Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka cena wymiany rozrządu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ile was wyniosła wymiana kompletnego rozrządu ( rolki pompa itd ) wraz z robotą ?

Opublikowano

Jaki znajdziesz warsztat, tyle zapłacisz. Ja za robociznę dałem 450, albo 480 zł.

Opublikowano

U mnie w 2.0 blb części wyniosły 800zł kupione u kolegi z forum i robota w ASO Rzeszów 520zł.

Opublikowano

350 zł za robote , czesci 720 w Rzeszowie

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki mniej więcej już wiem :):hi:

Opublikowano

a skąd Panowie takie ceny u was?

Ja u siebie za wymianę rozrządu zapłaciłem 150 zł a koszt rozrządu do ajm to koło 450 zł wraz z paskiem wieloklinowym i nie mówimy tu o zamiennikach tylko o markowych częściach.

Opublikowano

Ja mam zamiar wymienić rozrząd u siebie samodzielnie. Kupię klucze, blokady, części od chłopaków z forum i samemu będę działał w temacie. Obok jest mechanik i będzie w razie niepowodzeń ratował sytuację.

Opublikowano

400 za wymianę rozrządu w 1.9 to czyste złodziejstwo, roboty jest na 4 godziny wiec 100zl za roboczo godzinę :) normalna cena jest 150-200zl a części wedle uznania klienta, u mnie rozrząd i napęd osprzętu wyszedł ok 1000zl za same części.

Opublikowano

400 zloty to zlodziejstwo?

ja zaplacilem za wymiane rozrzadu z czesciami (pompa wody takze) 900zl (w strzelcach opolskich)

dla mnie to masakra cena tzn super cena, bo chyba zostalem zle zrozumiany.

w niemczech wymiana tego wacha sie miedzy 570-750€ (EURO) zalezy jaki warszat.

Edytowane przez januszm41

Opublikowano

Za sama robociznę to bardzo dużo.

Opublikowano

Zestaw na ORI gratach ok 750 zł, wymiana za flache;)

Opublikowano

Chcecie zarabiać po europejsku czy nie? No, to zacznijcie się cenić. Mechanik to zrobił a reszta siedzi na d*pach i krzyczy o ustawowym podwyższaniu płacy minimalnej. Nie mechanik złodziej tylko reszta d*py. Poza tym jeśli dla kogoś 900 za kompletny rozrząd to masakryczna cena to nie rozumiem co robi na tym forum, marki się pomyliły. Liczcie się z tym, że ceny usług w najbliższych latach będą drastycznie rosły, nikt nie ma zamiaru robić za frajer a żyć za ceny europejskie. To, że większość z nas jako tako stać na utrzymanie tych leciwych Audi to już końcówka. Jeszcze kilka lat i będziemy się tylko resorakami z logo tej marki bawić bo posiadanie i utrzymanie takiego auta będzie zbyt dużym obciążeniem.

Edytowane przez marekg

Opublikowano

Uczciwością i pracą ludzie sie bogacą a nie chłapaniem, narzekaniem na rząd i mówieniem ze na zachodzie mają lepiej a w Polsce wszystko jest złe.

Opublikowano

Do 2.0 BLB 1300zł bez robocizny, w tym pompa wody i wszelkie napinacze oraz filtry.

Edytowane przez pitasss10

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja już jestem po samodzielnej wymianie. Zajęło mi to kilka godzin bo pasek mi się trafił lipny i grzechotał, mimo różnego ustawiania przerwy napinacza. Rozrząd mnie wyniósł 650 zł (pompa wody, pasek, napinacz, tłumik drgań). W okolicach mojego miejsca zamieszkania za wymianę trzeba zapłacić około 350 zł - tyle zaoszczędziłem, ale nie chodzi o te pieniądze tylko satysfakcję :)

Opublikowano

Ja 600 za części i za 300 znajomy mechanik wymienił. Kumpel ten sam silnik w pasacie i 1500 zapłacił.

Opublikowano

500 części Ina + conti + hepu robocizna 250zł

Opublikowano

Trzy paczki za wymianę.

Opublikowano

ja za części dałem niecałe 700 zł a wymiana u mechaniora 150 zł :) wszystko zrobione jak należy

Opublikowano

U mnie z robocizną wyszło ok 900zl w zeszlym roku