wojtas_7 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Witajcie Czy ktoś stosuje jakieś preparaty do opon jeżeli tak to jakie są dobre? Chodzi mi o takie na opony zimowe które będą czekać całe lato na zimę aby je zakonserwować i taki preparat na opony letnie aby je zakonserwować i aby były czarne
jacek70 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Tu raczej nie preparat jest ważny a sposób przechowywania. Najlepiej w ciemnym, suchym miejscu .np. piwnica.
jacek70 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Według mnie szkoda kasy na jakieś tam smarowidła. Sucha piwnica przez tyle lat (blisko20) w zupełności wystarcza.
wojtas_7 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 Na leżakowanie to niby tak ale ja też chcę opony odnowić na lato więc pewnie skuszę się na Megs Endurance - dużo dobrych opini
Fugi Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Według mnie szkoda kasy na jakieś tam smarowidła. Sucha piwnica przez tyle lat (blisko20) w zupełności wystarcza. Nie każdy ma suchą piwnicę, ale racja nie trzeba konserwowac opon do przechowywania. Co innego żeby odświeżyć opony na lato. Też polecam Megsa.
kamelus_ Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Świetny jest środek z autolandu. Najlepszy jaki miałem.
manian Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na leżakowanie to niby tak ale ja też chcę opony odnowić na lato więc pewnie skuszę się na Megs Endurance - dużo dobrych opini używam i potwierdzam - przy tym bardzo wydajny - chyba nigdy mi się nie skończy
Moraj87 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Megs Endurance długo leży na oponie, polecam
jospethe Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja stosowałem kiedyś- jeszcze jak miałem świeże opony środek z K2 BOLD. Świetny i leżał od wiosny do zimy na przechowywanych oponach. Kosztuje jakieś 15 zł,.
Chadury89 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja uzywam czegos takiego i jestem zadowolony. Uzywam do plastikowych elementow, usczelek, do kokpitu i opon, dla mnie rewelacja http://allegro.pl/cartec-vinyl-tp-49-tworzywa-na-zewnatrz-opony-1l-i5222425099.html
Moraj87 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiesz w sumie można i Plack'a użyć ale jak to mówią jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
sk8rudex Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja od siebie mogę polecić "Shiny Garage Back2Black". Bardzo wydajny preparat.
Sejwel Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Ja używam środka do nabłyszczania opon z firmy car valet. Koszt to jakieś 22 zł, a wystarcza na bardzo długo.
pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 function countdown(dd){ sek = dd; document.getElementById("count").value="Akceptuje ("+sek+")"; if (dd==0) { document.getElementById("count").value="Akceptuje"; document.getElementById("count").disabled=false; return } sek = dd - 1 setTimeout("countdown(sek)",1000); } ::: Przypomnienie o platnosciach::: {literal} <!-- BODY { font-size: 8pt; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica; } TD { font-size: 8pt; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica; } TD.fbottom { border-bottom-width: 1pt; border-bottom-style: solid; } TABLE { border-collapse: collapse; } A { text-decoration: none; } A:hover { text-decoration: underline; color: #336600; } P { font-size: 8pt; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica; text-align: center; } INPUT { font-size: 8pt; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica; border-color: black; border-style: solid; border-width: 1pt; font-weight: bold; background-color: #EBE4D6; } //--> {/literal} www.pixel.org.pl Biuro Obslugi Klienta ul. Lubelska 43 21-050 Piaski tel.: 81 464 39 87 - informacje, zglaszanie awarii kom.: 512 290 298 - serwis czynne: od poniedzialku do piatku w godz. od 9 do 17 Przypomnienie o płatnościach Informujemy ze do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy oplaty abonamentowej za internet. Przypominamy iz oplaty nalezy regulowac do 20-tego kazdego miesiaca. Szczegolowy wykaz platnosci mozna sprawdzic pod adresem: http://panel.pixel.org.pl . W nadziei na jak najlepsza dalsza wspolprace prosimy o uregulowanie płatności lub o kontakt z biurem obslugi klienta. Też polecam używam co jestem bardzo zadowolony
boguc Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Shiny Garage Back2Black - także i u mnie zagościł
arturek986 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Tu raczej nie preparat jest ważny a sposób przechowywania. Najlepiej w ciemnym, suchym miejscu .np. piwnica. Poza tym że przechowywać należy w ciemnym i suchym miejscu to ważne jest żeby przechowywać opony w odpowiedniej pozycji. Najlepiej jest przechowywać je na specjalnym stojaku oczywiście pod warunkiem że masz całe koła
Marcin Gugu33 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 opony powinny chyba leżeć, bo jesli stoją to mogą mieć bicie, to prawda? a czernidło z autolandu ok
zabiello Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Shiny Garage Back2Black - wg mnie bardzo dobry środek a cena/jakość super a do tego mega wydajny. opony powinny chyba leżeć, bo jesli stoją to mogą mieć bicie, to prawda? a jeśli same opony leżą jedna na drugiej to pod swoim ciężarem spłaszczają się? moje pełne koła, z odpowiednim ciśnieniem stoją sobie zawsze swobodnie nie obciążone niczym.
Rekomendowane odpowiedzi