Opublikowano 16 Marca 201313 l To ja zaskoczę, zwałowe Little Big Planet 2 na PS3 i oczywiście FIFA 12/13
Opublikowano 17 Marca 201313 l Tomb Raidera przechodzisz na 60% ..i koniec ...100% to jest jak wszystko znajdziesz No to bliżej końca niż dalej:decayed: Końcówka końcówka panie Ja łaziłem po bokach i zbierałem jakieś bzdety i opcjonalne grobowce odkrywałem i przeszedłem na 68% Niby można teraz się cofnąć w dowolne miejsce i przejść na 100% ale jak się już przejdzie całość to jakoś mi się nie chce wracać :-P
Opublikowano 18 Marca 201313 l Grałem też wczoraj chwilę w Sniper 2 Ghost Warrior i ciekawa gierka, na silniku Cry Engine
Opublikowano 21 Marca 201313 l przyznac sie, kto już napiera w nowe Girsy? ja kupilem ale gierke dostane dopiero w przyszlym tygodniu a 3/4 znajomych juz gra beze mnie
Opublikowano 22 Marca 201313 l Ja skończyłem tomb raidera na 79%, i powiem że bardzo fajna gierka, dawno nic mnie tak nie wciągło:naughty: Teraz w kolejce far cry 3:wink:
Opublikowano 25 Marca 201313 l Ja skończyłem tomb raidera na 79%, i powiem że bardzo fajna gierka, dawno nic mnie tak nie wciągło:naughty: Teraz w kolejce far cry 3:wink: Ja ostatnio nie miałem czasu dalej cisnąć w TR i coś koło 55% mam ale trzeba w tym tygodniu skończyć to i tak tamo FC3 w kolejce
Opublikowano 27 Marca 201313 l zacząlem grac w GoW judgment w multi i musze powiedziec ze epic chyba się "cofnął do tyłu" w trybie deathmatch sa 4 mapy, to jakas kpina za to w końcu normalny system respów, nikt sie juz za plecami nie pojawia.... ktoś grał juz?
Opublikowano 31 Marca 201313 l Panowie, do którego folderu wrzucać gry na xie?? pamiętam że miał dużo 0000 ale dawno temu to robiłem i skleroza daje znać o sobie Z góry dzięki
Opublikowano 2 Kwietnia 201313 l Wczoraj wywaliłem FC3 - przeszedłem pół gry, zapisałem, wyszedłem - odpalam jeszcze raz, a tam cofka na praktycznie początek gry.. - nawet autosave żaden nie zadziałał, czy checkpoint po misjach.. WTF Na Ps3 mi się to nie zdarzyło ani raz. Na Xboxie na pierwszej grze
Opublikowano 3 Kwietnia 201313 l Nosfer wracaj do BF'a Czekaj zaraz BF4 - chyba tam się spotkamy ;D Bo do BF3 już się chyba Premium nie opłaca kupować
Opublikowano 3 Kwietnia 201313 l Nosfer wracaj do BF'a Czekaj zaraz BF4 - chyba tam się spotkamy ;D Bo do BF3 już się chyba Premium nie opłaca kupować no ja myśle że się tam zobaczymy co-op nasz hehe
Opublikowano 3 Kwietnia 201313 l the walking dead opanowane, szkoda że tylko 5 odcinków bo historia mega. I platyna po przejściu wpadła. A od dziś nowe gry w plusie na ps3. Już ściągam władce pierscieni.
Opublikowano 4 Kwietnia 201313 l Nosfer wracaj do BF'a Czekaj zaraz BF4 - chyba tam się spotkamy ;D Bo do BF3 już się chyba Premium nie opłaca kupować no ja myśle że się tam zobaczymy co-op nasz hehe No raczej
Opublikowano 6 Kwietnia 201313 l BIOSHOCK Infinite ... dobre mam ....POLECAM:wink: Tak jest, zakończenie niszczy system Far Cry 3 przeszedłem, naprawdę super gra. Crysis 3 za bardzo mi nie smiga na moim kompie... A obecnie gram w Wowa i league of legends w wolnych chwilach
Opublikowano 7 Kwietnia 201313 l Nie grałem w FAR CRY2 i mimo to wrzucić FAR CRY3? To jest coś z stylu Uncharted? Wg mnie jedna z lepszych przygodówek. Co jeszcze polecacie z tego typu gierek?
Opublikowano 7 Kwietnia 201313 l Witam mam na sprzedaz KArte graficzna Asus GTX 660 ti wiecej info w dziale sprzedam pozdrawiam