marcinch001 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A można je przyciemnić? :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Musi być min 70% przepuszczalności światła .
Bieniek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wiem i właśnie tyle mają w standardzie. Dlatego pisanie o przyciemnieniu przednich szyb jest całkowicie bez sensu jak chcemy się przemieszczać spokojnie autem.
amaradaar Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 hehe przyciemnić można .. tylko jezdzić nie wolno albo wraz z zestawem zdzieraków a seryjnie chyba jest koło 17-20% no nie ???
marcinch001 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak policja zatrzyma można mówić ze się nie ma dowodu rejestracyjnego , wtedy nie zabiorą dokumentów za szyby ale mandat bedzie za brak dokumentów :-)
peter22 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 tak ale jeśli zrobi ci sprawdzenie odzieży wierzchniej i znajdzie dokumenty to masz jeszcze 500 zł za wprowadzanie w błąd hehe
krystian3769 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 tak ale jeśli zrobi ci sprawdzenie odzieży wierzchniej i znajdzie dokumenty to masz jeszcze 500 zł za wprowadzanie w błąd hehe jak to policman dotyka mnie?
dobry1 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Przód delikatnie musi być przyciemniony.
peter22 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 nie ciebie tylko odzież wierzchnią . jak by cię rozbierał to jest wtedy kontrola osobista hehe
nYgus9928 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Musze ogarnąć temat, ale jezdzi brat samochodem teścia jak przyjedzie z wysp mercem ala klasa g 80/90 r( nie wiem dokladnie) i przednie szybki( boczne ofc, tylne mają jeszcze mniej prześwitu) ma przyciemnione, ile dokładnie nie wiem, ale z zewnątrz mało co widać i mówi, że nigdy nikt mu dowodu za to nie wziął.
rodosbwa Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Musze ogarnąć temat, ale jezdzi brat samochodem teścia jak przyjedzie z wysp mercem ala klasa g 80/90 r( nie wiem dokladnie) i przednie szybki( boczne ofc, tylne mają jeszcze mniej prześwitu) ma przyciemnione, ile dokładnie nie wiem, ale z zewnątrz mało co widać i mówi, że nigdy nikt mu dowodu za to nie wziął. Przerabialem ten temat ogolnie sytuacja wyglada tak ma byc 70% ja mam tylko dotkniete przednie szyby ogolnie mialem kontroli mase policja sie nie czepia bo oni tez nie szukaja zaczepki jezeli nie narozrabiamy takze duzo zalezy od policjanta jeden odpusci drugi nie ale z reguly im mniej przyciemnione przednie tym wieksze szasne ze bedzie spokoj no ale przechodzac do tematu pojechalem na przeglad i zaczela sie rozmowa z gosciem bo on twierdzi ze moje szyby nie spelniaja wymogow ogolnie ze on to przepusi bo nie sa mocno przyciemnione bo widzi ze najlzejsza folia a ja z nim w zaparte jak to nigdy w zyciu mam 70% na pewno i on zeby mi udowodnic wzial miernik i mial racje moje szyby dlatego odbiegaly od tych 70% i do mnie mowil ze na tym zjadl zeby i nawet jezeli damy folie ktora okiem bedzie ciezko zauwazyc to i tak norme przekroczymy takze wedlug prawa z przednimi szybami nie mozemy nic robic a jezeli robimy to nie ma co sie klocic ze spelniamy wymogi bo tak nie bedzie:)
amaradaar Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 no dokładnie nie ma szans.. głownie dlatego że seryjnie już są przyciemnione i obojętnie jaka folia by to nie byla już będzie niżej niż 70..
bigjasiu Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Jak tam kalibracja w ASO tylnej klapy??
Cuber Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Jak tam kalibracja w ASO tylnej klapy?? hmmm śmiga bez problemów jak na razie
Cuber Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Ale robiłes w końcu kalibrację? ale co tutaj robić ? był problem z odpaleniem tego i w ASO to zrobili a kalibrację klapy mozesz wykonać sam przytrzymując przycisk zamykania klapy
edraven Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Spoko, myślałem właśnie o tym ustawianiu klapy w ASO.
bigjasiu Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Można wiedzieć za ile graty zdobyłeś do klapy??
Cuber Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Można wiedzieć za ile graty zdobyłeś do klapy?? Generalnie to potrzebujesz : Siłowniki elektryczne, wiązke , sterownik, zamek z dociągiem klapy , przycisk do uruchamiania klapy , i teraz pytanie czy chcesz zrobić z jeźdzącą roletą bo wtedy napęd rolety jest potrzebne i wymiana słupków D ? kupowałem osobno wszytsko i to był błąd bo i tak sam sterownik musiałem zamówić w ASO wieć suma sumarum wyszło mnie tak jak bym kupił komplet ...... Sterowniki solo nie są do dostania na alledrogo..... Polecam kupic komplet z wiązką mają goscie z firmy BTCARS na alledrogo cena kompletu ok 1100 zł tylko poproś ich od razu aby zamek dorzucili do zestawu http://allegro.pl/audi-a6-kombi-klapa-elektryczna-silowniki-klapy-4g-i5046720032.html tutaj z polifta http://allegro.pl/audi-a6-kombi-klapa-elektryczna-silowniki-klapy-4g-i5381275334.html bez wiązki napęd rolety : http://allegro.pl/audi-a6-c7-4g-4g0-mechanizm-naped-rolety-bagaznika-i5082647822.html popytaj Naszego kolegi z Klubu o graty nick z alledrogo : _auditeile_
gr1zly Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 C7 Avant najlepsze musze wpaść na spota zobaczyc
Cuber Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 C7 Avant najlepsze musze wpaść na spota zobaczyc Przyjedź przyjedź
Rekomendowane odpowiedzi