DŁuGI a4 AVANT Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich... od dwóch miesięcy jestem na tym forum Po przygodach ze SETAMI nadszedł czas na markę Premium i stało się!!! a więc, po kolei pierwsze auto to; Leon 1.8 20vt 180km TOP SPORT drugie to Leon 1.9 TDI w pakiecie MS DESIGN a ta fotka w kalendarzu Leon Club 2015 i w końcu ... AUDI A4 B8 AVANT Plan był taki ma mieć przede wszystkim Ledy, navi, avant i najlepiej biała, bo po dwóch czarnuchach już miałem dość! Poszukiwania trwały dość długo bo cztery miesiące, ale warto było czekać. KOLOR: biały (LY9C) Rok produkcji 2010 SILNIK: 2.0 TDI CAHA 170 km Plany: strojenie ELEKTRONIKA: Seria Plany: polskie menu w MMI włączenie doświetlenie zakrętów, testu zegarów, zielonego menu -już ZROBIONE lampy tył NEON felgi Lato: na razie brak.. muszę znaleść jakieś 19 zima: orginał alu audi 225/55/16 ZAWIESZENIE: Seria Plany: Eibach Pro Kit BODY-KIT: Seria Plany: przyciemnienie szyb -już ZROBIONE pakiet zewnętrzny S line progi, lotka, zderzak tył -już ZROBIONE ŚRODEK: Seria Kierownica multifunkcyjna tempomat bluetooth navi-mmi 2x sloty kart sd kolor wyświetlacz pomiędzy zegarami system start stop grzane stołki domykanie szyb z pilota elektryczny hamulec ręczny podgrzewane lusterka parktronic tył ksenon ledy przód ledy tył klimatronik podłokietnik przód + tył pakiet oświetlenia wnętrza Plany: zmiana foteli pomalowany gril na czarny połysk -już ZROBIONE podświetlenie rejestracji led.. -już ZROBIONE dołożenie czujnika zmierzchu, deszczu -już ZROBIONE (pomógł opis na forum) gumowe wycieraczki pod nogi też już w aucie świeżo po zakupie i wczorajsza sesja już po małych zmianach środek włącznik świateł z funkcją auto led na blaszce Edytowane 4 Września 2016 przez DŁuGI a4 AVANT
main Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 gratulacje autka . ładnie w bieli się prezentuje. bezawaryjności i powodzenia w modach
nYgus9928 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Fotele powinny wylecieć pierwsze xd ładna fura
waldih1979 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Też polowałem na białego avanta ale niestety czarnuch wpadł w moje ręce, faktycznie fotele takie sobie ale kto co lubi. Bezawaryjności w użytkowaniu życzę
DŁuGI a4 AVANT Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki panowie ..mam do kupienia takie fotele za 700 zł co mówicie brać je ?
bigjasiu Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Takie kolego Tapczany zostaw dla Babci http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-sedan-s-line-fotele-kanapa-tapicerka-i4981591874.html
krystian3769 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Ładna śnieżynka też oglądałem białą, ale po sprawdzeniu wyszła lipa i trzeci - uch wleciał. Na twoim miejscu jak idziesz w pakiet S-line szukaj już takich foteli. I nie czekaj z wirusem, masz już organy jak trzeba . Program robi robotę Edytowane 20 Stycznia 2015 przez krystian3769
griga-st Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Marka premium hmm, sam dupsko wożę, wiec niech ci będzie . Tez mi się białas bardzo podoba. Zwłaszcza bez chromów na relingach. Widzę ze masz porządne, gumowe maty. Te ori z rowkami to katastrofa w zimie.
andynl Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki panowie .. mam do kupienia takie fotele za 700 zł co mówicie brać je ? Nie no po co Ci taki badziew, bierz półskóre albo skórę S-line Widzę ze masz porządne, gumowe maty. Te ori z rowkami to katastrofa w zimie. O masz maruder jak marudzi ja kupiłem te z rowkami i jestem zadowolony lepsze jak te gówniane welurki A tak w ogóle to białas fajny i niech pozostanie bezawaryjny
MakoUSM Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 W pełnym s linie i neonie byłby prawdziwy kocur
lexiu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Takie kolego Tapczany zostaw dla Babci http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-sedan-s-line-fotele-kanapa-tapicerka-i4981591874.html W moim przypadku wymiana na sportowe w alkantarze z grzałką była pierwszym modem. Na dłuższe trasy tylko fotel sportowy z regulacją podparcia lędźwi. Alkantara nie grzeje dupska latem a zimą nie ma się wrażenia, że siada się na bryle lodu. Z pełnej skóry wyleczyłem się jeżdżąc 4 lata (blisko 200 tys. km) A6. Powiedziałem sobie nigdy więcej. Już niedługo lecę znowu do Grzesia i w końcu pokażę mojego blondyna
griga-st Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na dłuższe trasy tylko fotel sportowy Naturalnie to wszysko indywidulane odczucia, ale pozwole sobie nie zgodzic sie z ta opinia. Nalesnik jest wygodniejszy na trasy. Moja poprzednia B8 miala siodla materialowo-skurzane sline, i byly mniej wygodne. Trasy po ok. 1300km. Optyka nie podlega dyskusji. Te paski sa okropne.
andynl Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Te paski sa okropne. W kropki są OK
griga-st Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ty, Wiraszka W kropki to ty będziesz miał facjatę jak ci Holender po gandzi pryśnie
DŁuGI a4 AVANT Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 jak szukałem b8 to z materiałowych te akurat fotele podobały mi się najbardziej.. a teraz trafiły się tuż pod nosem, w sobotę zagościły w moim aucie i powiem szczerze że jestem z tej zmiany bardzo zadowolony są o niebo lepsze od tych co miałem, z wyglądem nie ma porównania nawet na razie będę je miał, w dwóch Leonach miałem pełne skóry i jeśli chodzi o wygląd to jest super ale ja na razie odpocznę sobie od nich warunki atmosferyczne mnie czasem bardzo zniechęcały do niej
nYgus9928 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeździłem huyundai'em santafe w pełnej skórze i nie było żadnych problemów. Fakt, pełna skóra to utrapienie, ale na pewno alkantara będzie u mnie
black4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeździłem huyundai'em santafe w pełnej skórze i nie było żadnych problemów. Fakt, pełna skóra to utrapienie, ale na pewno alkantara będzie u mnie Witam, Zgadzam się najfajniejsze połączenie obić to skóra boki + siedzisko alcantara lub skóra + materiał strato Pozdrawiam!
adameksc Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 autko ładne no i białe w dodatku te fotele to z polifta czy mi się wydaje? polecam montaż progów s-line - z tej zmiany będziesz mega zadowolony
kristof2009 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 siemka! motor mamy ten sam , jesli bedziesz zwiekszal moc daj znac na ile u ciebie wyszlo, bo tez sie przymierzam i jestem ciekaw ile z tych silnikow wyciskaja samym programem fotele ok u mnie takie tez siedza narazie spoko, moze w dalszych planach s-line alkantara. powodzenia , pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi