Norbas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Syczki z tylu bose, z z przodu to samo co przy zwyklym. Mozna wymienic na bose i nic sie bie stanie;) Centralny zwykly ma 4 omy a bose 2omy i jest roznica w graniu. Kable pod centralny ucina sie przy kostce radia( stary mial mostek z przednimi glosnikami) i laczy sie z kablami wychodzacymi od wzmaka bose. Tak tez pewnie Domin zrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jeśli mostek jest na wysokości kostki to domin podłączył jak należy Norbas wiesz może jaki rozmiar ma głośnik centralny - ok 80 mm mniej czy wiecejWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Taki sam jak stary , wchodzi p&p: ) roznia sie tylko podlaczeniem. Bose ma wyjscie z pinami a zwykly ma wejscie na kostke. Za 2 tyg moge najszybciej Ci zmierzyc glosnik bose jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 5 godzin temu, tomekxp2 napisał: A czym się różnią syczki bose od zwykłych ? Sa przyjemniejsze w dzwieku. Nie daja tak po uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 8 godzin temu, Norbas napisał: Sa przyjemniejsze w dzwieku. Nie daja tak po uszach 8 godzin temu, Norbas napisał: Sa przyjemniejsze w dzwieku. Nie daja tak po uszach Ok, a od strony technicznej? ilością omów (2, 4) ? napisem bose na głośniku ? Jak rozpoznać, że to jest bose od zwykłego głośnika ? ( chodzi o głośniki wysoko-tonowe ). Nisko tonowe to wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 40 minut temu, tomekxp2 napisał: Ok, a od strony technicznej? ilością omów (2, 4) ? napisem bose na głośniku ? Jak rozpoznać, że to jest bose od zwykłego głośnika ? ( chodzi o głośniki wysoko-tonowe ). Nisko tonowe to wiadomo. Jakoś dźwięku jest o wiele lepsza, inna częstotliwość itd... Głośniki mają 2omy jak dobrze pamietam. Na bose masz napis oraz inny numer seryjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czyli między gwizdkami bose a podstawowymi jest różnica? Co do środkowego to w przyszłym tygodniu będę miał od bose wiec sobie zmierzę dziekiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Jeeeesstttt udalo sie wyrwac dokladke ori DTM z carbonu do tego zderzaka w rozsadnej cenie. Jak dobrze pojdzie, montaz w weekend !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 13 minut temu, mravel napisał: Jeeeesstttt udalo sie wyrwac dokladke ori DTM z carbonu do tego zderzaka w rozsadnej cenie. Jak dobrze pojdzie, montaz w weekend !!! Gratulacje, gadalem z jednym kolega z grupy na FB ktory tez chce robic w DTM, to mowil jak ciezko cokolwiek znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Teraz, golden87 napisał: Gratulacje, gadalem z jednym kolega z grupy na FB ktory tez chce robic w DTM, to mowil jak ciezko cokolwiek znalezc. jest problem z czesciami. Mialem szczescie ze kupilem zderzak pod kolor i nie musialem go malowac. Teraz udalo sie dorwac dokladke. Kiedys byla na olx za ok 600 zl ale ktos mnie ubiegl, potem inny facet z drugiego konca pl chcial 1600 zl, a dzis znalazla sie jedna na allego za dobra kase. Sa jeszcze progi w moim kolorze gdyby ktos potrzebowal. Mi nie zalezy akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Bardzo ładny projekt, przejrzalem cały. Tez mam Vogtlanda skreconego w swojej i tez szukam DTM przodu, bardzo mi sie podoba i w mojej tego brakuje, ale póki co nic w rozsadnych pieniążkach sie nie pokazuje.. jak wleci DTM To tez napisze posta swojego projektu. Powodzenia, pozwolę sobie zapisać twoj temat do obserwacji. W razie sprzedaży zderzaka z dokładka pisz do mnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 HOLMATRO trzymam kciuki za Twoje auto. Wrzucilem nowe zdjecia na 1 stronie. Auto umyte. Dokladka DTM siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witaj, Świetnie się mordka DTM w srebrnym prezentuje Lampki zrób w czerń i pomarańczowy plastik kierunków usuń. Fajnie jakby dało radę w grill włożyć taki plaster miodu jak w kratkach halogenu, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wszystko pięknie tylko drażnią mnie w tym zderzaku te dodatkowe zaślepki skrajne po bokach, które są tylko atrapą. Ja bym tam próbował wyrzeźbić przelotową kratkę. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 10 minut temu, afroo. napisał: Wszystko pięknie tylko drażnią mnie w tym zderzaku te dodatkowe zaślepki skrajne po bokach, które są tylko atrapą. Ja bym tam próbował wyrzeźbić przelotową kratkę. ; ) za duzo roboty, kratki sa od RSa i rzezbienie tego to kawal czasu z dremelem w lapach. Moze grill wleci fake RS bo nie chce mi sie tego rzezbic jak kratek. Jest to ogole koles z UK, polak, który wlozyl grill z rsa w ten zderzak (wyciął ze zderzaka jeden elelent na dole) - grill z rs'a. s-line jest dluzszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Mówię o tych skrajnych dodatkowych małych kratkach, tam nie ma aż tak dużo rzeźby. Gdyby dało się z tego zrobić przelotową kratkę to byłoby dodatkowe chłodzenie układu hamulcowego. ; ) Edytowane 17 Października 2017 przez afroo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 na razie czeka mnie poprawa Bose po Dominie, wymiana turbo na wieksze i cos niedobrego dzieje sie z ukladem kierowniczym jak skrecam (nie wane czy na postoju czy w drodze), slychac takie przeskakiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 A co z Bose jest nie tak? BTW. faktycznie z tych bocznych wlotów dałoby radę wyrzeżbić chłodzenie hamulców Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 3 godziny temu, black4 napisał: A co z Bose jest nie tak? szumy jak skurczybyk po przekreceniu kluczyka, wieksze po zapaleniu xenonow. Problem zapewne z masa i ekranowaniem. Po za tym (zwiazane pewnie z szumami) slaby bas jesli w ogole to rzępolenie mozna tak nazwac. Idąc dalej doprowadzenie + i - z aku bezpośrednio pod wiązkę bose - Ciekawe plany audio na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @mravel powiedz skąd zamawiałeś tylny emblemat „supercharged” ? Bo też mam gołą klapę a myślałem jakis czas temu wlasnie o takim emblemacie. Patrze na twoje nowe zdjęcia, a tu prosze.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi