amrys Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Szanowni koledzy od kilku dni posiadam Audi A4 Avant 1,9 TDI B6 8E. i nic nie wiem o ym samochodzie. Czy ktoś w okolicy Tarnowa mógłby zmienić mi choć język z włoskiego na angielski. będę wdzieczny za pomoc!!! Pozdrawiam
Hornet A4 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Pany co jest co tu tak cicho ???????????? amrys a w czym ty chcesz zmienić ten język sprecyzuj
Cuber Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 hmmm pewnie w FIS-ie chce zmienic język , no ale najlepiej niech sie sam wypowie :gwizdanie:
chrapusta Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 pierwsza sobota 18 - dla mnie też bomba. czyli pierwszy spot w czerwcu?
DareQ Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Czy ktoś w okolicy Tarnowa mógłby zmienić mi choć język z włoskiego na angielski. będę wdzieczny za pomoc!!! Pozdrawiam amrys - wpadnij na spota to ustawimy - pod warukiem ze nie bedzie to jednorazowa wizyta bo w takich przypadkach usluga jest platna
Tytus Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Czy ktoś w okolicy Tarnowa mógłby zmienić mi choć język z włoskiego na angielski. będę wdzieczny za pomoc!!! Pozdrawiam amrys - wpadnij na spota to ustawimy - pod warukiem ze nie bedzie to jednorazowa wizyta bo w takich przypadkach usluga jest platna A Ty DarQ potrafisz takie cuda robić
DareQ Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 ale co potrafie?? zmienic jezyk czy wziac kase za usluge
Tytus Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 ale co potrafie?? zmienic jezyk czy wziac kase za usluge wziąc kase każdy potrafi, pytam o jezyk....
DareQ Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 wziąc kase każdy potrafi, pytam o jezyk.... mtytus - nie ucz ojca dzieci robic
ykk Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 wziąc kase każdy potrafi, pytam o jezyk.... mtytus - nie ucz ojca dzieci robic
chrapusta Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 no ładne mi spociki i znajomi - handel usługami prowadzonymi na nielegalnym oprogramowanku - hiehie - a to polska właśnie (z naciskiem na słowo handel-nieleganymi)
ykk Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 chrapusta dobrze ze nie: Handel nielegalnymi uslugami..
DareQ Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 no ładne mi spociki i znajomi - handel usługami prowadzonymi na nielegalnym oprogramowanku - hiehie - a to polska właśnie (z naciskiem na słowo handel-nieleganymi) dla znajomych z klubu VAG oczywiscie za free, platne dla tych co tylko na spota przyjada w celu wykasowania bledow, itp a co do VAG-COM'a - uzywamy wersji shareware bo brzydzimy sie piractwem :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 wziąc kase każdy potrafi, pytam o jezyk.... mtytus - nie ucz ojca dzieci robic a węża albo sapera też umiesz wgrać na FISa, :polew:
TTom3k Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Panyy do nastepnego dposta to mi sie komputer w a4 rozleci jak nie skasuje tych bledow kto ma dzis czas zeby zVAGowac moja audice?
amrys Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Oczywiscie chodzi mi o zmiane jezyka komunikatów (FIS chyba???) czerwienie się ze wstydu z powodu mojej ignorancji, ale wybaczcie mam Audi od kilku dni i zaczynam się jej uczyć brak polskiej instrukcji itp. na szczęscie jest forum które jest kopalnią wiedzy. czytam i jestem pełen podziwu dla wiedzy i prakrycznych umiejetnosci forumowiczów. Śmiem twierdzić, że wiedza niektórych jest wiecej niż profesionalna. Do DareQ!! nie mogę sie doczekać zmiany i zapewne kilku cennych informacji na temat mojego Autka Tym Autkiem się super jeździ!!! :th: :th:
ykk Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 amrys mamy nadzieje ze bedziesz czasami na spotach.. :th:
Tytus Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Tym Autkiem się super jeździ!!! :th: :th: No pewnie że super, a jak masz zawieszenie 1BE lub 1BV - czyli obniżone fabrycznie i utwardzone to jeszcze lepiej. Ja właśnie zmieniam w środe, już doczekać się nie mogę :dance: :thumbup: _________________________________________________ Muszę się kiedyś wybrać na spota, szkoda że macie tak nieregularnie
amrys Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Moja twarz znów pąsowieje!!!! samochód przyjechał z Italii, a ja nie wiem jakie ma zawieszenie i... tak mało wiem... pierwszy krok to zakup instrukcji w polskim języku oraz "ucywilizowanie" komunikatów komputera (język włoski na angielski) koledzy z forum juz zaoferowali pomoc. I modle się aby mieć czas i przyjechać na spot. a wtedy :gwizdanie: zapewne dowiem się tylu rzeczy :th:, czy głowa to pomieści???? kiedy termin spotkania....???? Pozdrawiam!!!
Rekomendowane odpowiedzi