peacenotwar Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Będzie i to Aktualnie w głowie mam takie plany:-dokładka cupra-daszek rs4-dp 3" (leżą i czekają)-fmic -klapa USA (mokre marzenia) -czarne szyby -19" (oz ultraleggera, superturismo) Niestety nic skręcanego nie wejdzie mi, bo za duże zaciski mam z przodu. Edytowane 7 Listopada 2015 przez peacenotwar
Grzesiek1985 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ciężki temat te OZ ultraleggera
peacenotwar Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 Mam czas do przyszłego sezonu żeby coś kupić pewnie cos sie znajdzie
peacenotwar Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Świeczki RS4 przyszły Jakby ktoś chciał mam nakrętki na wentyle + takie breloczki na sprzedaż. Breloczek jest kluczem do wentylka i wszystko metalowe 25zł + kw (pw lub tel 500530695) ------------------kolejny prezencik dla suni Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Edytowane 9 Listopada 2015 przez peacenotwar
jacca90 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Dopiero co malowales zderzak i juz bedziesz ciac? xD
krzysiekvtec Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 swiece 7q ? mam takie same u siebie wsadzone fajnie trzymaja zapłony
peacenotwar Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Dokładnie - RS-owe. Poza tym po sofcie już polecają kłaść zimniejsze więc powinno być git Zestawik czeka na montaż. Czeka bo autko właśnie dostaje 3" DP bez katów silikony na sprzedaż - jak ja sprzedadzą się do końca listopada to kładę je do siebie http://olx.pl/oferta/silikony-audi-s4-b5-a6-c5-2-7t-zestaw-silikonow-trojnik-f-hose-weze-CID5-IDcyD9Z.htmlSent from my GT-I9300 using Tapatalk Edytowane 14 Listopada 2015 przez peacenotwar
Dev Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Te silikony sa do seryjnych ICkòw czy do frontcoolera.
mebleusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 A jednak cupra wraca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
peacenotwar Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Silikonów nie ma już Cupra jeszcze poczeka, bo zobaczę jak będzie autko po FMICu wyglądać. Przy okazji - lecą do mnie alu lusterka Edytowane 20 Listopada 2015 przez peacenotwar
Shiftback Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Dobre plany! przywaliłem się do Ciebie w pierwszych postach. Zmień login bo naprawde po ostatnich akcjach nie jest mile widziany...
Ahmet Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Czemu nie napiszesz na Priv, tylko robisz śmietnik w tematach innych forumowiczów? Swoją drogą nie wiem jakim prawem mi piszesz co mam robić. Sprawdź od kiedy Ja jestem na forum, a od kiedy Ty. Pozdrawiam! Peacenotwar, to kiedy montaż fmic? Planujesz go upchać za ori kratkami? Ja też niebawem się zabieram
peacenotwar Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Też proponuję spory na priv. Na razie mój mechanior się trochę obija z downpipami i już tydzień autko stoi u niego. Co do fmica - jak założę to pokażę, ale obawiam się że będzie sztos
OficeR Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Gdzie robisz DP? Sam o tym myślałem do swojego klekota. Narazie tylko kata i środkowy tłumik wywaliłem. Jak coś daj info na PW Ahmet Ty jesteś z Kurowic? Bo widziałem chyba Twoje wozidło w okolicy Andrespola
peacenotwar Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 DP już miałem, tylko oddałem na montaż U Ciebie będzie duuużo miejsca, więc tak na prawdę każdy (mechanik czy tłumnikarz) z chwilą wolnego czasu Ci montaż ogarnie
Ahmet Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 OficeR, tak dokładnie, jestem z Kurowic. Peace, no ale mógłbyś chociaż napisać czy będą kratki zderzaka. A może masz jakieś foto z neta, na którym się wzorujesz? Bo ja u siebie właśnie myślałem wywalić wszystkie czarne kratki ze zderzaka. Z tym, że Ja wszystko sam będę ogarniał.
Rekomendowane odpowiedzi