Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września.I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi każda impreza spoko, jednak termin mi nie leży będziemy z Pajdą i dziadkiem Dimanem w Cro Czyli rocznica w domu..cóż może Dorota to zniesie ..... To koniec września ..grund by nie lało bo się pochorujemy ....
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września. I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi Ok, rozumiem dlaczego tak późno, moja pierwsza rocznica będzie 13 września więc myślę że się dogadamy najpierw dotrwaj
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobra, bo my tu pitu pitu a pytanie jest proste, kiedy kolejna impreza??? Propoyzcje: Gokarty + grill i picie Paintball + grill i picie Kajaki + grill i picie ja się piszę i podejmuje organizacji tej trzeciej i proponuję początek września. I najlepiej 10 września bo mam rocznice ślubu i bez sensu żebym w domu siedział zamiast świętować z najbliższymi Ok, rozumiem dlaczego tak późno, moja pierwsza rocznica będzie 13 września więc myślę że się dogadamy najpierw dotrwaj Lekko nie ma, myślę że te 3 miesiące jakoś przelecą Co do imprezy, jeżeli kajaki to trzeba ogarniać termin na domkach w Szymocicach, pewnie o tym miejscu myślimy
stanley Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja mam z Basią rocznice 27.09 ( miedzianą) - może zrobimy wspólną impreze
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 A tak z ciekawości ile te kajaki kosztują??
Arturoo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 będę jutro wiedział..widząc grafik wrześniowy kiedy znowu weekend mogę sobie zorganizować poza domem....może by mi się udało moją "połóweczkę" namówić....hmmmm
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 A tak z ciekawości ile te kajaki kosztują?? nie mało ale dokładnie nie pamiętam - coś ok 50zł osoba Ja mam z Basią rocznice 27.09 ( miedzianą) - może zrobimy wspólną impreze super pomysł - a one w prezencie od nas będą mogły sobie w domu odpocząć
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mało, nie mało...a ile dni to jest?? Popływałbym se kajakiem
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 same kajaki to kwestia 3 godzin a zorganizować by to trzeba tak że po kajakach mamy nocleg i grilujemy i coś tam chlapniemy
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 same kajaki to kwestia 3 godzin a zorganizować by to trzeba tak że po kajakach mamy nocleg i grilujemy i coś tam chlapniemy Pasuje, Polko, to się tylko wydaje, kajaki, co to niby takiego jest, a po wszystkim okazuje się że był poziom hard i była mega zabawa
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Aha... jest jeszcze opcja pływania 9 godzin i koszt to 12zł czyli dużo lepiej się opłaca
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Pływałem kiedyś kajkiem i to pare razy i wiem że fajnie się przy tym bawi...a jak jest jeszcze ekipa i "głupie" pomysły to dopiero jest frajda Aha... jest jeszcze opcja pływania 9 godzin i koszt to 12zł czyli dużo lepiej się opłacano to ładnie Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Polko_V
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pływałem kiedyś kajkiem i to pare razy i wiem że fajnie się przy tym bawi...a jak jest jeszcze ekipa to dopiero jest frajda Aha... jest jeszcze opcja pływania 9 godzin i koszt to 12zł czyli dużo lepiej się opłacano to ładnie ta za 50 zł to spływ kajakowy ta za 12zł to wpływ kajakowy i płyniesz od mmety do startu czyli pod prąd dlatego trwa 9 godzin a jest taniej bo arganizator nie musi przewozić kajaków busem na linię staru
Polko_V Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Przecież chodzę na siłownię... no ejj...
pajda Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pajda, kiedy idziemy z Sevesem, na koło ? jak mój rower troche porezam i bedzie miał silnik
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie i Panie mega wielkie podziękowania i od Nas za mile spedzony weekend [emoji6] A tak od siebie chciałem jeszcze podziękować wszystkim za miłe przyjecie Żanety, powiedziała że za rok jedzie zaś [emoji14] Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Majkel
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Również dziękuje wszystkim za jak zawsze kozacką imprezę... Arturooo - Jeszcze raz thx za transport do Zatora.. Kfx - Thx za drogę powrotną...
Rekomendowane odpowiedzi