Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dla mnie tam opd soboty moze padac... Kupiles Q? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dla mnie tam opd soboty moze padac... Kupiles Q? Pewnie chce przetestować nowe sanki:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ten temat mnie szczerze wnerwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dlaczego ?????? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dlaczego ?????? :polew: :polew: Bo nie ma :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 wiem :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 no ja dzisiaj wjebalem sie w zaspy siegajace zderzaka,ale ubaw zwlaszcza ze moje pierwsze Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś w wawce cienko pada , jak miło będzie powq ośki , hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś w wawce cienko pada , jak miło będzie powq ośki , hyhyhy A bulitem idzie jeździć w zimę bo w Jarosławcu lekko musnąłeś gazem i bokiem latał po suchym asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 A bulitem idzie jeździć w zimę bo w Jarosławcu lekko musnąłeś gazem i bokiem latał po suchym asfalcie spokojnie, w zeszła zimę kobita u nas na wsi jezdziła mustangiem [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:16_________________________________________________ ten temat mnie szczerze wnerwia :polew: karwa nie każdy potrafi się przyznac do tego, więc szacuenk kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja dzisiaj pierwszy raz po zmarznietym asfalcie power slidem wchodzilem w zakret na pelnej p... zaczyna mi sie podobac to Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 u mnie zaczęło dosyć sypać i poślizgałem się oską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 dla mnie tam opd soboty moze padac... Kupiles Q? a w Zielonej G sobie powoli sypie, drogi juz białe, jest cool:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Oj chłopaki, chłopaki... Mechanicy, blacharze i lakiernicy zacierają ręce i czekają na Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 U mnie niestey jeszcze bez śniegu. Już bym sie chciał poślizgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 moje pół Q idzie do garażu, czas przesiąść się na zimowe 300KM w Q każda zaspa moja Pytanie do was na szybko dobre zimówki które nie zużyją się po 2 miesiącach latania po autostradzie, rozmiar 18 muszę w jakies dobre buty założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Coś w wawce cienko pada , jak miło będzie powq ośki , hyhyhy A bulitem idzie jeździć w zimę bo w Jarosławcu lekko musnąłeś gazem i bokiem latał po suchym asfalcie Bullem nie latam w zime , ale bardziej przez sól która go zżera . Generalnie na lodzie nie da sie ruszyć na prostym , przez szpere na każdym rondzie przy każdej prędkości booook , wrażenia niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No w Kraku dziś jest fajnie -2 stopnie i pada deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 u mnie cisza, ale i tak du pa, nie mam Q hehe i siedzisz i plujesz sobie w brodę :polew: pocieszę cię masz 1/2 Q :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi