chrapusta Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 przypomnij się po niedzieli - zrobie ci
TTom3k Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 JA dzis wymieniam wachacze wiec mozna robic cos na weekend
TTom3k Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 O jak milo i przyjemnie sie prowadzi a4 na nowych wachaczach :D:D
chrapusta Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mani enie ma już do końca tygodnia - wypadam z kraju - jesli pytasz czaki o ustalenie terminu - po prostu wpiszmy którąś sobotę miesiąca i tyle- przyjedzie kto chce i już. godzina ew. można posterować żeby się dopasować do ludzików
TTom3k Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Dobra to robimy spot wtedy kiedy Rzeszow bys moze nie raz bedziemy sie zjezdzac gdzies p[o srodku np w debicy co wy na to ?;][br]Dopisany: 01 Maj 2008, 10:48 _________________________________________________Haha smiechu warte :polew: po 24h znowu bez zadnego oddzewu ja sobie sam do siebie pisze. Ok to ja chyba spoty zaczne robic w rzeszowie. Bo jesli mam przyjezdzac pod MC i siedziec w 3 osoby to dziekuje za taki spot. Taki to raczej na spontana bez zapowiedzi. Radze niektorym pomyslec po co siedza na tym forum ;] Bo dla mnie wpasc na jeden spot niewazne czy pracuje czy sie uczy czy cokolwiek innego to normalnie pikus powinien byc. Takze pomyslcie co po niektorzy;]
czaki22 Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 noto dla mnie nie ma problemu nawet w 3 osoby mozemy posiedziec ja ty chrapusta pewniak i ykk mi to nie przeszkadza wogole, najlepiej ustalmy soebi pierwszy tydzien miesiaca w piatek po południu i tyle ! godzina 18 jest stosowna !!! w lecie co wy na to ???????????? bo to faktycznie zwoływanie i proszenie sie nie ma sensu zeby ktos wpadł
TTom3k Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Ok spoko to dzisiaj chyba odpada bo chrapusty i tak nie ma wiec we 2 bysmy byli. Chyba ze w kazda niedziele kolo 17-18
L3Vy Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 lelus_DT małe pytanie xD to Ty stałeś chyba wśrode pod Starostwem w DT na fajeczce ??? bo niewiem czy to Ty czy Twój brat.. zmieniałeś fure ?? bo dzis Cie w innej widziałem..na Grunwaldzkiej.. niewiem czy zauwazyłeś mrugajace awaryjne aha.. lampa od strony kierowcy strasznie wali po oczach
czaki22 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 niedziela odpada to raczej dzien rodzinny jest piatek to chyba najlepsze rozwiazanie niehc sie inni wypowiedza
DareQ Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 dla mnie piatki calkowicie odpadaja - o 18 jestem gdzies miedzy Krakowem a Tarnowem ale jak wiekszosci tak pasuje to sobie nie przeszkadzajacie Jak to czaki napisal - niedziela dzien rodzinny. Sobota - dzien roboczy ale popoludniem ok 17-18 sa jakies szanse. Byle nie za pozno bo wieczorem trzeba na jakas impreze wyskoczyc
Hornet A4 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 przy sobocie po robocie to jest najlepszy termin ... tak o 18 w kazdą pierwszą sobote miesiąca i będzie super to jest moja propozycja ...
TTom3k Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Niech bedzie sobota godz 18. A teras help: http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_adr_jaka_koncowka_tlumika-t31285.0.html;msg369893#new
Hornet A4 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 dopiro ja muszę wkroczyć bo inaczej to bida jeden ustalony termin i po zabawie [br]Dopisany: 03 Maj 2008, 23:13 _________________________________________________chyba ze ktoś ma jakieś obiekcje
Rekomendowane odpowiedzi