plastuch Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Faktycznie ku**sówa z tym czarnym znaczkiem może, to pasuje jak ktoś ma wszystko w czerni. A szkoda mi niszczyć ten z allroad. Walne go na dniach folią w sprayu jak mi sie nie spodoba to zerwę A wczoraj pozbyłem się chromu spod lamp: Siema! Dziś postanowiłem lekko zmodyfikować blendę, docelowo ma być polift ale chce jechać tym autkiem do ślubu i z tego powodu hajs się nie zgadza A moja była w opłakanym stanie więc zmatowiłem papierkiem i położyłem spray do przyciemniania lamp. Rozwiązanie tymczasowe, a to efekt prac Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
przemek11 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Faktycznie teraz lepiej wygląda jak nie widać tych przeciwmgłowych (chyba) Teraz na pierwszy rzut oka to "przypomina" b6 avant
plastuch Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Dziś wreszcie umyłem ten swój Autobus i sam zobaczyłem wreszcie jak to wygląda i jestem zadowolony, auto jak by odmłodniało Nie zdawałem sobie sprawy że jak się C5 troszkę popieści to może się podobać. Kupując ja myślałem tylko o komforcie i przywaleniu jej na trasie. A teraz jestem zakochany w tym aucie Wiadomo że B5 to najładniejsze auto tamtych lat ale to też ma swój urok Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
peter22 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 ładnie , jak dla mnie końcówki do wymiany na okrągłe 90 lub 100 ścięte do dołu i wtedy dupka będzie wyglądała 100 razy lepiej
chudy30 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 dosłownie tak jak kolega mówi peter22 wymień te końcówki bo straszą a auto bardzo ładne
plastuch Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Nie będzie łatwo wymienić same końcówki bo to jeden element z wydechami. Ale tak jak pisze peter22 okrągłe wygięte by tu lepiej pasiły, tylko że ja chce robić wydech od podstaw bo ten zardzewiały. Tylko w obecnej chwili brak "$" a taki wydeszek będzie mnie troszkę kosztował. Zobaczymy co będzie bo tak tego napewno nie zostawię Edytowane 1 Września 2015 przez plastuch
peter22 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 chyba ze tak to , to tu masz racje jak będzie robiony cały wydech to nie ma sensu teraz tykać końcówek .
Rafał123 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Na doły drzwi i zderzaków połóż lakier a bedzie duzo lepiej. Ladnie sie prezentuje
plastuch Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 No dobra namówiłeś mnie Rafał123 Zrobi się to bo te dokładki kłują w oczy
przemek11 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Na doły drzwi i zderzaków połóż lakier a bedzie duzo lepiej. Ladnie sie prezentuje
Rafał123 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Auto o kilka lat mlodsze sie wydaje w b6 tez duzo to daje. Powodzenia w modzeniu
hunter91 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 ciekawe czy w b5 da sie zrobic tak ladnie dupke na dwie rury
plastuch Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Gleba na tyle już jest. Bo lubię doinwestować Furę Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch 1
tommy24 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Dobre ;-) Tyle że przód pewnie dęba staną przy takim ładunku .
plastuch Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Siedzą tam jakieś czerwone springi, więc siedzi niżej niż seria ale przy tym ładunku faktycznie wyglądał jak bym cały czas przyśpieszał nawet na postoju Hej trochę się tu nie odzywałem ale przy aucie specjalnie nic się nie działo. Mimo wszystko coś napisać 3eba, a więc wpadły nowe DV-ki autko odżyło i przyśpiesza teraz płynnie. Jeśli chodzi o silnik to chyba ogarnięte wszystkie detale i teraz będę myślał nad wirusem bo zaczyna brakować mocy. I zimóweczki wpadły: Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
plastuch Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Wypolerowałem wreszcie Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
MARCIN607 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Plastuch Ale wiesz że to najbrzydsza felga ever :- )
plastuch Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Paskudne są nie mogę się nie zgodzić, ale są brzydsze wzory według mnie. Poza tym to są ori fele audi nie jakieś tam podróby i darowanemu koniowi się w zemby nie zagląda, Dostałem je gratis do auta bo były w opłakanym stanie, wypucowałem je przez zime w garażu i miałem je sprzedać. Ale żonie się spodobały (jak to błyskotki ) i zostawiam na ten sezon A tu oponki niemiec płakał jak sprzedawał : Pod remizę będzie Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
Rekomendowane odpowiedzi