Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stłuczka/wypadek matką tunnigu:banan:

wiadomo

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie Q na tyle wciągnęło że jak jade do albo z pracy to szuakm miejsca gdzie mógł bym zajechać, wcisnąć magiczny przyciks ESP i dać buta :wink: jak dziecko :grin:

Opublikowano
mnie Q na tyle wciągnęło że jak jade do albo z pracy to szuakm miejsca gdzie mógł bym zajechać, wcisnąć magiczny przyciks ESP i dać buta :wink: jak dziecko :grin:

ja to nawet gorzej niż dziecko :decayed: ciesze się strasznie jak mam trochę śniegu,plac i wolnego czasu :decayed:

Opublikowano

mnie plac juz nie kreci

na jakies lotnisko konkretne bym wpadl :decayed:

Opublikowano

ja tez bo lesne drogi nie sa zbyt bezpieczne

Opublikowano

DSC02017_1.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

Tak to mi tyłek zawiało

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

DSC02016_1.jpg

<br /><br />

Opublikowano

:grin:

Q i wyszystko jasne

Opublikowano
:grin:

Q i wyszystko jasne

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Pany,a powiedzcie czy w Quattro dużo zależy od opon (zwłaszcza przy pokonywaniu zakrętów).Pytam ponieważ ostatnio wchodziłem w zakręt 90* to mnie wyrzuciło,a kontra kierownicą nic nie pomogła.Nie zarzuciło tyłu,tylko całe auto pojechało w bok.Nawierzchnia to kostka brukowa a predkość ok 30km/h:kwasny:

Opublikowano

opony swoje robią:wink: ale A4 ma skłonnosci do wyciagania przodu na skręconych kołach:whistling:

Opublikowano

Heh, ci jeba^%i czolgisci....jakbym widzial takiego to wyprzedzam , i nagle hamuje, zobaczymy co ten debil na to powie. Z miejsca 997 i niech sie gnojek nauczy, ze odsnieza sie cale auto. A to zdjecie to juz mega masakra, jakim trzeba byc debilem by tak jechac....a niech mu dziecko wyskoczy to zgon na miejscu.

Opublikowano
Pany,a powiedzcie czy w Quattro dużo zależy od opon (zwłaszcza przy pokonywaniu zakrętów).Pytam ponieważ ostatnio wchodziłem w zakręt 90* to mnie wyrzuciło,a kontra kierownicą nic nie pomogła.Nie zarzuciło tyłu,tylko całe auto pojechało w bok.Nawierzchnia to kostka brukowa a predkość ok 30km/h:kwasny:

Niestety tak się można oszukać na Q. Przód wyjeżdża a tył czasem za późno wyciąga. A auto nie zarzuca tyłem jak w bmw tylko właśnie idzie pełnym bokiem. Najlepiej zainicjować zakręt i na wyjściu dać gaz.

Opublikowano

Normalne że przy kiepskich oponach to i napęd 8x8 w scanii wywrotce nie pomoże, a szczególnie na lodzie

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

Stracha trochę miałem,ale dobrze że nic nie jechało z naprzeciwka.Ogólnie jadąc gdzieś przez zakręty to mam wrażenie że auto wyrzuca.Bardzo możliwe że to wina opon,bo nie trzymają toru jazdy,albo brak umiejętności w kierowaniu Q :whistling:

Opublikowano

Możliwe że kluczem jest opona. Sam w FWD się złaałem na tym że jak miałem nowe opony to nic mi nie wyrzucało a teraz 3 sezon opon i zdarza sie że ucieka na bok.

Opublikowano

jak u Was z pogodą ? śniegu napadało ? dawać jakieś foty :decayed: u mnie lipa, nic nie pada już od dawna :thumbdown:

Opublikowano

opony to podstawa, potem dopiero Quattro.

Opublikowano

parking w galerii w ostrowie jest przekox :kox:

po całym mieście żadnej piaskarko-spycharki :decayed: kuuuuźwa pięknie :D

najlepsze są ronda i ludzie bojący się wjechać :kox:

ale co ja tam mogę przednim napędem... :facepalm:

Opublikowano

734369_425915124144997_248612301_n.jpg

u mnie tak wyglada krajowa 17ka, cała biała:kox:

Opublikowano

dzien zaskoczonego drogowca :facepalm: