Norbi Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS. Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie. Fakt za***ista informacja, gratki stary
kiciafirerek Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ameryka robi swoje policja pilnuje przestrzegania przepisów i nawet po autostradach zamulają
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS. Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie. i to jest właśnie smutne
Tomeks Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS. Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie. i to jest właśnie smutne ale nie dla malika
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ogólnie dla marki audi -dla mnie to jakaś parodia
adadur Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS. Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie. Może wydechem auta się różnią?
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 W S4 B6 wydech Milteca za 12 tysi dawał przyrost 8 KM. Żenada.
poziek Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ...ale brzmienie bylo tego warte za 12 tysi to ja wolę posłuchać czegoś innego :polew: :polew:
Norbi Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ...ale brzmienie bylo tego warte No właśnie o dziwo NIE. Malika ładniej brzmi niż tamten po zmianie wydechu.
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Muszę posłuchać Malikowóz skoro tak zachwalacie
malik Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 .ale brzmienie bylo tego warte Wydech Millteka to przereklamowany mod do S4. Na audizine spotkał się z dużą krytyką. Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy.
poziek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy. lubię czytać takie rozsądne wpisy
ba$ior Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Można taki układ wydechowy Millteka taniej kupić. Można wybrać inna firmę albo u Helmutów załatwić. Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 Napisz raz jeszcze... po polsku
ba$ior Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 Napisz raz jeszcze... po polsku Trochę zakręciłem Jeżeli będę miał kiedyś auto z silnikiem V8, a seryjny wydech mi się nie spodoba, to zamontuje układ wydechowy, który będzie spełniał oczekiwania dźwiękowe i techniczne. Oczywiście zakup poprzedzę gruntowną analizą innych urzytkowników tego produktu Malikowi odpowiada "OEM Sound" i nie widzi potrzeby kupna układu wydechowego, który w dodatku jest drogi. Zakup układy to osobista kwestia każdego posiadacza auta, więc i Ja wyraziłem swoje zdanie A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy
Flyer Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy Trzeba bylo brac... nawet na handel
ba$ior Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy Trzeba bylo brac... nawet na handel No tak ale 800 Euro nie miałem na tamten czas. Ostatnio ktos z forum oferował mi wydech Millteka do RS4... no ale ja mam 2.0 TDI...KUFA MOGŁEM BRAĆ
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ja cie nie.../.... ależ sliczności V8 jak marzenie spałbym w tym samochodzie. arcydzieło Audi
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
Rekomendowane odpowiedzi