Skocz do zawartości
IGNOROWANY

audi

Gość maxximusXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są 2 rzeczy które mi się podobają w tej Twojej byłej A4ce... Fotele przednie i lampy przednie poza tym wybacz ale chyba już nic :decayed::thumbdown:

Opublikowano

są 2 rzeczy które mi się podobają w tej Twojej byłej A4ce... Fotele przednie i lampy przednie poza tym wybacz ale chyba już nic :decayed::thumbdown:

Kwestia gustu :>
Opublikowano

i ktos to kupil ? :decayed: :decayed:

Opublikowano

A mi się podoba malunek zewnętrzny :good: choć ten kolor czerwony mógł zostać zastąpiony np: śliwką bo czerwonego na autach tp troche nie lubie i za bardzo to kontrastuje.

Ale wnętrze i to pod maską to to ochyda :sick3:

Opublikowano

niebardzo... :mysli:

Opublikowano

Dobrze ze już nie masz tej audiny :nabijasie:

No sorry ale dla mnie to auto jest porażką, moze tylko + za oryginalny pomysł ale tak to reszta :sick3:

Szerokości w nowej furmance :good:

Opublikowano

gratuluje za odwage żadko kto tak sobie autko umie odwalić bo jak widze to raczej kazdy wali w styl RS

a teraz bież sie za fele przydało by sie zmienić

Opublikowano

gratuluje za odwage żadko kto tak sobie autko umie odwalić bo jak widze to raczej kazdy wali w styl RS

a teraz bież sie za fele przydało by sie zmienić

widze ze kolega nie pojal :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ciekawe co za frajer, idiota, palant kupił takie auta bo inaczej tego nie da się opisać naprawde PODZIWIAM CIĘ!!! i moge zostać zbanowany, zniszczony i wywalony z tego forum ale poprostu tak zjebanego auta nie widziałem...

a sprzedałeś go chyba na szrot, na kapse do strzelca.................

Opublikowano
:polew::nabijasie: nie przesadzajcie przemalować całe auto na czarno wymienić dekiel na silniku, konsole środkową i bedzie git :good:
Opublikowano

Zniszczyć tak wspaniały samochód jakim jest Audi A4 :sick3::thumbdown:. Przykro mi to mówić, ale to wiejski tuning w każdym calu. Dziwie się, że ktoś to kupił.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No kolor klimy i ramka koło gałki to wypas jest :sick3: nir rób tego samego z B6 :notworthy: PROSZĘ :angry:

Opublikowano

Mi już nie jest dane obejrzeć tych fotek tego cudownego "parcha" -> oceniam po wypowiedzich innych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...