Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Far Cry 3 za***isty!

Opublikowano

Ktoś szpilał w Dirt Showdown? bo właśnie kupiłem za 3 dyszki na PC :decayed:

Opublikowano

A mi została ostatnia kampania w RE6 :grin:

Leonem (Leonem 2 x i Heleną 2 x) i Chrisem skończone już :decayed:

Nie mam czasu ostatnio na gry więc trochę mi się to ciągnie, skończę Residenta to muszę dokończyć Forze Horizon :kox:

Opublikowano
Far Cry 3 za***isty!

k**wa stoję na misji z podpalaniem plantacji marychy iza h*ja niemoge zjarac2ochostatnich

Opublikowano

Nie miałem jeszcze tego z marychą.

Ale robie dużo pobocznych rzeczy - otwarty świat to jest gdzie łazić.

Opublikowano
Pany mam do sprzedania 2 kody na 30 dni Playstation PLUS+ Są do sciągniecia pełne gry o wartosci ok 1000zł m.in. Batman: Arkham City, Motor storm: Apokalips, Little Big Planet 2, Resident Evil 5. :wink:

sorry że się wtrące ale kto ma face'a to dostanie za free kod na 30 dni :wink:

Opublikowano
Far Cry 3 za***isty!

k**wa stoję na misji z podpalaniem plantacji marychy iza h*ja niemoge zjarac2ochostatnich

ale czemu nie możesz ?

Ja właśnie robie tą misje, trzeba po cichu wykańczać bo jak sie hałasu narobi to się ich zlatuje tylu że naprawdę ciężko.

Jak nie masz paliwa do miotacza ognia to poszukaj, czasami w jakiejś budce może leżeć albo strzelaj w beczki z paliwem - tak też można zjarać plantacje.

Opublikowano
Pany mam do sprzedania 2 kody na 30 dni Playstation PLUS+ Są do sciągniecia pełne gry o wartosci ok 1000zł m.in. Batman: Arkham City, Motor storm: Apokalips, Little Big Planet 2, Resident Evil 5. :wink:

sorry że się wtrące ale kto ma face'a to dostanie za free kod na 30 dni :wink:

jak? daj cynk :wink:

kto śmignął platyne w LBP2? :decayed:

Opublikowano

tutaj macie link chłopaki na 30 dniowy darmowy ps plus :

https://www.facebook.com/PlayStationPolska?sk=app_106681779474103

trzeba polubić, wypełnić formularz, odznaczyć kwadracik i zarejestrować :) po rejestracji napiszą DZIĘKUJEMY pod tym :

Kod z kuponem uprawniającym do skorzystania z 30-dniowej wersji próbnej zostanie wysłany na podany adres e-mail.

Mamy nadzieję, że spodoba ci się oferta PS Plus!Kod z kuponem uprawniającym do skorzystania z 30-dniowej wersji próbnej zostanie wysłany na podany adres e-mail. Trwa to 2-3 dni :decayed:

Opublikowano

Siema moicz :naughty:

Gdzieś był jak Cię nie było :decayed:

Opublikowano

siema Pablo, a bylem pochłonięty przez BF'a totalnie, teraz trochę odpuściłem i calakuje gierki z PS+ :decayed:

Opublikowano

A ją z kolei tylko jeżdżę. Horizon przejechalem ale to nie to samo co symulacja, jednak najbardziej ciągnie mnie Forza 4. Ostatnio wyciognąłem zestaw Logitecha G27 i jeździłem przez święta na PS 3 w GT5 ta giera jest niesmiertelna. Szkoda tylko że nie działa ta kiera z xboxem. Ogólnie żadnej dobrej kiedy do xa nie ma.

Opublikowano
Opublikowano

Widziałem właśnie. Widzę że nie tylko ja mam lubię pojeździć na video game. Spoko teraz się podpalilem na fanateca albo trumastera

Opublikowano

Ja tez troche popykuje na plejce :)

wczesniej w GT5 ale nie mialem online passa ( dlatego mam gt5 i gt5a ) wiec zakupilem gt5 academy :)

ogolnie najczesciej w UFC 3, potem GT5

a nastepny zakup to Little Big Planet 2 i czekam na GTA V

img0117eg.jpg

Opublikowano

Polecam Uncharted jak nie grałeś. Uncharted 1 i 2 kupi sie za grosze. Nawet już U3 potaniało.

Opublikowano

No popyka się tyko żeby piec wytrzymał.

Opublikowano

jak nie zalezy az tak na grafice ( bo i tak powinna byc bdb ) to na konsole tez wychodzi :wink:

Crysis 3 (X360) | GRY-Online.pl

...musze prawie 4 letnie PC reanimowac aby przejsc plynnie ultra DX11 w 2013 r :grin: Metro Last Light, GTA V, Tomb, Assasin III...

przynajmniej we wlasciwym czasie przyszlo mnie zmieniac graty :wink: bo pod wzgledem wychodzacych gier ten rok jest idealny !!!

Duzzzooooo WIELKICH tytulow :shock3:

Upcoming PC Games: Release Dates for Top Games - IGN

Sniper Ghost Warrior 2 moze nie tak wielki... ale juz od jutra w sklepach :wink: