Love-AUDI Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak w temacie wybiera się ktoś na Wörthersee 2015 , impreza odbędzie sie 13-16 maj 2015.
Trewor87 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Od kilku ładnych lat wiele ekip z Polski omija oficjalny termin. Niemcy wprowadzają chaos, zjeżdża się dużo dziwnych aut, policja nie daje żyć. Zamiast odpoczynku jest w dużej mierze katorga. Stąd wiele osób jeździ tydzień-dwa przed. W tym roku będzie podobnie. Wiem od wielu że będą tam w okolicach weekendu majowego
kubson Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Możecie coś o tym napisać, gdzie dokładnie, jak,co potrzeba itp ? Z grubsza wiem co to bo widziałem filmiki na youtube
Trewor87 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 gdzie dokładnie Velden, Maria Worth, Reifnitz i wiele innych. Tam nie ma jednego miejsca gdzie to się odbywa Wszystko się dzieje dookoła jeziora Worthersee w Austrii. co potrzeba Trochę EUR w kieszeni i tyle Worthersee nie da się sklasyfikować. Nie jest to typowy zlot. To coś na zasadzie pielgrzymki. Nigdzie indziej jedną z głównych atrakcji nie jest tankowanie na stacji Ale nie byle jakiej stacji tylko na Mischkulnig przez Polaków zwanej Shellem, choć to Agip Podstawowe "atrakcje" to właśnie wspomniany Shell, Faakersee, Pyramidenkogel. No i samo Reifnitz, które warto jednak odwiedzić przed oficjalem bo nie ma wtedy takich tłumów. No i można w ogóle wjechać autem W czasie oficjala teren jest zamykany
Love-AUDI Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Co znaczy że Niemcy wprowadzją chaos i że zjerzdża się dużo dziwnych aut ? A policja czego się czepia ?
Trewor87 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Niemieccy zlotowicze nie mają głowy do alkoholu i pojawiają się różne "krzywe akcje". Pod pojęciem dziwnych aut klasyfikuję wymysły niemieckiej/francuskiej/belgijskiej szkoły tuningowej. Ulepy, wydumki, dziwne wizje. I ogólnie jest baaaardzo dużo ludzi wtedy i nie można tego nazwać odpoczynkiem. Policja czepia się wszystkiego Szczególnie Polaków sobie upodobali... Koła, airride (zabroniony w Austrii), tablice, wyposażenie auta (w Austrii jest obowiązek posiadania w aucie tyle kamizelek odblaskowych, ilu jest pasażerów) i wiele innych. 2 lata temu ekipa z PL dostała 100 EUR mandatu za filmowanie w jadącym aucie...
C4NC3R Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Dobrze wiedzieć co tam sie tak naprawdę dzieje
Trewor87 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 co tam sie tak naprawdę dzieje To zabrzmiało jakby See to było jedno wielkie zło. A tak nie jest Trzeba tylko uważać na tą nieszczęsną policję i najlepiej pojechać tam wcześniej. Optymalnym terminem jest 2 tygodnie przed oficjalem.
Love-AUDI Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 No ale dzieje sie tam coś dwa tygodnie wcześniej ? Jest co pooglądać i wogule ?
Trewor87 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Tu masz odpowiedź. Film nagrany w ubiegłym roku, równo 2 tygodnie przed oficjalem
C4NC3R Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Na jak widać See w terminie oficjalnego zlotu to zło... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Love-AUDI Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 A wybiera się ktoś w ogóle na zlot ? Jeśli nie w oficjalnym terminie to może wcześniej , fajnie by było pojechać w grupce , byłoby raźniej , ja mieszkam przy Czeskiej granicy znam tą trasę jak tam dojechać , ale ja zawsze jeżdżę przez Słowację lepsze drogi są .
Trewor87 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Tak jak pisałem wcześniej, sporo Polaków jedzie tam w okolicach weekendu majowego. Ja też tam wtedy będę, tylko że łączę to z tournee po Niemczech więc trochę mi się to rozciągnie w czasie
pocas Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Potwierdzam. My też jedziemy w czasie weekendu majowego.
neimaD Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Może spotkać się powiedzmy w Cieszynie i ruszyć "razem" Parę osób wyrusza 1maja.Co Wy na to?
Radeksc Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Podbije temat, jakieś wskazówki co gdzie warto zwiedzić? Będę 7-9.05. Jaką trasą jedziecie?
werbel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Radeksc, czy my nie jedziemy razem?
Trewor87 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 jakieś wskazówki co gdzie warto zwiedzić? Velden i Reifnitz same w sobie. Ale one będą licznie obstawione przez masę aut, więc sam będziesz widział co gdzie się dzieje Stacja "Eni" tudzież Mischkullnig w Velden, Tu masz stały podgląd na to co się dzieje na stacji --> http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html Pod koniec kwietnia całymi dniami będzie obstawiona przez VAGi Faakersee. Obowiązkowo Pyramidenkogel W zależności od pogody warto też się przejechać Alpenstrasse. Ale jak byłem rok temu to przez poziom śniegu była zamknięta.
werbel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Radeksc, czy my nie jedziemy razem? Już wiem… Tak. ;D
Radeksc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Radeksc, czy my nie jedziemy razem? Już wiem… Tak. ;D jakieś wskazówki co gdzie warto zwiedzić? Velden i Reifnitz same w sobie. Ale one będą licznie obstawione przez masę aut, więc sam będziesz widział co gdzie się dzieje Stacja "Eni" tudzież Mischkullnig w Velden, Tu masz stały podgląd na to co się dzieje na stacji --> http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html Pod koniec kwietnia całymi dniami będzie obstawiona przez VAGi Faakersee. Obowiązkowo Pyramidenkogel W zależności od pogody warto też się przejechać Alpenstrasse. Ale jak byłem rok temu to przez poziom śniegu była zamknięta. O kamerkach wiedziałem, punkcie widokowym również. Czyli ogólnie jeździć w kółko, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi