rafalekx Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 są 2 rzeczy które mi się podobają w tej Twojej byłej A4ce... Fotele przednie i lampy przednie poza tym wybacz ale chyba już nic
Gość maxximusXXX Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 są 2 rzeczy które mi się podobają w tej Twojej byłej A4ce... Fotele przednie i lampy przednie poza tym wybacz ale chyba już nic Kwestia gustu :>
grzes1150 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 A mi się podoba malunek zewnętrzny choć ten kolor czerwony mógł zostać zastąpiony np: śliwką bo czerwonego na autach tp troche nie lubie i za bardzo to kontrastuje. Ale wnętrze i to pod maską to to ochyda
hiena Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 przekoloryzowana tzn. co za dużo to niezdrowo tak jest moje zdanie.
PABLO Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Dobrze ze już nie masz tej audiny No sorry ale dla mnie to auto jest porażką, moze tylko + za oryginalny pomysł ale tak to reszta Szerokości w nowej furmance
Koleś Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 gratuluje za odwage żadko kto tak sobie autko umie odwalić bo jak widze to raczej kazdy wali w styl RS a teraz bież sie za fele przydało by sie zmienić
nex Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 gratuluje za odwage żadko kto tak sobie autko umie odwalić bo jak widze to raczej kazdy wali w styl RS a teraz bież sie za fele przydało by sie zmienić widze ze kolega nie pojal :polew:
Siwy1122 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 jedyne co fajne to ramki na zegarach
Pucek Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ciekawe co za frajer, idiota, palant kupił takie auta bo inaczej tego nie da się opisać naprawde PODZIWIAM CIĘ!!! i moge zostać zbanowany, zniszczony i wywalony z tego forum ale poprostu tak zjebanego auta nie widziałem... a sprzedałeś go chyba na szrot, na kapse do strzelca.................
hiena Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 po usunięciu srebrnych pasków i pomalowaniu kilku spraw na kolor czarny było by ok
wojtekce Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 nie przesadzajcie przemalować całe auto na czarno wymienić dekiel na silniku, konsole środkową i bedzie git
audi.wielun Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 W tym stylu maluj raczej amerykańskie samochody Audi oszczędź-proszę Ale gratuluje za oryginalny pomysł i wkład
Skyliner89 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Zniszczyć tak wspaniały samochód jakim jest Audi A4 . Przykro mi to mówić, ale to wiejski tuning w każdym calu. Dziwie się, że ktoś to kupił. Pozdrawiam
Młody Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 No kolor klimy i ramka koło gałki to wypas jest nir rób tego samego z B6 PROSZĘ
domelq Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Mi już nie jest dane obejrzeć tych fotek tego cudownego "parcha" -> oceniam po wypowiedzich innych
audi.wielun Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Nie masz czego żałować
Rekomendowane odpowiedzi