wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pewnie tam byla maszyna SINGER u raggmana
truckmaniac Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pewnie tam byla maszyna SINGER u raggmana Singer z 1936 r. do obszywania kierownic
Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Pewnie tam byla maszyna SINGER u raggmana Singer z 1936 r. do obszywania kierownic Taa..łydkę miałbym jak słoń po jednym dniu pracy
wrclaguna Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 15 lat mialem doczynienia z maszynami do szycia
marcin46tkh Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Pewnie tam byla maszyna SINGER u raggmana Singer z 1936 r. do obszywania kierownic ...też mam taką w oryginalnym stanie ze złotymi napisami po babci Półka wygląda dobrze:) Ja bym zostawił...
adamooo Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 skoro już temat szedł na maszyny i tapicerstwo to może pomożecie..jaki kolor podsufitki sieknąć do szarych foteli recaro: szary? czarny? alcantare ?
MARCIN607 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 do jasnej tapicerki szara- czarna będzie wyglądała jak z pupy
Reggi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 15 lat mialem doczynienia z maszynami do szycia Dobrze wiedzieć Jak coś to liczę na Twoją pomoc - podpowiedź To ja podpowiem w kwestii szarej alcantary- wygląda tak po chuooju, że masakra. A tak się pięknie mieni jak koc akrylowy Dwa - alcantara na sufit..fajnie..tylko kto to zrobi
Wandej Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 15 lat mialem doczynienia z maszynami do szycia Dobrze wiedzieć Jak coś to liczę na Twoją pomoc - podpowiedź To ja podpowiem w kwestii szarej alcantary- wygląda tak po chuooju, że masakra. A tak się pięknie mieni jak koc akrylowy Dwa - alcantara na sufit..fajnie..tylko kto to zrobi ragga skrobnij pw jak z tymi dekorami sory za ot
Rekomendowane odpowiedzi