Szuder Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Co to za nowa koleżanka z Tarnowa?? Jakoś sie nie udziela na forum... Musicie ją ładnie zaprosić... [br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 08:33 _________________________________________________ Tukan2000, zdjęcia suuuper!!!! ykk, faktycznie, Twoje postojówki wyglądają jak xenony 10000K - :oklaski:
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Fotki troche mi zeszlo http://rapidshare.com/files/74295640/spot_tarnow.rar.html Sory wam tu dał, a mi nawet na gg nie przesłał, oj :bicz3: :> Co to za nowa koleżanka z Tarnowa?? Jakoś sie nie udziela na forum... Musicie ją ładnie zaprosić... [br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 08:33 _________________________________________________ Tukan2000, zdjęcia suuuper!!!! to juz nie jest Tukan2000
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 świąteczny Ykk ^^ Ykk... jak niemasz kasy zeby załozyc to mów.. to Ci podprzuce choćby za mnie...
ykk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 L3Vy juz zaplacilem.. Died Maroz priszoł - cudne pysio..
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 L3Vy juz zaplacilem.. Died Maroz priszoł - cudne pysio.. no to lux:D a co ze spotem... ?? ja w weekend niemoge.. bo siedze w Lublinie...
ykk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 L3Vy ja tez nie moge - mam inne plany. Ja bym optowal za nastepnym tygodniem. Tylko ze TTom3k ma wtedy szkole. Takze ja mowie piatek. Ale tez nie pasuje.. Ale mysle ze to bylby rozsadny termin bo moze przy okazji dalbym rade dac wam te kalendarzyki. Tzn. z Toba nie ma problemu bo to kwestia pare minut. Ale chodzi mi glowie o Tarnow..
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehe nom... zawsze sie mozna gdzieś w DT ugadać a Tarnów.. hmm.. TTom3k pracuje i go całymi dniami niema.. a Hornet A4 to chyba na oczy nie widziałem hehehe a powiem że dzis by sie przydał kalendarzyk.. bo widziałem kilka A4 raczej młodszych kierowców..(lekki tuning - 17'alu+ lexusy i takie tam.. bla bla..) no i jedno S6 na "raczej"najnowszej budzie na Tarnowskich blachach aż miło było popatrzeć hehe (fajnie bruczało ) ładnie sie prezentuje furka... fota może nie zbyt dobrej jakosci ale to shot with w810i
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Hmmm...a przeciesz mozna zrobic spota w srodku tyg? np we wtorek?
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehe no why not... ja mam jeden wykłąd to od Rana można grandzić to dawac konkret a ja wczoraj w nocy.. zlookałem ze dwaj obywatel z Tarnowa przeglądaja ten temat.. i nic się nie oddzywają...
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 oo kto to taki ? . hmm.. zebym to ja pamietam ksywki.. DareQ i Jurek...... i coś jeszcze miał... ale nie pamietam... odnalazlem:D Johnyjurek
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Aha..;] no a spot to w ten weekend ok ale wam nie pasi to moze byc wtorek ..o 18[br]Dopisany: 05 Grudzień 2007, 23:59 _________________________________________________albo jutro!
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 No ja niemam nic przeciwko.. Oka.. idziemy spać bo Mikołaj zaraz przyjdzie:D hehehe _________________________________________________ jak jutro to mnie nie bedzue.. kończe zajecia o 17:30... ;(
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Cos mialem pisac, ale zapomnialem.. ale nabijacz postow
ykk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 TTom3k aaa wiem.. Jakbys mogl. To wez jutro sprawdz bagazniku czy zbiornik na plyn do spryskiwaczy masz luzny czy sztywno siedzi w boczku.. Bo mi cos lata.. I nie wiem jak kiedys bylo..
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 przyjedziesz jutro na spota to sie sprawdzi o 18
Rekomendowane odpowiedzi