Opublikowano 22 Stycznia 201313 l Dzięki Panowie za info odnośnie zachowania Q w zakrętach,trzeba uważać Dlatego wole wolne place,bo jak coś pójdzie nie tak to nie będzie większych szkód.A na takim terenie (jak filmik Piotrka) to bym z checią polatał,nawet przy większych prędkościach Nie ma co ukrywać,ale doświadczenie trzeba mieć no i dobre opony,jak ktoś wcześniej wspomniał.Ja mam Nokian WR G2,na prostej ok,ale w zakretach niepewnie się czuję.
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l biało biało a co na asfalcie http://rotfltub.com/pl/3272,wyprzedzi-motor-jadacy-grubo-ponad-200kmh.html?code=AQBcf29A5MOf8c7jt3-zt_sMLsOc_SYggqYdQuHvjPtF6zVHWQ1OZf849AQ5FCn-N9csPHTTTtlMBfiU6LQDTTq5ANTfQeXce6hfYBnRSj1T2VuIqDR6JEb8Peo8ijR_Kp6EWgyTZPX0pE3Rgp4jZAyU2t1vIP_U-iIKzIb8GmhZa5pgDZXwDH8bETW4qjQxIme7H2x1LvZD0b886BQ-aH9-#_=_
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l i kolejny z anglii, tym razemn z naszej braci http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/130122/01tymczasem_w_zasypanej_sniegiem_brytanii.jpg Chyba mu na mózg padło albo nie wie co to śnieg bo u nich tylko deszcz znają.
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l Ale nawaliło śniegu u mnie , lata się pięknie Dobrze że nie odśnieżają
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l Mustangiem płużysz ? Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Opublikowano 23 Stycznia 201313 l W tym roku nie solą więc rama nie dostaje w pupę, ja tam korzystam z uroków RWD ze szperą Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l Da się pewnie , ale mając Q , RWD wydaje się być powolne na śniegu , i tracisz całą przewagę na mieście Ale fakt faktem bokami polatać jest o wieeeele łatwiej RWD Jak to w tym roku nie sypią ? hmmm
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l nie wiem jak u was, ale w Ostrowie popodpisywali jakieś umowy i jest tak, że puki śnieg pada to nie będą jeździć, dopiero 4 godziny jak śnieg przestanie padać mogą wyjeżdżać... osobiście nic do tego nie mam, bo za***iście się tak po mieście lata, ale co do bezpieczeństwa to rzecz oczywista, że zaniedbują je, ze względu na pieniądze...
Opublikowano 24 Stycznia 201313 l U mnie widać na ulicach pługi na szczęście. Chu... mnie strzela jak są nie odśnieżone chodniki i ulice:kwasny:
Opublikowano 25 Stycznia 201313 l W całym kraju są tak umowy podpisywane z firmami że ileś tam godzin od zakończenia opadu mają na odsnieżenie dróg i doprowdzenie ich do odpowiedniego stanu, ale jak widać to też nie zawsze się udaje bo firmy kombinują żeby jak najwięcej wyciągnąć jeżdząc jak najmniej, a gminy kombinują żeby jak najmniej zapłacić firmie i kółko się zamyka.