pawelosinski83 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kurde, za***iście wyszły fele... ojciec w żórawinie dał do roboty z allroada i lakier płatami odłazi... I zapłacił 700... ehhh... Fura - co tu dużo gadać - klasa sama dla siebie Nic tylko pogratulować i zazdrościć
ppatryk Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 4 minuty temu, pawelosinski83 napisał: Kurde, za***iście wyszły fele... ojciec w żórawinie dał do roboty z allroada i lakier płatami odłazi... I zapłacił 700... ehhh... Fura - co tu dużo gadać - klasa sama dla siebie Nic tylko pogratulować i zazdrościć Jeden z tych kompletów, które dla mnie wykonał to zimówki do BMW e61. 2 lata już jeżdżą i zero ubytków czy podobnych historii.
emay Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Podobno daje gwarancje na 5 lat, no chyba ze przywalisz w krawężnik.
emay Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za miłe słowa. S4 ładnie wygląda ale to wszystko niestety kosztuje
robertjudi Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jaka masz glebę? Tzn. Ile masz od rantu błotnika do ziemi?
emay Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Dnia 1/29/2017 o 14:53, robertjudi napisał: Jaka masz glebę? Tzn. Ile masz od rantu błotnika do ziemi? Przód 63 cm tył 64. Jednak w najbliższym czasie podnoszę przód o cm aby był równy z tyłem. Testuje aby polepszyć prowadzenia auta w zakrętach.
czer Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Fajna furka... ...pochłonęła mnóstwo $ to fakt, ale też dużo czasu by ją do tego stanu doprowadzić :)) podziwiam wytrwałość. szerokości i bezawaryjnych kilometrów...
Kosmita Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Przeczytałem cały temacik i jestem pod wrażeniem. Super fura w super stanie. Fajnie ją modzisz i super pomysł na taki samochód. Naprawdę wielkie propsy. Pzdr.
emay Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Temat dalej się kręci: Mała zajawka co będzie niebawem Pełen remont zawieszenia tył ( przód już zrobiłem w marcu 2015 ) Set wahaczy poliuretan tył - street AKmotorsportSet sanki tył poliuretan - AKmotorsportNowe drążki reakcyjne Lemforder Nowe łączniki stabilizatorów Meyle HD Śrubki, nakrętki, podkładki itd. Jeszcze uszczelka miski i uszczelniacz tył z kołnierzem. Dodatkowo Hammerite prosto na rdzę do pomalowania sanek i wahaczy. Podczas montażu nieplanowany wydatek: Takie piękne kwiatki. Szybko udało się domówić nowe i zamontowane: Wkrótce dalsze prace przy projekcie Wiem, że się piaskuje itd. Niestety auto długo nie mogło wisieć na podnośniku. Edytowane 12 Maja 2019 przez emay
Marek24 Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Według mnie najkonkretniejsza Eska B5 na tym forum, lecisz z nią konkretnie bez przesadyzmu i jest kozak fura!
--Rafcio-- Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 11 godzin temu, Marek24 napisał: Według mnie najkonkretniejsza Eska B5 na tym forum, lecisz z nią konkretnie bez przesadyzmu i jest kozak fura! Jeszcze Gracjana
DrateK Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Dasz namiary gdzie dostałeś tuleje poliuretanowe na tył? Dopatrzyłem się Ceny mają grube Edytowane 21 Maja 2017 przez DrateK
TOM3K Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Piękna jest. Będziesz sprzedawał to daj znać W niedziele jak padać nie będę to wpadasz nią na spota?
szczuraz Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Emil ma teraz cabrio pogodę. Zatankował do pełna, dach zrzucił i nie chce wysiadać.
emay Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Jeszcze ostatnie szlify i będę przyjeżdżał na spot S4. No chyba ze będzie padać to cabrio.
emay Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Na jednej z felg popękał lakier pod klarem . Mikro pęknięcia na obszarze 3-4 cm. Jutro jadę do Mikara będą patrzeć.
Rekomendowane odpowiedzi