olivierofm Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 STAG - bezkompromisowo. Monter również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 stag 4 qbox, teraz też bym zakładał staga, ewentualnie rozważył lpg tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekqwerty Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Stag 4 qbox, jeśli miałbym zakładac jeszcze raz wybrałbym to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chea Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 BRC SQ 24 dwa lata bez prolemu bez wzledu na jakość LPG na stacji:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemox6 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 KME Nevo , Baracuda , KME Gold , butla 55L wchodzi 46l i pełny wlew pod klapką 40l gazu starcza na 300-340Km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Parownik/reduktor-Gurtner Zawór odcinający-OMB SALERI Zbiornik-STAKOTOR 53l. Wielozawór-Tomasetto Gazoszczelna obudowa wielozaworu-Stako Wlew paliwa-Tomasetto Przewody elastyczne-Parker Elektroniczna jednostka sterująca-Auto-Gaz Centrum ZENIT PRO OBD Urządzenie wtrysku gazu lub wtryskiwacz-HANA H2002 Zespół filtra gazu-Certools F-779 Spalanie-ile wleję tyle spali Edytowane 29 Marca 2016 przez sQbaniutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 BRC SQ24.11 na chwile obecną półtorej roku na LPG i przejechane 30kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 sterownik QBox Basic, wtryski Barracuda montowane pojedynczo, reduktor AC R01 CS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 LPG Tech 326 AC R01 czerwony Hanki zielone Faro 8mm Jak to wygląda możesz zobaczyć w dziale "zdjęcia naszych instalacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Stag 300, butla starcza na ok. 380km zależy od stylu jazdy, średnio spalanie od 10-13l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes1987 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Stag 4 qbox, bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 BRC SQ 24.11.Od ponad 6 tysięcy.Na razie jest super.Idzie elegancko i spalanie do 11 bez miast praktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Fajne są ceny gazu, nie zastanawiaj się za długo bo szkoda każdego dnia na puszczanie kasy z dymem jak widzisz 11L spalanie to koszt 100km na poziomie 16-17pln szkoda wysiadać z auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik93 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja mam u siebie sterownik tech, wtryski Barracuda pojedyncze zasilane z obu stron , reduktor kme tur,faro 8mm,butla 61 L. Jestem mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivierofm Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajne są ceny gazu, nie zastanawiaj się za długo bo szkoda każdego dnia na puszczanie kasy z dymem jak widzisz 11L spalanie to koszt 100km na poziomie 16-17pln szkoda wysiadać z auta Ja za 60-70 dych w zależności gdzie tankuję czy BP czy STATOIL (bo nigdzie indziej nawet nie podjeżdżam) zawsze robię około 350 kilometrów...więc mega fajna sprawa i nigdy się nie zastanawiam czy jechać czy nie jechać...bo kasy żal... Tylko podstawą jest dobra instalacja LPG...żadne siano...bo to się zemści... Ja mam staga (już nie pamiętam jaki model) za 3 koła - butla 50...z tym że wchodzi mi niecałe 40 litrów i jest super... Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez olivierofm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an998 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 mam zamontowanego icoma jest to instalacja na ciekłym wtrysku i przez 5 lat do instalacji dołożyłem 2 stówki spalanie 5 osób bagażnik zapakowany do pełna 10l miasto 12 -13l trasa 8-9l mało obciążony jak do tej pory jestem zadowolony praktycznie bezobsługowa obecnie ceny V generacji spadły według mnie warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murat88 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam... jeździ ktoś z was na sekwencji BRC? Proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam... jeździ ktoś z was na sekwencji BRC? Proszę o opinie Masz wyżej mój post nr 32 W tej chwili już 8 tysięcy zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam... jeździ ktoś z was na sekwencji BRC? Proszę o opinie Masz wyżej mój post nr 32 W tej chwili już 8 tysięcy zrobione mirek - wrzuc fotki gdzies jak to u Ciebie pod maska wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wtryski hana2001 Reduktor prins turbo Komp stag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi