adamooo Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 WRC zrób mi opis podłączenia kanapy tył + rolety elektrycznej tył PLIS [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:44_________________________________________________ [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:47_________________________________________________Dominik spisał się..tyle tych kabli trzeba przeciągnąć, poprzekładać, polutować ale dał radę co robiliśmy : - moduł MCE z b7 - lusterko, lusterka fotochrom - czujnik deszczu - servotronic - inst. webasto - drugi pływak w baku - podgrzewana kanapa (piny już przygotowane tylko potrzebny schemat gdzie co połączyć) - panel do webasto MENU - podświetlane lusterka spody - DRL - Coming home itd.[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:54_________________________________________________a i w końcu szyba podgrzewana ma instalacje podłączoną teraz czekamy na zime
bajk Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no to trochęrzeczy ogarniętych
marcin_o23 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 o żesz ale kabelków, niezłe mody
boberek Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 super ale po co Ci to wszystko :polew:
Reggi Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Fajnie, że masz instalację do rolety...tylko szkoda, że sama roleta rozdupczona
HiRide Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no no Adam ladnie dzialasz -lista modow strone wczesniej nie mala Cykniesz fotki np podswietlanych lusterek ? Ja swoje musialem odlaczyc bo nie gasly calkowicie po zamknieciu drzwi
peter22 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no ładnie dajesz do przodu z modami .[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 17:13_________________________________________________jak juz poskładasz auto to cyknij jakies nowe foty bo koncówki na pierwszej stronie juz nie sa aktualne
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Adas co to za pokrowce antywibracyjne masz na przednim siedzeniu
Marcino87 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Dominik spisał się..tyle tych kabli trzeba przeciągnąć, poprzekładać, polutować ale dał radę co robiliśmy : - moduł MCE z b7 - lusterko, lusterka fotochrom - czujnik deszczu - servotronic - inst. webasto - drugi pływak w baku - podgrzewana kanapa (piny już przygotowane tylko potrzebny schemat gdzie co połączyć) - panel do webasto MENU - podświetlane lusterka spody - DRL - Coming home itd.[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:54_________________________________________________a i w końcu szyba podgrzewana ma instalacje podłączoną teraz czekamy na zime Tylko ciekawe Adamie kto Ci wyciągał te wszystkie piny i najbardziej czuwał nad całą sytuacją :kox:
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 następny mod Podobywujjje mi sie
ono Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Nad wszystkim czuwałem ja , co chwile powtarzając " h*j z tego bedzie " .
Marcino87 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Nad wszystkim czuwałem ja , co chwile powtarzając " h*** z tego bedzie " . No to można powiedzieć że obaj czuwaliśmy
adamooo Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Dominik spisał się..tyle tych kabli trzeba przeciągnąć, poprzekładać, polutować ale dał radę co robiliśmy : - moduł MCE z b7 - lusterko, lusterka fotochrom - czujnik deszczu - servotronic - inst. webasto - drugi pływak w baku - podgrzewana kanapa (piny już przygotowane tylko potrzebny schemat gdzie co połączyć) - panel do webasto MENU - podświetlane lusterka spody - DRL - Coming home itd.[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 15:54_________________________________________________a i w końcu szyba podgrzewana ma instalacje podłączoną teraz czekamy na zime Tylko ciekawe Adamie kto Ci wyciągał te wszystkie piny i najbardziej czuwał nad całą sytuacją :kox: he no Ty też rezałeś ale i tak najwięcej oniak nam pomagał..czuwał nad wszystkim niby siedział w domu a na kamerach siedział cały czas i podglądał czy aby wszystkie piny i kable były dobrze podłączone :gwizdanie:
krystian821 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Servotronica dales z b6 czy b7?
krystian821 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Kurde myslalem ze z b6 bo szukam przekaznika i myslalem ze masz jakies dojscie.
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 A ten nie bedzie http://moto.allegro.pl/przekaznik-servotronic-8e0-907-307d-audi-a4-i1864962660.html
Rekomendowane odpowiedzi