Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bajka:) chociaż i u mnie w cholere białego puchu :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a u mnie zaniedbanie włądz miasta takie że nie odgarneli na czas ulic zostały takie zamarźliny, zasypało białym i jezdzi sie jak po kocich łbach:thumbdown: wszedzie zaciera bo takie koleiny:kwasny:

Opublikowano

E to u nas luzik pelen... glowne ciut poodsniezane gdzieniegdzie troche blota posniegowego tam gdzie sie troche wysypalo drogowca soli :polew:

reszta bielusienka i rownaa poczne to pelen odlot

w gorach jak wiadac te foty to z odsniezanego dzisiaj parkingu w Jakuszycach... Tiry od 2 dni maja zakaz wjazdu na ta trase - Jakuszyce-Harachov :kox:

Opublikowano

u mnie nasypało i to dosyć sporo, jest zabawa :banan:

Opublikowano
E to u nas luzik pelen... glowne ciut poodsniezane gdzieniegdzie troche blota posniegowego tam gdzie sie troche wysypalo drogowca soli :polew:

w gorach jak wiadac te foty to z odsniezanego dzisiaj parkingu w Jakuszycach... Tiry od 2 dni maja zakaz wjazdu na ta trase - Jakuszyce-Harachov :kox:

Poprzedniej zimy,często bywałem w tamtych rejonach Lwówek śl.,Ząbkowice,Bolków...naprawdę zero odśnieżania,a w okolicach Bolesławca,na interwencje wyjeżdża Straż Pożarna Starem 266 :grin: może lata bokami,bo ma napędy :decayed::decayed:

Opublikowano

Poprzedniej zimy,często bywałem w tamtych rejonach Lwówek śl.,Ząbkowice,Bolków...naprawdę zero odśnieżania,a w okolicach Bolesławca,na interwencje wyjeżdża Straż Pożarna Starem 266 :grin: może lata bokami,bo ma napędy :decayed::decayed:

He he to wiesz jaka zabawa u nas ;) ja latam czesto Jg-lwowek... cos tam odniezaja ale Q jest bezcenne :decayed: ale trasy sa lepsze w kolo JG

sa takie drogi co drogowcy sie ich boja ;) a przyjezdni o nich nie wiedza i dobrze ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

img9675p.jpg

trochę jest :kox:

Opublikowano

u mnie powoli topnieje

Opublikowano

zimoooooooooooooooooo

wypierrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................................j

bo już dłużej tegooo nie zniese mimo iż mam QQQQQQQQQQQQQQ:facepalm:

Opublikowano
zimoooooooooooooooooo

wypierrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................................j

bo już dłużej tegooo nie zniese mimo iż mam QQQQQQQQQQQQQQ:facepalm:

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

U mnie wszystko od początku 20cm i -7 :doh:

A już było tak ładnie...:kwasny:

Opublikowano

a ja szuram na letnich i co Wy na to ? :decayed:

Opublikowano
a ja szuram na letnich i co Wy na to ? :decayed:

gdybym mial letnie w sobote to bym mnie z drzewa sciagali... jak zaczelo mna rzucac na szklance to tylko dwojka wbita pomogla i hamowanie silnikiem :facepalm:

Opublikowano

były dwa dni takie ciężkie, piątek i sobota. Teraz jest juz ok, drogi czarne.

Opublikowano
były dwa dni takie ciężkie, piątek i sobota. Teraz jest juz ok, drogi czarne.

W Piątek w tą śnieżycę wracałem z Radomia i miałem przednią zabawę...

Aczkolwiek i tak uważam, że letnie w taką pogodę to przegięcie i nie ma się czym chwalić...

Opublikowano

szczerze to nie rozumiem po co te letnie i czym tu sie chwalic...

mozesz byc mistzrem kirownicy ale hamowanie i tak masz dwa razy dluzsze na letnich - twarde sa

wiec albo sie wleczesz albo nie jezdzisz :facepalm:

tez mialem droge czarna w sobote az sie nagle okazalo ze jest czarna a na niej lodowisko...

Opublikowano

A kto się chwali? Napisałem tylko że juz mam letnie. Nie ja jedyny z reszta. Poza tym jeżdżę drugim autem, a jak jest tak jak teraz to audi bez nic..:wink:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

Słuchajcie Panowie krytycy, letnie mam, jest lipa wsiadam w asterkę i jadę na zimowych, sa czarne drogi sune audi. Przestańcie lamentować. A z innej beczki, myślicie że tu na forum mało takich co cały rok na letnich jeżdżą? Nie sądze :-)

Opublikowano

Heh szczerze jezdze duzo... jak widze jak w moje pagorki pchaja sie na letnich i stoja potem po rowach to mi zal glupoty i jednoczesnie smiac mi sie chce...

mistrzowie prostych...:polew::facepalm:

Opublikowano

Ja mam od niedawna Q i niby zimowe ale tak hu..we że nawet ESP nie pomaga i żuca na prawo i lewo jak ciut za dużo gazem smagne a jest czym. :decayed: Co chwile się świeci kontrolka że traci trakcję przy przyśpieszaniu na śliskim :wink: Ale to w A6 a A4 sa dobre zimówki więc na gorsze chwile zostaje ośka w A4 :polew:

Opublikowano

Ot i nasypało w nocy

zimaj.jpg

Uploaded with ImageShack.us