djbinek Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Mój krążownik szos: DO SPRZEDANIA Audi A4 B5 z listopada 1997 1,9 TDI fabrycznie: 90 KM, automat, skórzana kierownica, elektryczne szyby z przodu, elektryczne i podgrzewane lusterka, ABS i wspomaganie kierownicy, immobilizer, centralny zamek, domykanie szyb z kluczyka, Dawno temu mój ojciec miał E32 7.30 (w prehistorycznym gazie, spalanie rzędu 17L) a później bujał się E34 5.25 td. E34 było porażką, bo mimo swojego gangsterskiego wyglądu, sypało się nieustannie - po prostu ciulowo trafił. Potem były już Volkswageny Ja nie interesowałem się nigdy motoryzacją, do puki nie zarobiłem za granicą trochę pieniążków i postanowiłem mieć coś swojego. Mój przyjaciel miał czarną Audi 80, 2.0 benzyna, quattro, ciemne szybki, na tamte czasy (2005 rok) to było coś! I tak zaraziłem się i zostałem Audi maniakiem trzy lata później kupując srebrną A4 B5 z jasnym środeczkiem i ekonomicznym 1,9 TDI którą bujam się do dziś. Brakuje tu magicznego quattro, skór i innych dupereli, jednak jako pierwsze autko nie jest złe i jest nie zawodne! Miałem z nią tylko dwie akcje kiedy to kolega musiał podjechać z linką i zaciągnąć na hol, ale to była tylko i wyłącznie moja głupota. MODY: - alufelgi 17' od B6 Cabrio - obniżony o -30 - chiptuning na ok 120 km - reflektory angel eyes zespolone (DEPO) - białe kierunki - prawe lusterko duże od anglika - listwa chrom na klapie bagażnika (jak w B6) Aktualne Zdjęcia A tak Audik wyglądał świeżo po zakupie Po kupnie alufelg - zima (jeszcze bez poliftowych lamp i nie obniżony) Sesja wiosenna już po obniżeniu i wymianie lamp na poliftowe DEPO
Gość puchatek27 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 co rozumiesz "stylizowane na B5" W morde,to jest B5 Fajnie,ze automacik Zaraz pewnie zaczna ci pisac: zmien przednie lampy na poliftowe, zapodaj glebe i jakies min. 17' bla bla bla Twoja musi przeciez wygladac tak jak 99% audi na tym forum :polew:
Piechol Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 bardzo fajne B5 szczególnie środeczek powodzenia w modach :> masz już jakąś felgę upatrzoną?
Gość Daymoon Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 widać że furka zadbana ale felunek musi być większy minimum ti 17
olek_BB Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Gratulacje zakupu Trzeba powiedzieć, że jasny środek zdecydowanie dodaje klasy . Przyjemnego użytkowania
_Solar_ Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 gratki za udany zakup :th: zakladaj fele 17" bo moim zdaniem 18" to juz raczej nie na nasze polskie drogi ja sam jezdze na 16" i na zawiasie 1BE i powiem ze czasem miejscami jest tragedia
djbinek Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 na wiosnę kupuję te oto 17 tki --> myślę też o xenonach
rafalekx Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 na wiosnę kupuję te oto 17 tki myślę też o xenonach 17'' to zbyt mały rozmiar na tą felgę Jeśli już to 18'' A 17 proponuję inny wzorek xenon dobra rzecz :> Ładna A4ka dbaj o nią
Gość Daymoon Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 na wiosnę kupuję te oto 17 tki --> myślę też o xenonach stttttttaaaaaaaaaaarrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zaje@#$%e fele. można wiedzieć jaka cena?
Gość puchatek27 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Mam do sprzedania takie tylko w rozmiarze 18' ( 17' wygladaja do d*@& ) Sa to orginalne MAMy made in dojczland Mam tez orginalne 'kabzle' MAM Sprzedaje je ,bo auto sprzedalem na takich samych tylko 19' i te mi zostaly w garazu. Przejechaly moze 3tys.km Nie uzywane na polskich drogach.
djbinek Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 Na allegro masz tego pełno Tylko jak odróżnić je od oryginału ... a co do ceny, to same aluski 17' za 2000zł a za 3000zł z oponami
Gość puchatek27 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Na odwrocie felgi przecierz pisze :wallbash: W moim przypadku "made in germany"
komar865 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 binek masz i ocen to wlasnie jest 17 powiem ze troszke moze malo ale na polski drogi w sam raz
mrogal Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 binek masz i ocen to wlasnie jest 17 powiem ze troszke moze malo ale na polski drogi w sam raz a jaki zawias tu siedzi?
komar865 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 standardzik!!! choc moj mechanior mowi ze to jest jakas wersja rególowana!! i jest na srodku ustawione! tyle wiem!
eMeM Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 co rozumiesz "stylizowane na B5" W morde,to jest B5 widze ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, tam jest napisane stylizowane na B5 z 98roku - to jest jednak znaczaca roznica z tym co napisales Zaraz pewnie zaczna ci pisac: zmien przednie lampy na poliftowe, zapodaj glebe i jakies min. 17' bla bla bla Twoja musi przeciez wygladac tak jak 99% audi na tym forum :polew: a co, ma montowac xenon ktory ma w planach do tych lamp co ma teraz i walic swiatlem wszedzie tylko nie na wprost ? ma ladowac 17" / 18" ktore ma w planach do standardowej zawiechy ? zastanowil bys sie czasem co piszesz, a nie dodawal wiecej emotikonek niz textu
djbinek Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Tak było: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t47669.0.html;highlight=kr%C4%85%C5%BCownik A tak jest: TAK JEST: - alusy 17' - kierunki białe - reflektory FK DEPO angel eyes - chip tuning Agma Toruń z 90 na 120km - sprężyny -35 mm H&R - białe kierunki
Reniu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autko sukcesywnie przechodzi metamorfozę, wszystko idzie w dobrym kierunku a z tym kołem i przy lekkim posadzeniu wygląda czadersko Tak trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi