Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forza rzadzi

powiem to ktorys raz z kolei

mialem okazje jedzic na slomczynie w zeszla sobote rajdowka przygotowana w specyfikacji FIA

i tak samo jak ona, forza nie wybacza absolutnie minimalnego bledu (co sie zdarza nagminnie w innych grach wyscigowych)

dla mnie forza i richard burns rally to niepokonane tytuly gier sciganych :good:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Forza rzadzi

powiem to ktorys raz z kolei

Taaaaa... Po raz 1'232'432-gi.. :kox:

Opublikowano
  • Autor

no dobra, kupilem se kiere, jest mega koks, musimy kiedys spota z xboxami zrobic :D

nfs shift - niezly, choc spodziewalem sie czegos "innego".

fajnie jednak, ze moge sobie polatac RS4 750PS... :polew:

Opublikowano

Masz już ? I jak wrażenia ?

Co do Dead Space gra jest kox, ma tak za***isty klimat, że masakra.

Wczoraj pograłem późnym wieczorkiem trochę wiecej i napięcie, rosło, rosło, rosło, aż się kur*wa bałem grać :polew: Tyle razy podskoczyłem na krześle, że aż wstyd mówić :kox::decayed:

Opublikowano

Panowie - a ja mam pytanko do wszystkich grających na Xbox'ach i PS'ach - jak gracie w gry typu fps :> Próbowałem wczoraj pograć z ciekawości w Turok'a i za ciula mi nie szło celowanie na tych padach :polew:

Oponenta trafiałem jak wyszło, a jak nie wyszło, a go zabiłem, to znaczy, że wszedł sam na celownik - hehehehe :>

Albo jestem zbyt zboczony na punkcie myszki, albo do tego trzeba wielu godzin treningu :naughty:

Opublikowano

Panowie - a ja mam pytanko do wszystkich grających na Xbox'ach i PS'ach - jak gracie w gry typu fps :> Próbowałem wczoraj pograć z ciekawości w Turok'a i za ciula mi nie szło celowanie na tych padach :polew:

Oponenta trafiałem jak wyszło, a jak nie wyszło, a go zabiłem, to znaczy, że wszedł sam na celownik - hehehehe :>

Albo jestem zbyt zboczony na punkcie myszki, albo do tego trzeba wielu godzin treningu :naughty:

Trzeba treningu. Ja po przesiadce z PC na PS to ... pieprznąłem tego pada po godzinie :decayed:

Ale zaczynam robić posptępy :tongue4:

Opublikowano

Da radę, teraz już nie myślę o tym, zę gram na padzie. Ale początki mega trudne.. :thumbdown:

Mój prawy kciuk jest szybszy od oka - a nawet nie zastanawiam się, żeby nim sterować. On sam wyrobił sobie zmysł zabójcy :kox:

Opublikowano

no dobra, kupilem se kiere, jest mega koks, musimy kiedys spota z xboxami zrobic :D

uuuuu to ja nie kupuje szifta

poczekam na FM3

Opublikowano

to powiedz jaki jest , a czego sie spodziewałeś ????

Opublikowano
  • Autor

Co do NFS'a - ogolnie gra mi sie bardzo podoba i wciaga, jest duzo roznych wyscigow, kariera dosc bogata.

Natomiast co do tego czego sie spodziewalem - sam nie wiem - gra byla mocno promowana, zapowiana jako przelom, ale nie ma w niej w sumie nic nowego [albo jeszcze tego nie dostrzeglem] w stosunku do np. GRID'a.

Auta prowadza sie zacnie, szczegolnie bez wspomagaczy. Grafika i wnetrza samochod sa naprawde dopracowane.

Prawda jest taka, ze miarodajna ocene wystawie gdzies za tydzien jak wiecej pogram... na razie to raptem 2-3h jazdy za mna.

Jak ktos do momentu premiery Forzy nie ma w co grac, a GRID mu sie znudzil, to polecam, warto.

Normalnie.. :) chwila praktyki i czlowiek sie przestawia na "pada".

Opublikowano
Natomiast co do tego czego sie spodziewalem - sam nie wiem - gra byla mocno promowana, zapowiana jako przelom, ale nie ma w niej w sumie nic nowego [albo jeszcze tego nie dostrzeglem] w stosunku do np. GRID'a.
Bo ta gra to przełom... ale w serii NFS ;) Ja tak patrzę i do tej pory z podziwu wyjśc nie mogę :kox:

W kwestii smaczków... wszystkie auta mają rownież licznik kilometrów... hehe... handlarze i tak będę je kręcić :polew:

Opublikowano

Co do NFS'a - ogolnie gra mi sie bardzo podoba i wciaga, jest duzo roznych wyscigow, kariera dosc bogata.

Auta prowadza sie zacnie, szczegolnie bez wspomagaczy. Grafika i wnetrza samochod sa naprawde dopracowane.

Prawda jest taka, ze miarodajna ocene wystawie gdzies za tydzien jak wiecej pogram... na razie to raptem 2-3h jazdy za mna.

Jak ktos do momentu premiery Forzy nie ma w co grac, a GRID mu sie znudzil, to polecam, warto.

Normalnie.. :) chwila praktyki i czlowiek sie przestawia na "pada".

Kurna, to chyba moje oko prześciga palce o lata świetlne, bo ja chwilowo tęsknię za myszką i prostotą tego rozwiązania. Musze iść na jakieś korepetycje, albo się rozwieść i trenować całymi dniami, bo nocy brakuje :polew:

Opublikowano

Flyer

ale jak sie prowadza auta?

czy chocby tak w miare realistycznie jak w GRID?

dla mnie to wyznacznik zeby kupic

Opublikowano
  • Autor

Tak, napisalem juz... realizm mi sie podoba, chociaz na razie pelnej renenzji nie moge wystawic.

Czuc jednak roznice miedzy RS4, a M3... bo tymi do tej pory mialem okazje jezdzic :kox:

Fajnie sie tez zapitala 135i :decayed:

Pelna lista dostepnych furek w Shift'cie

http://www.needforspeed.com/web/nfs-pl/blogs/-/nfsblogs/27030

Opublikowano

Staty webowe to fajny bonus dla posiadaczy oryginałów :good:

Przy okazji dwa pixy:

shift003.th.jpg shift004.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nowke z gwarą mozna miec za ~820 brutto, ciekawe do ilu dojdzie ta aukcja...