Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 wcale się nie dziwie dlaczego nie pamiętasz musiałeś jakoś rozplanować siły skoro tańcowaliśmy do 4 rano a potem to ja już też nie pamiętam ja sie dziwie dlaczego mnie jeszcze nie wzieli do tanca z gwiazdami hehhehe moge byc albo gwiazda albo tancerzem albo to i to hehe
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 odgrzewam kotleta, od 2 dni cisza w temacie
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zaczęli się zastanawiać nad zawartością kociołka ......może przepis będzie urozmaicony/zmodyfikowany jeszcze
Sensei Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) A jak wezmę kiełbasę i 2 jajka to się złapię ? [emoji2] Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez adkowski
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A jak wezmę kiełbasę i 2 jajka to się złapię ? [emoji2] ...i flaszka...
Sensei Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Oko. A więc jestem start w piątek od której?
miron78 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Oko. A więc jestem start w piątek od której? Przyjedziesz tylko na piątkowego grila i wracasz czy jak wszyscy mam Cię wpisać na listę całego zlotu ? Jeżeli to drugie to może nie doczytałeś ale grilowe kolacje są w cenie więc zabierasz tylko 2 flaszki - no chyba że nie pijesz to jedną
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Oko. A więc jestem start w piątek od której? Przyjedziesz tylko na piątkowego grila i wracasz czy jak wszyscy mam Cię wpisać na listę całego zlotu ? Jeżeli to drugie to może nie doczytałeś ale grilowe kolacje są w cenie więc zabierasz tylko 2 flaszki - no chyba że nie pijesz to jedną oczywiście min 1L flaszka
Sensei Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Przyjedziesz tylko na piątkowego grila i wracasz czy jak wszyscy mam Cię wpisać na listę całego zlotu ? Tak w piątek na grila A w nocy przyjadą po moje zwłoki ... Jeżeli to drugie to może nie doczytałeś ale grilowe kolacje są w cenie więc zabierasz tylko 2 flaszki - no chyba że nie pijesz to jedną To CHYBA TY ... NIE PIJESZ ehehhehe Już wkładam do bagażnika 2x0.5 i 2x0.2 do kieszeni Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez adkowski
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Przyjedziesz tylko na piątkowego grila i wracasz czy jak wszyscy mam Cię wpisać na listę całego zlotu ? Tak w piątek na grila A w nocy przyjadą po moje zwłoki ... Jeżeli to drugie to może nie doczytałeś ale grilowe kolacje są w cenie więc zabierasz tylko 2 flaszki - no chyba że nie pijesz to jedną To CHYBA TY ... NIE PIJESZ ehehhehe Już wkładam do bagażnika 2x0.5 i 2x0.2 do kieszeni ja tu widzę błąd sumaryczny... ...mam nadzieję, że miałeś na myśli...2x0.7 i 2x0.5 do kieszeni ...u nas na śląsku nie ma takiej miarki flaszki 0.5
Sensei Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) ja tu widzę błąd sumaryczny... ...mam nadzieję, że miałeś na myśli...2x0.7 i 2x0.5 do kieszeni ...u nas na śląsku nie ma takiej miarki flaszki 0.5 A dobrze pamiętam Egipt i kolegów GÓRNIKÓW (wo(ó)da z kieliszków do wina hehheh). Poza tym to szerokie macie kieszenie Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez adkowski
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ...no szerokie tak aby sie siódemka zmieściła
miron78 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tak w piątek na grila A w nocy przyjadą po moje zwłoki ... w takim razie zapraszamy i nic nie przywoź do jedzenia Gril dla osó bez noclegu to 10zł od głowy
Sensei Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tak w piątek na grila A w nocy przyjadą po moje zwłoki ... w takim razie zapraszamy i nic nie przywoź do jedzenia Gril dla osó bez noclegu to 10zł od głowy OK. Jak was poznam ?
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 OK. Jak was poznam ? o to się nie martw
Rekomendowane odpowiedzi