maku211 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Ku*wa. Żadne nici ze spota :ranting1: Plan jest taki: - sobota - 15,00 w DT - przejazd zwartą (tym razem ikogo nie gubimy) kolumną do Tarnowa (kółko na placu Kazimierza i do Maka na Szujskiego) - trzeba się pokazć - herbatka w Maku na Szuja - przejazd do Mościc na placyk na robienie fotek - czas wolny-każdy wypie*dala do swoich zajęć Potrzebne: - aparat trochę lepszy niż te w telefonie Przydałoby się: - CB - coby trzymać kolumnę w całości (ja swoje będe miał) Czas trwania: - +/- 2 godziny Nie pie*rdolcie mi, że są jakieś problemy. Sesje pozaliczne, pora troche zbyt wczesna żeby się na*ebać, kurtki ciepłe poubierać (TTom3k - czapkę zabierz, albo przełóż wizyte u fryzjera na później, bo znów będziesz marudził, ze Ci koło uszu halny gwizda ) Niezmiernie miło mi będzie spotkać się z Wami w sobotę. Ku*wa P.S. Jak macie jakieś inne propozycje co do organizacji sobotniego spota-to dawać. Jak Wam pasi-deklarować się. no to bylo cos pieknego az sie poplakalem ... przyjechal bym do was ale w ta sobote jade do krakowa wiec d*p.....a ale jak bedzie cos takiego jeszcze to NS zawita w tarnowie
TTom3k Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 no to masz jak robi, 2 osoby sie udzieliły , ja sie pisze oczywiście bo my jestesmy zajebisci
czaki22 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 na to chyba wygląda[br]Dopisany: 14 Luty 2008, 17:11 _________________________________________________zamieńy opis na "obumarły Tarnów"
maku211 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 wlanie.. co sie u was teraz dzieje.. wczesniej jak przychodzilem z pracy mialem do przeczytania ze 3 strony, a teraz :suicide1: . wiem ze sa wale-tynki no ale chyba nie trzeba sie do nich szykowac 2 tygodnie wczesniej. chyba ze wam monitory zdechly .. normalnie nie poznaje kolego
wit.s Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Noooo w większości to ykk i levy nabijali, a teraz pewnie spotkali się w realu U mnie w robocie permanentna kaszana, więc nawet czytanie czasem jest ciężkie, ale ... byle do soboty
Hornet A4 Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 nooooooo Witku ja będe na sto :th: mam tylko małe pytanie 15.00 w DT ale dokładnie to gdzie ? ja proponuje pod "Dąbrowiakiem'' :> mam CB to moge zamykać kolumne
Gość Murzyn Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Pany - male mody w spotach malopolskich. Jak cos nie pasi, to prosze o info - zmienie na stare
TTom3k Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Pany - male mody w spotach malopolskich. Jak cos nie pasi, to prosze o info - zmienie na stare Hmm a zmienilo sie cos ?
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Pany - male mody w spotach malopolskich. Jak cos nie pasi, to prosze o info - zmienie na stare Hmm a zmienilo sie cos ? Szukaj...szukaj... na górze strony Info o spotach bedzie zawse w 1-wszym poście na stronie. Murzyn! Dzięki - zostaje :th:[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 06:55:13_________________________________________________Może być Dąbrowiak. Hornet A4 - dawaj swoj tel na PW obyśmy się mogli spiknąć Ile osób mamy? Spisuje w 1-wszym poscie na stronie
czaki22 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 coś sie ruszyło w końcu[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 10:19 _________________________________________________ttomk jechałem za tobą dzisiaj ale innym samochodem, oczywiście zapatrzony byłeś mijałeś mnie koło bph
TTom3k Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 ttomk jechałem za tobą dzisiaj ale innym samochodem, oczywiście zapatrzony byłeś mijałeś mnie koło bph Hmmm gdzie jest bhp ?;] Ja dzis bylem tylko kolo parku strzeleckiego i na marusarz;)[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 15:27 _________________________________________________Aha i dopisz mnie do listy jkak zdarze z rzeszowa to sie pojawie tam;]
czaki22 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 BPH anie bhp w tym szeregu gdzie gryf sklep sony mniej więcej[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 19:03 _________________________________________________a dopisuje wiciu
TTom3k Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 no gdzie ta nasza reszta > ? Tylko przegladaja forum...a jutro to najlepiej mi pasuje jak bedziecie juz w tarnowie podjechac .
czaki22 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 sadze ze wracajac z DT można bypodjechac na chwile pod zajazd pod debem a pozneij obwodnica na placyk do mościc
L3Vy Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Siemka wszystkim trochu mnie tu nie było... i co ja widze jakis spot sie szykuje hmm.. ale cos mi sie wydaje ze ja na nim nie zagoszcze.... z braku laku brak czasu... musze pare rzeczy pozałatwiac.. a potem mam wyjazd, ale jak bede e DT o 15 to tam do was podskocze choćby z buta xD TTom3k jak było wczoraj na rynqu ?? widziałem Twoja A4 na goldhamera boja stała jakieś 25m dalej hehe szkoda zeCie nie namierzyłem... hehe a z ykkiem to fakt dziwna sprawa, az tak wielkie przerwy jeszcze chyba nigdy niemiał... ide po następna herbatke
wit.s Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Moz byc też. Jednocześnie-centrum miasta. Kółeczko na placu Kazimierza ...trzeba się pokazać A zresztą pogadamy w DT :>
Hornet A4 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 czaki22 niezmieniajmy juz nic bo potem wyjdzie kupa z tego robimy tak jak powiedział Wit.s na początku -spot w DT pod dąbrowiakiem -przejazd w kolumnie do Tarnowa -przejezdzamy przez plac Kazimierza do maka -placyk mościce foty itd. TTom3k ja tez cię dziś widziałem na skrzyzowaniu pod dworcem PKS :> niezle wypucowałeś pazdziocha
czaki22 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 a czemu by nie pyrnąć sie obwodnica dluzej zejdzie po kazimierzu mozna pod deba i na obwodnice do mościc
Rekomendowane odpowiedzi