Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dodatkowe oczka w mojej A4 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie t ale gdy sa montowane nad halogenem to wygladaja tragicznie :thumbdown:

Najlepiej jakies krotsze a na poziomie halogenu ewentualnie bez halogenu :good:

Opublikowano

Mam coś takiego u siebie i muszę wywalić bo już tego nie używam. Kiedyś jak miałem włączone to tak się miśki zainteresowały, że zawrócili za mną i straciłem dowód za oświetlenie pojazdu bez homologacji.

Opublikowano

Mam coś takiego u siebie i muszę wywalić bo już tego nie używam. Kiedyś jak miałem włączone to tak się miśki zainteresowały, że zawrócili za mną i straciłem dowód za oświetlenie pojazdu bez homologacji.

Pewnie zbierali na obiad nie podratowales wiec :polew:

No ale masz racje dobry motyw do przypierdaczania sie wiec po co sobie robic nieprzyjemnosci..

Opublikowano

Czyli policja już polubiła LEDy :decayed: Jeszcze trochę i się zacznie na to nagonka.

Opublikowano

bez komentarza. WIEŚ TUNING......... :polew:

Opublikowano

straszne !! to już nie ten sam charakter audi z tym wynalazkiem :wallbash:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

słuchajcie ja mam taki mały dylemat bio wstawił bym sobie te swiatełka ale mam przysłowiowe usmiechy juz włozone i nie wiem czy nie bedzie w nocy sie gryzlo jedno z drugim... bedzie tego za duzo i tez c**jnie to wyjdzie

Opublikowano

Nie rób choinki jeśli costam juz ci świeci :chytry:

Opublikowano

nie ma co z tymi ledami wyskakiwać bo wiocha wychodzi

Opublikowano

słuchajcie ja mam taki mały dylemat bio wstawił bym sobie te swiatełka ale mam przysłowiowe usmiechy juz włozone i nie wiem czy nie bedzie w nocy sie gryzlo jedno z drugim... bedzie tego za duzo i tez c**jnie to wyjdzie

Albo halogeny albo LEDy. Chyba nie chcesz żeby auto wyglądało jak ciężarówka z reklamy Coca-Coli :polew:

Opublikowano

Moim zdaniem nie wyglada to zle, jesli sie ladnie dopasuje. Fakt, ze jezdzi tego juz mnostwo i LED`y nei sa juz oryginalnym pomyslem, ale gdy zamontuje sie je estetycznie i w odpowiednim aucie, potrafia byc urokliwe. Podoba mi sie u kolegi pomysl z tymi wiekszymi diodami. Nie pamietam kto mial, w kazdym razie kilka stron wczesniej bylo. Wyglada ladnie i nie robi wiochy.

Ktos wspomnial o lusterkach z kierunkami w b5. To chyba ostatnia rzecz jaka chcialbym zobaczyc. Widzialem juz takowe w 80-tce i wygladalo paskudnie. Widzialem rowniez LED`y w 80-tce. Delikatnie mowiac, nie jest to dobry pomysl. Najwazniejsze to znac umiar.

Opublikowano

Najważniejsze to zrobić je na ori S6 a nie na jakichś wynalazkach :wink4:

Opublikowano

a mi się bardzo podobają te ledziki i jedne i drugie jeśli możecie to bardzo bym prosił o jakieś namiary na coś takiego , nie chciałbym wydawać kaski na jakiś szajs a właśnie na coś sprawdzonego co już ktoś ma :) wiem że linki były wrzucane wyżej ale ich ważność już wygasła , więc może coś innego :)

Opublikowano

hehe może i sprawdzone ale cena masakra jak na dodatkowe lampki :tongue4:

Opublikowano

Widziałem w realu jak świecą, naprawdę to wygląda :kox: A co do ceny to fakt że wysoka ale macie nowe ori LEDy :wink4: Gdyby tylko były tak po 300-400 PLN :gwizdanie:

Opublikowano

No i co to już nie WT? sie jebie wam w głowach jak ori to już za***iste, a jak zrobione to zajechane :polew:

Opublikowano

Witam szanownych kolegów. Ostatnimi czasy zacząlem dosyć poważnie myśleć nad założeniem dodatkowego oswietlenia właśnie w postaci pasków Led w zderzaku przednim. Oczywiście budżet mój nie przewiduje wydatku w kwocie 1200 zł tak jak to powyżej przedstawił kolega Dibo. Na allegro znalazłem coś takiego:

http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=641277053

i takiego:

http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=641696526

i takiego:

http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=635927311

Czy ktoś z Was może montował któreś z przedstawionych przeze mnie świateł u siebie w samochodzie? Jeśli tak to które? Czy zdały egzamin? A może coś innego warto polecić? Będe wdzięczny za cenne wskazówki. Pozdro.

Opublikowano

No i co to już nie WT? sie jebie wam w głowach jak ori to już za***iste, a jak zrobione to zajechane :polew:

To nie chodzi o to że ori. Widziałem to ostatnio na żywo i prezentuje się naprawdę :kox: A w połączeniu z xenonem jest :slina: Gdyby jakieś nie ori tak świeciło i wyglądało to też byłbym za :good: Ale niestety wszystkie wynalazki które widziałem nie umywają się do tych ori :confused4: