Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde gdzie są takie drogi :D, jak by to było u nas nagrywane to koleś już by kilka razy dachował bo by się wpierdzielił w dziure

Opublikowano
kurde gdzie są takie drogi :D, jak by to było u nas nagrywane to koleś już by kilka razy dachował bo by się wpierdzielił w dziure

Obstawiam że to Szwecja bądź inny kraj skandynawski.

Opublikowano

mówicie o tym filmiku z czerwonym audi? to nasz forumowicz nagrał i do tego w polsce:wink: przynajmniej w któryś swoim watku tak to opisał:eusathink:

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

FWD Snow Drift ;) - YouTube

Patrzcie tu jest to samo:wink: i jak widać autorem jest Krzyho, opublikował to 11 grudnia, a ten film co jest strone wczęsniej, wrzucił sobie koleś 19 grudnia, Peter Kubička - YouTube czyli plagiacik:decayed:

Dla potwierdzenia że to polska:decayed:

---------- Post dopisany at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

hehehe i gosciowi napisałem raz komentarz że to nie jego film <-skasował, wiec dałem komentarz ponownie i bardziej rozwiniety z linkiem do tego filmiku gdzie widać co dokładnie jedzie:grin: to przestawił film na prywatny:polew::polew::polew::polew: niewygodne fakty:grin: bo na profilu ma filmiki z czerwonym S4 sedanem, a ten filmik pokazał że to ośka i w dodatku avant:polew:

Opublikowano

i zburzyłeś dzieciakowi światopogląd :polew:

Opublikowano
i zburzyłeś dzieciakowi światopogląd :polew:

popsułem mu jego reputacje w jego otoczeniu:decayed: bo sie swietnie podłozył pod ten filmik:grin:

Opublikowano

To my takie drogi mamy? Cie choroba jasna a gdzie to,pewnie za ojro na euro 2012 zrobili ze 300metrów normalnej drogi :polew:

Opublikowano

Tez nie wiem gdzie takie drogi sa :jerk: u mnie w Karkonoszach to prostej nie uswiadczysz za dlugiej

a jak juz to albo rowy po 1,5m albo kolki po poboczach... tak ze jeden nie wlasciwy ruch i remoncik za pare tysi :facepalm:

Opublikowano
Opublikowano

ale sypie u mnie :decayed: od godziny nie ma świata widać, tylko 0 stopni to pewnie stopnieje :kwasny:

Opublikowano

[/color]

Tez nie wiem gdzie takie drogi sa :jerk: u mnie w Karkonoszach to prostej nie uswiadczysz za dlugiej

a jak juz to albo rowy po 1,5m albo kolki po poboczach... tak ze jeden nie wlasciwy ruch i remoncik za pare tysi :facepalm:

no wlasnie jak w moim wypadku :facepalm:

ale jest z kilometr prostej miedzy szklarska poreba a swieradowem kawal nowej drogi jesienia jak byly sprzyjajace warunki w nocy to po 200 sie latalo do domciu :polew:ale tam pomylka konczy sie smiercia albo mocnym dzwonem

:kwasny:

Opublikowano

chyba juz po sniegu :facepalm:

Opublikowano

chyba tak :facepalm:

Opublikowano

a u nas w Jeleniej pieknie syplo teraz z rana (bialy asfalt wszedzie) a ja w pracy musze siedziec :facepalm::kox:

Opublikowano

u mnie zasypuje miasto.. bialo wszedzie.. trza palic lalunie.. puki drogi biale..:)