piwoszek28 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 juz to zrobilem wyszło ok, mam pytanie tylko czy polecic gdzie zregenerowac odblysnik soczewki ??
piwoszek28 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Gdzie można takie zębatki dokupić do regulacji ?
silnik Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Posiadam kilka kompletów takich trybików. Chętnych proszę o kontakt na priv czy przez komentarz. Elementy są wykonane z aluminium. http://www.fotosik.pl/zdjecie/2c1acc82047a2af2 Ma ktoś namiar na takie tryby z aluminium ?? Gdzie to można kupić ?
Kar El Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 odświeżę temat, koledzy podpowie ktoś gdzie szukać tych zębatek od regulacji? mam tą lampę z regulacją w błotniku i nie mogę znaleźć takiej uszkodzonej
cyrek Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 witam ponawiam temat bo potrzebuje takich zębatek do regulacji swiatel bo ta mniejsza i wieksza brakuje mi poł zębów :/ ktos posiada takie zębatki kupie od reki
SIANKO1337 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Też szukam zębatki ale narazie bezskutecznie. Jeżeli jedna zębatka jest sprawna można ustawić najpierw tą lampę, a potem przełożyć zębatkę do drugiej i też ja ustawić.
Fr0styyy. Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Też szukam zębatki ale narazie bezskutecznie. Jeżeli jedna zębatka jest sprawna można ustawić najpierw tą lampę, a potem przełożyć zębatkę do drugiej i też ja ustawić. Tylko żeby wyjąć zebatke trzeba wyjąć lampę... Sent from my SM-G925F using Tapatalk
sebool12 Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Czy zdarzyło się komuś, że docelowa zębatka stoi dęba? Ktoś obrobił śrubę regulacji i postanowiłem zdemontować te dwa koła i spróbować ruszyć w ogóle regulacje i okazuje się, że za cholerę nie mogę ruszyć docelowej zębatki Czy ktoś miał już taki problem? Czy trzeba rozkleiać lampę aby to ruszyć?
pila24 Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Regulacja góra dół? Tam jest trzczpień którym można skorygować pozycję wychyłu silniczka,bo to on reguluje automatycznie wysokość świecenia. Jeżeli nie da rady lekko ruszyć tą przekładnią która znajduje się na górze lampy to nie kręć bo wyrobisz regulacje albo pęknie któraś zębatka. Możesz wyciągnąć tez sam silniczek po usunięciu projektora i sprawdzić czy regulacja na nim nie jest połamana.
Rekomendowane odpowiedzi