Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i już wszystko wiadomo padła mi jedna z cewek, i spalanie miał tylko na trzech garach.

Ale cewka już zamówiona jutro do odbioru :decayed:

I stówka w placy :confused4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no w nieborowie i arkadii jest fajnie tzn. z opowiesci slyszalem, ale musze sie tam wreszcie wybrac ;] to ponoc dobra miejscowka do zdjęć :)

Miejscówka jest super, ale najlepsze miejsca są na terenie przed Pałacem a tam niestety brykami nie wpuszczają :confused4:

No i już wszystko wiadomo padła mi jedna z cewek, i spalanie miał tylko na trzech garach.

Ale cewka już zamówiona jutro do odbioru :decayed:

I stówka w placy :confused4:

Dobrze, że tylko tyle bo moglo być znacznie więcej gdyby padło coś większego :tongue4:

Opublikowano

no własnie moze sie wybierzemy jakas grupka gdzies w jakies fajne miejsce porobic dobre foty ?? ja wezme lustrzanke i bedzie git.. albo zaprosimy marshall'a on nam napewno fajne fotki postrzela :kox:

Opublikowano

no własnie moze sie wybierzemy jakas grupka gdzies w jakies fajne miejsce porobic dobre foty ?? ja wezme lustrzanke i bedzie git.. albo zaprosimy marshall'a on nam napewno fajne fotki postrzela :kox:

jestem za a nawet przeciw :decayed:

ps. zauważyłem, że kolega skovroon ma nowy avatarek i chyba coś jakby fura mu siadła :mysli:

Opublikowano

ja tez jestem za mozna zrobic grupowa sesje ;] tylko dajcie znac kiedy :wink4:

Opublikowano

Wrzuciłem następny filmik :)

Opublikowano

haha xD "tak się nie robi kolego, bujaj się stąd" :polew: sorki ale jakoś tak wyszło :decayed:

Opublikowano

haha xD "tak się nie robi kolego, bujaj się stąd" :polew: sorki ale jakoś tak wyszło :decayed:

hahahahah :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: "no widzisz no!" :decayed:
Opublikowano

Wrzuciłem następny filmik :)

a ja już lukam co z moim, mach w górze i się patrzy

Opublikowano

hahahahahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: nie chciało mi się tego obrabiać i usuwac dźwięku :decayed: ale spoko :polew:

Opublikowano

Paulo przerób ten filmik, bo ktoś pomyśli, że to zlot fiata pandy - trzeba furki trochę porozciągać :polew:

no własnie moze sie wybierzemy jakas grupka gdzies w jakies fajne miejsce

jak będą ładne dziewczyny to też się piszę na grupową sesję :naughty:

Opublikowano

Paulo przerób ten filmik, bo ktoś pomyśli, że to zlot fiata pandy - trzeba furki trochę porozciągać :polew:

no własnie moze sie wybierzemy jakas grupka gdzies w jakies fajne miejsce

jak będą ładne dziewczyny to też się piszę na grupową sesję :naughty:

hehe bez tego ani rusz :wink4:

najpierw trzeba by sie umowic na ta grupowa sesje i potem pogadac z marshallem czy by mu pasował termin :gwizdanie:

Opublikowano

marshall za "niebycie" na ostatnim zlocie stawia flachę - zaniżył frekwencję przez co nie pobiliśmy poprzedniej ilości furek :gwizdanie:

Opublikowano

moje filmiki będą usunięte jak tylko na kolejnym spociku nagram nowe w normalnym formacie i wrzuce na Tube

aha, dla mnie to wygląda jak zlot Lanos'ów :decayed:

miejmy nadzieję, że tym razem na spociku pęknie chociaż piętnastka :audi:

ja juz sobie tak robote ustwiłem że 16 maja mam wolne :>

a tekst z filmiku sebastiana, pierwsza klasa "tak się nie robi kolego, bujaj się stąd" :decayed::polew:

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 10:42_________________________________________________Co tu taka cisza ?

Dla przypomnienia jeszcze pare fotek z ostatniego zlotu

Nr rejestracji nie chciało mi się usuwać, więc jak komuś nie pasuje - pisać to zrobię wyjątek :wink4:

101mzz.th.jpg

102qmr.th.jpg

103q.th.jpg

104t.th.jpg

105l.th.jpg

106s.th.jpg

107hrd.th.jpg

Opublikowano

no własnie tez zauwazylem, ze cisza jak makiem zasiał :thumbdown:

poruszenie jest jak zbliza sie spot, a takto cisza taka prawidlowosc zauwazylem, a przeciez mozemy pisac o roznych rzeczach dotyczacych naszego regionu skierniewickiego :wink4: i naszych furek :a4fan:

jeeest tu ktos?

jak robimy z ta sesja? na kiedy sie umawiamy i gdzie proponujecie jakies fajne miejsca? chetni pisac :naughty:

Opublikowano

ja co do sesji jestem na tak :decayed:, ale co do miejsca to doszedłem do wniosku, że ja nie mam w głowie jakiejś fajnej lokacji także ja się zdaje na resztę

:gwizdanie:

Opublikowano

:hi: pany a moze jakis browar? bo sie juz ciepło robi wiec mozna piwko sobie wypic

kots za? :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: pany a moze jakis browar? bo sie juz ciepło robi wiec mozna piwko sobie wypic

kots za? :gwizdanie:

EE Panie a ja dzisiaj Pana widzialem na skrzyzowaniu koło borynianki Lipieckiej :naughty: :naughty:
Opublikowano

Obok naszego Parkingu spotowego nad zalewem rozstawił sie już pierwszy namiot ŻUBRA :naughty:

Tak więc można coś pomyślec przy nastepnym spot(kaniu). Oczywiście trzeba byłoby zabrać dodatkowego driver'a :decayed:

Opublikowano

No jak mus to mus :decayed: