Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Avant, stockowy subwoofer - poprawa grania?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie działa, teraz basik cudo <3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W B7 po szybkim rezaniu wtyczki działa tak jak należy 15-20 % lepiej!

Opublikowano

Sprawidziłem jak się ma to w b5... Rozebralem boczki bagażnika aby dostać się do suba następnie go rozeblalem aby odwrocić polazyzację i niestety nie zaskoczył mnie ten efekt(wręcz go nie zauważyłem) i wróciłem do originalnego podpięcia... Także dla użytkowników b5 nie polecam. Rozbieranie tylu plastików nie warte niczego :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ogólnie to ori wzmacniacz jest za słaby. Ja na próbę podłączyłem ori suba pod inny wzmacniacz. Ustawienie na 1/3 mocy i zrobiłem test. Powiem tak nawet nie przypuszczałem jak ten mały głosniczek może fajnie grac.Miałem tak około tygodnia i z głośnikiem nic się nie dział. Potem już wpadł głośnik 30cm w koło zapasowe i tak juz zostało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zmieniona polaryzacja-efekt :radocha::banan2:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiana oplacalna :) bas zaczal dochodzic wrescie do kierowcy :) wczesniej bas byl +4 i troche.brakowalo teraz jest +2 i jest za***iście

Opublikowano

Ja dziś to obczaję, bo bass teraz to jakaś kpina. Dam znać wieczorem.

Po próbie igłą potem nożem do tapet, a na koniec brzeszczotem ! udało mi się :) na początku nie słyszałem różnicy, ale jak się podejdzie do suba z tyłu i przy włączonym zmieni strony to słychać od razu efekt. Na plus oczywiście.

Edytowane przez Sedrak Dan

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj wpadłem na ten wątek, dzisiaj wykonałem zabieg u siebie i powiem, że rewelacja, jeden z lepszych o ile nie najlepszy darmowy mod :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie też działa o wiele lepiej :-)

Opublikowano

Rewelacja miękki głęboki bas...To Działaaaa!!!

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ooooooo......Ciekawe jakoś przypadkiem tu trafiłem.Sprawdze póżniej ocenie. :eusathink:

No rewelka teraz słychać ten sub..Tylko jakos jak siadłem z tyłu to słobo słychać suba jakby ten głęboki bass przeniósł się na przód.A nawet jak rozebrałem i podmieniałem kabelki to różnice słychać wyrażną jakby głosniej grał sub.Polecam Daje radeeeee...!!!!!No i dzięki :hi::oklasky:

Opublikowano

Dziś zrobiłem ten mod i potwierdzam działa :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jutro zrobię próbę w B7. Ewentualnie jak macie rozeznanie w tym temacie czy mogę kupić suba bose i zamienić ? czy coś nie będzie pasowało ? ewentualnie myślałem jeszcze wymienić sam głośnik ale pytanie jaki byłby najlepszy ?

Jeśli chodzi o suba z Q5 to czy faktycznie zajmuję całe miejsce koła zapasowego ? nie ma miejsca na lewarek itd ?

Pozdrawiam

Opublikowano

w B7 działa. dodatkowo tuba z q5 też daje rade. samego suba z bose nie zmienisz - nie jest p&p, ale to jest w innych tematach. na tube z q5 minimum 17, a najlepiej 18 cali, wtedy nie tracisz drugiej podłogi jak przy 17 calach.

Opublikowano

w B7 działa. dodatkowo tuba z q5 też daje rade. samego suba z bose nie zmienisz - nie jest p&p, ale to jest w innych tematach. na tube z q5 minimum 17, a najlepiej 18 cali, wtedy nie tracisz drugiej podłogi jak przy 17 calach.

To muszę zerknąć czy mam 17 czy 18 pisze to gdzieś czy zmierzyć. Ewentualnie przy montażu suba z q5 to odłączam standardowego i przedłużam kabel i podłączam tylko suba z q5

Opublikowano

To muszę zerknąć czy mam 17 czy 18 pisze to gdzieś czy zmierzyć.

:facepalm: Podpowiem - może na oponie będzie napisane hmmm?

Opublikowano

nic nie odłączasz......... grają oba jednocześnie.

Opublikowano

Nie mam kola w bagaju wiec.... nie sprawdze. Odnoscie tuby z q5 gdzie mam ja podlaczyc skoro mam standardowy sub podpiey kostka do wzmaka a tuba z q5 ma tez wyczke do podlaczeniaz

Edytowane przez adi_sc

Opublikowano

Kurde 3min roboty a taki fajny efekt :)

Opublikowano

Nie mam kola w bagaju wiec.... nie sprawdze. Odnoscie tuby z q5 gdzie mam ja podlaczyc skoro mam standardowy sub podpiey kostka do wzmaka a tuba z q5 ma tez wyczke do podlaczeniaz

pin1 tuby z q5 mostkujesz z pinem1 ori suba. analogicznie pin2.