Mario22 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Miejsc już brak ale gdyby był ktoś jeszcze chętny to mam tanie dostawki obok domku...
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 To ty swoim nie jedziesz pokazać w końcu wyrezaną maszynę Ucho a Ty jak lecisz ?lawetą Karington
Miszka82 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Ucho wstyd tym jechać roki obdarciuch ale główny powód to picie od piątku wieczora, całą sobotę to w niedzielę rano nie widzę się za kółkiem
miron78 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 za 2 tygodnie o tej godzinie to przy grilu jedna ławeczka wystarczy żeby się wszyscy zmieścili - reszta i tak już będzie w domkach lub w pobliżu domków spać
Mario22 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) To co czas powspominać ... Stasiu w tym roku ja wygram na 1/4 mili ... A dwa gieje będą objechane jak kiedyś... Więcej w fonie nie mam ... Edytowane 29 Maja 2015 przez Mario22
miron78 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 To co czas powspominać ... Stasiu w tym roku ja wygram na 1/4 mili ... A dwa gieje będą objechane jak kiedyś... Więcej w fonie nie mam ... zagadka: dotyczy foto nr 1 Gdyby zakryć twarz i tułów to po czym poznać że siedzi Stasiu a nie Gregory ? odp: po braku skarpet pod sandałami Ps. plan zlotu na pierwszej stronie
Mario22 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 [emoji12] [emoji12] [emoji12] Pucek na ripsote dawaj foto jak zjechałem na stole ... Jak wspominać to wspominać....[emoji2]
Mario22 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Zaraz wygasze telefon a odpale kompa i wtedy dopiero wgram galerie ... Dobra tak na szybko .. Sie wyklułem... Były buziaki z tej okazji... Potem tańce... Jak to stasiu zobaczył to ... A to dopiero początek... Potem brak melexa... Dzieki Grisza... I zrobiło się ostro... Ale czary podziałały... I było tak.. Więc czas się napić... I coś pograć... Oczywiście fair play... Ale skończyło się dobrze I na koniec to ja wygrałem ... Edytowane 29 Maja 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Buhahhaha Mario, fajnie to dowaliłeś, masz szczęście, fota na której pieścisz stół poszła do kosza z twardym dyskiem, za to zauważyłem jedno, ale ja byłem wtedy chudy
pajda Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Za dwa tygodnie na tej porze to już będzie flaszeczke na ławce przed domkiem [emoji41]
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Za dwa tygodnie na tej porze to już będzie flaszeczke na ławce przed domkiem [emoji41] otóż to
Mario22 Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Buhahhaha Mario, fajnie to dowaliłeś, masz szczęście, fota na której pieścisz stół poszła do kosza z twardym dyskiem, za to zauważyłem jedno, ale ja byłem wtedy chudy No stary długo cie nie widziałem i jak wczoraj zobaczyłem to gonisz mnie chłopie gonisz ... [emoji12]
gregory Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 O jak dobrze, że wszedłem. Coś mnie prawa dziurka nosa swędziała a to znaczy, że ktoś mnie obgaduje Ładnie wspominacie Aż żałuje, że nie dam rady być w tym roku. Takie życie. Zobaczyłbym znowu te schlane mordy Wcześniej się miało za lekko, więc teraz musi być nieco trudniej.
stanley Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 O jak dobrze, że wszedłem. Coś mnie prawa dziurka nosa swędziała a to znaczy, że ktoś mnie obgaduje Ładnie wspominacie Aż żałuje, że nie dam rady być w tym roku. Takie życie. Zobaczyłbym znowu te schlane mordy Wcześniej się miało za lekko, więc teraz musi być nieco trudniej. Ty gadaj czy mamy już robić ściepa na jakiś wózek dla dziecka
miron78 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 on nie ale jego tak z takim ściulem z białej A5 Ps. sorki ale ejstem po liku drinahc
Rekomendowane odpowiedzi