Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no 18" zobacze pojezdze jak jest, a potem moze 19" ale to zobaczymy...

fele mam upatrzone juz teraz tylko czekam na wakacje zeby troche kaski przyplynelo i bedzie pierwszy mod zrobiony mam nadzieje :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fele mam upatrzone juz teraz tylko czekam na wakacje zeby troche kaski przyplynelo i bedzie pierwszy mod zrobiony mam nadzieje :naughty:

I tak trzymać :good:

Ciekawe tylko jaki bedzie komfort na sportowym zawiasie i felach 18" lub 19" :mysli:

Ja za pare dni będę już wiedział jak założe u siebie.

A na chwile obecną na ten temat może powie coś kolega skovroon bo on już śmiga kilkanaści dni na obniżonym zawiasiei 18" :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj przejeżdżając obok naszego spotowego Parkingu zauważyłem wśród aut niebieską S4 B5 ::

Niestety kierowcy nie było, ale myślę że z czasem się go upoluje tym bardziej, że bryka jest na skierniewickich numerach.

witam po mojej długiej nieobecności.

Wraca do S4 B5 nie wiem czy o to autko chodzi ale rozmawiałem z kolegą i mi powiedział ze jest to jedyny model w skierkach ( to wiec chyba o ten model wam chodzi bo szczerze pisząc nie przywiązuje bardzo uwagi do symboli) wiec poprosiłem go żeby sie skontaktował z nim o spot w skierkach ale z tego co wiem to ten koleś jeździ na tirach i nie wiadomo kiedy będzie w domu.

Opublikowano

I tak trzymać :good:

Ciekawe tylko jaki bedzie komfort na sportowym zawiasie i felach 18" lub 19" :mysli:

Ja za pare dni będę już wiedział jak założe u siebie.

A na chwile obecną na ten temat może powie coś kolega skovroon bo on już śmiga kilkanaści dni na obniżonym zawiasiei 18" :naughty:

hmm :) co tu dużo gadać... sztywno jest... :disgust: ale dosłownie "pływanie" w szybkich zakrętach jest czaderskie :naughty::kox: :kox: :decayed: i przy wiekszych predkosciach (140-180) autko na prostej trzyma sie duzo pewniej dorgi niz na ori zawiasie... fajne uczucie.. takie przylepione jest bardziej... :cool1: :cool1:
Opublikowano

co tu dużo gadać... sztywno jest... :disgust: ale dosłownie "pływanie" w szybkich zakrętach jest czaderskie :naughty::kox: :kox: :decayed: i przy wiekszych predkosciach (140-180) autko na prostej trzyma sie duzo pewniej dorgi niz na ori zawiasie... fajne uczucie.. takie przylepione jest bardziej... :cool1: :cool1:

No to w takim razie niedługo i mi doopsko wytrzęsie :decayed:

Ale nie martw się Tobi, bo czytałem na czyimś temacie o B8, że tam na 18" nie ma tragedii i jest minimalna różnica między 17" a 18" a wiadomo, że w wyglądzie to już duża różnica :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:44_________________________________________________A pozostali co nic nie piszą ? Nie planujecie żadnych modów w swoich furkach :mysli:

Ja przed glębą robie jeszcze jeden mały modzik, a mianowicie ramki klubowe :decayed:

Opublikowano

:hi: ja zalozylem turbinke dolotowa ;( tylko ze mi przepływke rozerwało :shocked::wallbash: :wallbash:

ale dwa dni sie pieknie jezdziło :kox:

Opublikowano

no to się pięknie załatwiłeś :confused4:

A jakie działanie ma ta turbina dolotu bo nawet na allegro tego za bardzo nie ma.

Ile nowa przepływka do furaka ??

Opublikowano

co tu dużo gadać... sztywno jest... :disgust: ale dosłownie "pływanie" w szybkich zakrętach jest czaderskie :naughty::kox: :kox: :decayed: i przy wiekszych predkosciach (140-180) autko na prostej trzyma sie duzo pewniej dorgi niz na ori zawiasie... fajne uczucie.. takie przylepione jest bardziej... :cool1: :cool1:

No to w takim razie niedługo i mi doopsko wytrzęsie :decayed:

Ale nie martw się Tobi, bo czytałem na czyimś temacie o B8, że tam na 18" nie ma tragedii i jest minimalna różnica między 17" a 18" a wiadomo, że w wyglądzie to już duża różnica :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 12:44_________________________________________________A pozostali co nic nie piszą ? Nie planujecie żadnych modów w swoich furkach :mysli:

Ja przed glębą robie jeszcze jeden mały modzik, a mianowicie ramki klubowe :decayed:

nie wiem jak Ty ale ja tam lubie jak jest sztywno i nisko;] nie przeszkadza mi to w ogole wiec nie moge sie juz doczekac jak uda mi sie doprowadzic do tego. Jednak trzymanie sie drogi lepsze to za***ista sprawa :good: juz niedlugo wakacje i robota bedzie :)

Opublikowano

no to się pięknie załatwiłeś :confused4:

A jakie działanie ma ta turbina dolotu bo nawet na allegro tego za bardzo nie ma.

Ile nowa przepływka do furaka ??

przepływka po znajomości 150zł :disgust: turbine montujesz przed przepływka i jak masz filtr storzkowy on zasysa wiecej powietrza turbinka z wieksza siłą wtławcza je do silnika a wiadomo wiecej powietrza lepsze spalanie lepsze spolanie nie co wiecej mocy. ja miałem bardziej płynne biegi lepiej był ja rozpedzac po zmianie biegu cos na zasadzie turbo tylko z dużo mniejszym efektem. ale zawsze coś w 1.6 :embarrassed:

zeby audi nie mialo przepływki to by bylo super :decayed:

Opublikowano

U mnie wreszcie montuje się nowy zawiasik :naughty:

Niestety robiony na raty bo mechanik ma zapierdziel z robotą. Dzis zrobiony został przód a w poniedziałek będzie zakładany tył i zacznie się jazda :>

Ale co przy tym się nasłucham to szok bo zawias zakłada mi sąsiad-mechanik i chociaż gość jest w moim wieku to poglądy ma jak dziadek 80 letni.

Oczywiście odradzał mi to zawieszenie i straszył ze oberwe zaraz miske i w ogóle że to nie na nasze drogi (to akurat racja) ale nie przejmuje się jego gadaniem bo wcześniej zanim kupowałem fele to mówił żebym kupił 15 lub 16" :decayed:

Oczywiście posłuchałem go i są 18 " :>

Aha, dziś widziałem Honde Accord na 19" OZ i powiem Wam, że przy zmianie fury na kolejny model będę chciał zaryzykować 19" bo wygląd masakra :slina:

Opublikowano

Aha, dziś widziałem Honde Accord na 19" OZ i powiem Wam, że przy zmianie fury na kolejny model będę chciał zaryzykować 19" bo wygląd masakra :slina:

czyt. B7-B8 :kox: :kox:

swoja droga bardzo dobrze zrobiles z tym zawiasem i z tymi felami.. :kox: widac ze silnikiem nie przekreslasz reszty i dobrze :good:

a mechanik......- zostawmy go bez komentarza... albo jednak cos napisze :) to Ty bedziesz jezdzil, :gwizdanie: to Ty bedziesz urywał miske 3 razy w tygodniu.. :gwizdanie: i To Ty bedziesz krzywił felgi w każdej dziurze... :gwizdanie: a jego kieszen przy tym nie ucierpi wiec wielki ch**j mu do tego... :disgust: :disgust:

Opublikowano

polecam B8 ;]

co do Hondy Accord az taka fajna nie jest Wam powiem... myslalem nad kupnem wlasnie jej i B8 i wybor padl jednak na Audi ---> czyt. porzadna firma :audi::kox: :kox: :kox:

no to czekamy na zdjecia jakies po zmianie zawiasu :wink4:

troche Wam zazdroszcze bo tez juz mnie korci do modow, ale spokojnie co sie odwlecze to nie uciecze :good:

pozdro i milego weeekendu majowego :>

Opublikowano

Raczej B7 bo chcę zaliczyć wszystkie modele po kolei :decayed: Ale na pewno z innym silnikiem, może 2.0T lub 2,5TDI :mysli:

A mechanior nie jest taki zły, bo robi mi wszystko po niższych cenach a jakiś pierdółki gratisowo :) No i jest zawsze pod ręką, nawet w nocy o północy . Jedyny jego mankament to zrzędzenie :decayed:

ps. Z tą Hondą to chodziło mi tylko i wyłącznie o felgi że koks, zresztą mam zrobione fotki z komórki to wrzuce jakoś przy okazji

Opublikowano

Raczej B7 bo chcę zaliczyć wszystkie modele po kolei :decayed: Ale na pewno z innym silnikiem, może 2.0T lub 2,5TDI :mysli:

a miałeś juz B5?? bo jakos sie nie chwaliłes :kox: ja bym stawial jednak w b7 na 2.0 170Km luuub...... 3.0TDI :naughty: :naughty: :kox: :kox:
Opublikowano

B5 nie miałem, zacząłem przygode z :audi: od aktualnej B6

I szczerze mówiąc gdyby to zależało tylko ode mnie to następna :a4fan: byłaby w tej samej budzie ale z oznaczeniem S4 :rolleyes:

czyli cuś takiego

97004979.jpg

Opublikowano

moje nastepne to bedzie mam nadzieje R8 :gwizdanie: ale to za pare latek, chyba ze cos lepszego wyjdzie

Opublikowano

moje nastepne to bedzie mam nadzieje R8 :gwizdanie: ale to za pare latek, chyba ze cos lepszego wyjdzie

R8 od biedy może być :decayed: ale tak na serio to już na pewno fura nie na nasze drogi :confused4:

Opublikowano

będzie na lewecie jeździł

Opublikowano

będzie na lewecie jeździł

To ma swoje plusy jak chociazby małe spalanie :polew:

Opublikowano

chłppaki dziś odwiedziłem Skierniewicki Instytut warzywnictwa i zagadalem z ochroniarzem zeby pozwolil mi wjechac tam na koniec... nie wiem czy wiecie o co mi chodzi... naprawde pieknie tam jest. pstryknalem chyba z 60 fotek swojej niuni :) i staruje chyba do konkursu fotograficznego :naughty: Polecam tamto miejsce.