muunv Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Spalone w akcie zemsty Ty tak serio? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
skotmen Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 minutę temu, muunv napisał: Ty tak serio? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wiem..... -ale nikomu nie mów -
komoornik Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 2 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: z diesla fotele chcesz ? jak to tak Już się można śmiać? Posiadacze diesli widzę jak zwykle merytorycznie.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 15 minut temu, komoornik napisał: Już się można śmiać? Posiadacze diesli widzę jak zwykle merytorycznie. martwię się, żeby Cię w d*pę nie piekło
deafca Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dnia 4.04.2017 o 19:22, muunv napisał: Ladnie lecisz z modami Fajnie wyszly kratki halogenow. Gdzie je zamawiales? Air na pokladzie, to jest to! Jak auto sie prezentuje z tylu? Z tylem tez cos bedziesz modzic? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki Kratki zamawiałem u Modern Air Customs Jeszcze nie ma ,ale na najbliższych dniach będzie Z tyłu seria ,nic nie kopane . W planach polift s4 z tyłu . Dnia 4.04.2017 o 23:30, komoornik napisał: Co z fotelami? Jak coś dorwie fajnego to dam znać Korzystając z okazji ze części jeszcze nie przyszły ,wpada Homelink i lepszy Komfort .Mam nadzieje ze roleta na tym module w końcu zagada
deafca Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dzisiaj dotarła do mnie deska poliftowa Jeszcze wszystko nie jest czarne,ale to tylko kwestia 10-tego .Co najlepsze deska poliftowa pasuje do przedlifta ,ale schowek już nie,co widać na zdjęciach .Jak by ktoś chciał to zostały mi poduszki od pasażera i kierowcy(czarna) poliftowe.Tak to się teraz prezentuje .
Patrykjagoda Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mam schowek pasażera ale kolor achat z polifta
deafca Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mały spy foto reszta wkrótce
muunv Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mały spy foto [emoji3] reszta wkrótce [emoji5] W koncu! Czekalem na to po cichu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
deafca Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Po długim kompletowaniu i oczekiwaniu ,nastał ten moment że stałem się szczęśliwym posiadaczem Airride Po kolei może,co tam jest wsadzone : Wyspa : VU4 4-CORNER VALVE UNIT Sterownik : E-LEVEL CONTROLLER Kompresory : VIAIR 380C CHROME Butla : 10 L Pilot : e-Level Touchpad Controller (Black Anodize Finish) Okucia : 2 bałwankowe poduszki Rubena 6 I drobnica typu złączki skręcane ,węże tekalan ,odwadniacz ,manometr VIAIR , zaworki zwrotne itd.... A wszystko zaczęło się od rysunku Gdy rysunek został zaakceptowany , autko pojechało do warsztatu Kuby . Kilka zdjęć z budowy bagażnika : Na początku były przymiarki i dziury A gdy Kuba miał już prawie wszystko zmontowane ... : ...zachciało mi się czarnego dywany we wnękę koła zapasowego Manometr : Wymiana sprężyn na okucia : Na pierwszy ogień poszedł tył Góra Dół Teraz przód : Góra Dół Szybka przejazdzka i geometria : Autko w garażu : Wielkie podziękowania dla H4mm3R,Kuby (ANPisarek.pl) i kolegi co okucia zrobił Edytowane 3 Maja 2017 przez deafca
deafca Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Jak tylko dorwie jakiegoś magika z aparatem to porobię fajne zdjęcia
Ruby Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Nisko. Coś czuje że przed wjazdem do domu zawsze będziesz musiał podnosić zawieche:P A zdjęcia jak masz jakie ciekawe miejsce to ci mogę pstryknąć kilka:) Edytowane 3 Maja 2017 przez Ruby
deafca Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 Dnia 3.05.2017 o 17:00, Ruby napisał: Nisko. Coś czuje że przed wjazdem do domu zawsze będziesz musiał podnosić zawieche:P A zdjęcia jak masz jakie ciekawe miejsce to ci mogę pstryknąć kilka:) Taaaa.... przed wjazdem na plac max do góry bo mam ostry podjazd . Inaczej bym zderzak zostawił . Spoko , myślałem nad Zamkiem w Pszczynie , ale raczej tam od tyłu mnie nie wpuszczą
deafca Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Mała sesja furmanki mojej .Operator aparatu : Ruby
deafca Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2017 Panowie za niedługo Update wnętrza ,ktoś chętny na kremowe fotele ?
deafca Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 Małe przymiarki czarnego wnętrza
Seikokilla Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 ciemne wnętrze jest Petarda, polecam
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wygląda trochę jakbyś miał aparaturę do bimbru w bagaju mega mody Heble jakie wpadają?
Ruby Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Twoja A4 się mega prezentuje i co najważniejsze zwraca uwagę Czarną podsufitkę też dorwałeś? Choć ciemny kolor lakieru i jasne wnętrze tak jak było u ciebie też jest fajne:)
Rekomendowane odpowiedzi