Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS.

Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie.

Fakt za***ista informacja, gratki stary
Opublikowano

ameryka robi swoje policja pilnuje przestrzegania przepisów :baseball: i nawet po autostradach zamulają :disgust:

Opublikowano

Dostałem maila z Kreatora Mocy, że hamowali dzisiaj takie samo S4 jak moje (rocznikowo). Wyszło niestety tylko 290PS.

Mam więc powody do zadowolenia bo udało mi się kupić autko w bardzo dobrym stanie.

i to jest właśnie smutne

Opublikowano

i to jest właśnie smutne

ale nie dla malika

Opublikowano

ogólnie dla marki audi -dla mnie to jakaś parodia

Opublikowano

Może wydechem auta się różnią?

Opublikowano

W S4 B6 wydech Milteca za 12 tysi dawał przyrost 8 KM. :confused4: Żenada. :thumbdown:

Opublikowano

...ale brzmienie bylo tego warte :evil:

Opublikowano

za 12 tysi to ja wolę posłuchać czegoś innego :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No właśnie o dziwo NIE. Malika ładniej brzmi niż tamten po zmianie wydechu.
Opublikowano

Muszę posłuchać Malikowóz skoro tak zachwalacie

Opublikowano

.ale brzmienie bylo tego warte

Wydech Millteka to przereklamowany mod do S4. Na audizine spotkał się z dużą krytyką.

Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy.

Opublikowano

Minimalna różnica w dźwięku i w osiągach absolutnie nie usprawiedliwia wydania takiej kasy.

lubię czytać takie rozsądne wpisy :good::naughty:

Opublikowano

Można taki układ wydechowy Millteka taniej kupić. Można wybrać inna firmę albo u Helmutów załatwić.

Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 :cool1:

Opublikowano

Ja bym wydał każdy grosz żeby usłyszeć V8...ale słyszę 2.0 TDI dlatego mam kase na V8 :cool1:

Napisz raz jeszcze... po polsku :D

Opublikowano

Napisz raz jeszcze... po polsku :D

Trochę zakręciłem :kox:

Jeżeli będę miał kiedyś auto z silnikiem V8, a seryjny wydech mi się nie spodoba, to zamontuje układ wydechowy, który będzie spełniał oczekiwania dźwiękowe i techniczne. Oczywiście zakup poprzedzę gruntowną analizą innych urzytkowników tego produktu :kox:

Malikowi odpowiada "OEM Sound" i nie widzi potrzeby kupna układu wydechowego, który w dodatku jest drogi.

Zakup układy to osobista kwestia każdego posiadacza auta, więc i Ja wyraziłem swoje zdanie :)

A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy :good:

Opublikowano

A tak dla zainteresowanych układ wydechowy MTM so S4 B7 na ebay.de jakiś czas temu widziałem za 800 Euro i to nowy :good:

Trzeba bylo brac... nawet na handel :decayed:

Opublikowano

Trzeba bylo brac... nawet na handel :decayed:

No tak ale 800 Euro nie miałem na tamten czas.

Ostatnio ktos z forum oferował mi wydech Millteka do RS4... :kox: no ale ja mam 2.0 TDI...KUFA MOGŁEM BRAĆ :wallbash::naughty:

Opublikowano

ja cie nie.../.... ależ sliczności V8 jak marzenie spałbym w tym samochodzie. arcydzieło Audi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...