ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 z tą pogodą to od dwóch miesięcy naprawde tragedia, oby tylko w niedziele znów nie było lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 5 to mało, co taka cisza ? a pozostali Panowie czemu nic nie piszą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi