T-żółw Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 grałem ostatnio w GT Prologue i hmmm ...poczekam z opinią na GT5 GRID za***isty, uwielbuam drifty, choć nie jestem fanem driftów ale w grze jest jutro premiera Kill Zone 2 w Saturnie za jedyne 199 zł + gratis Black Hawk Dawn na blu ryju, dobra oferta ale limitowana
Nosfer Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 grałem ostatnio w GT Prologue i hmmm ...poczekam z opinią na GT5 GRID za***isty, uwielbuam drifty, choć nie jestem fanem driftów ale w grze jest jutro premiera Kill Zone 2 w Saturnie za jedyne 199 zł + gratis Black Hawk Dawn na blu ryju, dobra oferta ale limitowana WIEM - zassałem demo Killzona 2 i mnie rozpierdzieliło Mega kozak
swiezak84 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 WIEM - zassałem demo Killzona 2 i mnie rozpierdzieliło Mega kozak a mi sie jakos nie spodobalo. grafika oczywiscie jest sliczna ale czegos mi tam brakuje
Nosfer Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 A Ja właśnie poczułem klimat po tej jednej(właściwie części jednej) misji.. Co ciekawe, jest tam taki moment gdzie pomagasz wspiąć się swojemu kompanowi.. Przechodziłem demo dwa razy i dwa razy były inne dialogi Spodobała mi się też fizyka w grze Baardzo mile mnie to zaskoczyło.. Fajnie zachowują się butle z tlenem po strzale, można strzelić w stelaż podtrzymujący butle i w zależności w które miejsce strzelimy, w odpowiedni sposób butle wypadają ze stelaża Pozytywnie Przypuszczam - mam nadzieję - że w wersji finalnej, będzie więcej zaskakujących rzeczy, a sama gra będzie jeszcze bardziej dopracowana Ciekawe jak multiplayer W końcu gra była pisana właściwie pod grę w sieci.. dopiero później stworzyli Singla..
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 obejrzalem demo killzone2 i popuscilem w gacie :kox:
MRoger Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 A co wy na to http://www.youtube.com/watch?v=6NBV4ENcp54&fmt=22
soolek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 A ja wczoraj odpaliłem ponownie Formula 1 - trzeba trochę poćwiczyć, bo za miesiąc sezon się zaczyna
Nosfer Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 producent o Killzone 2 : "Powiedziałbym, że to niemożliwe. Po prostu nie jesteśmy w stanie zrobić tego samego na konsoli innej niż PS3. Jeśli produkujesz grę wieloplatformową i patrzysz na swój budżet, znajdziesz wspólny mianownik pomiędzy systemami i powiesz: właśnie dlatego to produkuje. Kiedy ktoś skupia się na jednej platformie może naprawdę wykorzystać wszystko co oferuje. Xbox 360 nie ma ani SixAxis'a, ani Blu-ray, w przeciewieństwie do PS3. A dla nas to naprawdę poważna sprawa. Jeden z poziomów, który prezentowaliśmy ma 2GB. Naprawdę potrzebujemy Blu-ray dla naszej gry. Nie wiem jak zrobiłbym to na Xboxa 360 bez pójścia na skróty." :naughty: Jak zaraz znajde gdzie kupić to jadę
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 A ja czekam na Tekkena 6, cholera tylko za***iście długo jeszcze
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 no niestety trzeba poczekas ale jest juz nowy Street Fighter IV ale nie mialem czasu go jeszcze odpalic:/
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 ja tam tylko tekkena upalam z bijatyk
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 to był klasyk pamietam na moje pierwsze playstation sa to chwile ktore nie zapomne gt i tekken
Nosfer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Kupiłem ostatnio Mortal Kombat Vs Dc universe .. Całkiem, całkiem :> Na Street Fightera też się czaję Tekken 6 to zakup obowiązkowy
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tekken 6 to zakup obowiązkowy sie rozumie może na zlocie zimowym coś pogramy
Nosfer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Tekken 6 to zakup obowiązkowy sie rozumie może na zlocie zimowym coś pogramy :polew: Zrobimy sobie Turniej żelaznej pięści
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zrobimy sobie Turniej żelaznej pięści w kostiumach :polew: ktoś tam pytał czy można kupić : http://ultima.interia.pl/Killzone_2_PL/i6748/
Nosfer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ktoś tam pytał czy można kupić : http://ultima.interia.pl/Killzone_2_PL/i6748/ Nie ktoś tam, tylko szef W Saturnie do Killzona dodają Helikopter w Ogniu w Blue Ray-u.. W media i empiku koszulki Killzone 2, ale jest limit sztuk..
Kowi87 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Sorki zmienie wam temat Na jakich kartach graficznych udało wam sie odpalić GTA4? Ja mam GF7600gs i lipa niechce ruszyć nawet na nowych sterach :gwizdanie: rozglądałem sie za nowa kartą graficzna np GF9600GT ma ktos taka moze napisać jak radzi sobie własnie z GTA4
moskal Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zrobimy sobie Turniej żelaznej pięści Szkoda że mnie nie bedzie ,bo bym wam mordy obil dokładnie [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 11:19_________________________________________________ Sorki zmienie wam temat Na jakich kartach graficznych udało wam sie odpalić GTA4? Ja mam GF7600gs i lipa niechce ruszyć nawet na nowych sterach :gwizdanie: rozglądałem sie za nowa kartą graficzna np GF9600GT ma ktos taka moze napisać jak radzi sobie własnie z GTA4 Teee majster , kup se konsole i nie bedziesz miał problemów za kartami , itp na jakieś 5 lat EOT
Reniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Na jakich kartach graficznych udało wam sie odpalić GTA4? Ja mam GF7600gs i lipa niechce ruszyć nawet na nowych sterach :gwizdanie: rozglądałem sie za nowa kartą graficzna np GF9600GT ma ktos taka moze napisać jak radzi sobie własnie z GTA4 U mnie chodzi na Core2 Duo E6600@ 3.2GHz, 2GB ramu i GF9800GTX. Do komfortowego grania na max detalach, teksturach, jakości itd potrzeba 4GB ramu i najlepiej czterordzeniowego procka. Na średnich/ wysokich mój konfig spokojnie daje radę. Jest jeszcze kwestia że na lewych wersjach gra chodzi dużo gorzej niż na sklepowej.Pewnie to kwestia wersji "witaminy", nie wiem dokładnie bo mam ori.
Rekomendowane odpowiedzi