Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra dobra ale stanowczo wole ta... co prawda ma juz pare lat ale bawi tak samo ciagle ;)

Opublikowano

mistrz prostej :wink:

Opublikowano

nie wiem czy ta też już była ale też jest dobra

Opublikowano

Eh,, to ja dziś utknąłem pod garażem bo jedno kolo mi w dziurę śniegową wpadło :P no ale jakoś wybrnąłem, nie powiem, quattro by sie przydało ... a to wszystko przez to ze kupiłem z tym durnym 1BE ;/ pod blokiem zawadziłem oczywiście podwoziem o śnieg bo już lekkie wzniesienie sie zrobiło i jak zjeżdżałem to lekko obtarlo :P i teraz ja nie widze wogole racjanolnosci w obnizaniu jeszcze wiekszym auta, w zimie sie tym by juz nie dalo jezdzic wogole, nawet quattro by nie pomoglo

Opublikowano
Eh,, to ja dziś utknąłem pod garażem bo jedno kolo mi w dziurę śniegową wpadło :P no ale jakoś wybrnąłem, nie powiem, quattro by sie przydało ... a to wszystko przez to ze kupiłem z tym durnym 1BE ;/ pod blokiem zawadziłem oczywiście podwoziem o śnieg bo już lekkie wzniesienie sie zrobiło i jak zjeżdżałem to lekko obtarlo :P i teraz ja nie widze wogole racjanolnosci w obnizaniu jeszcze wiekszym auta, w zimie sie tym by juz nie dalo jezdzic wogole, nawet quattro by nie pomoglo

Gadanie, co Ty byś powiedział na glebie -7cm zimą... przejeździłem zeszłą zimę i nigdy nie wisiałem, po prostu trzeba jechać i nie panikować :decayed:

P2110015.jpg

Opublikowano

Odwieczny problem czy gleba czy komfort...

ja mam koze i tez wisialem na sniegu - co prawda w gorach na drodze full offroad ale da sie powiesic na sniegu i koze i quattro :decayed:

wiec mozna miec glebe i przejedzic bez problemow i mozna miec koze i zawisnac...

ale fakt faktem w zimie BA daje duza przewage :kox:

Opublikowano

Gadanie, co Ty byś powiedział na glebie -7cm zimą... przejeździłem zeszłą zimę i nigdy nie wisiałem, po prostu trzeba jechać i nie panikować :decayed:

http://s9.postimage.org/xvbt3skvf/P2110015.jpg

Wiesz, na drogach to lajcik, ale przy garazach czy mniej uczeszczanych drozkach juz sa lekkie schody :)

Opublikowano

ja tam podworka nie odsniezam bo i po co :polew:

Opublikowano

Wiesz, na drogach to lajcik, ale przy garazach czy mniej uczeszczanych drozkach juz sa lekkie schody :)

póki nie miałes stycznosci z Q to nie wiesz co sie dzieje, jak jest gleba i zima:naughty: ja mam teraz jakieś - 50 a wpierdzielam sie w zaśnieżone parkingi ile wlezie, ośki tam nawet nie wjeżdzają:grin: jedyne co to denerwująca zmarźlina miedzy kołem a nadwoziem, bo przy glebie ciezko to wydłubać:facepalm:

Opublikowano

Mieszkam w polu gdzie to ja odśnieżam zderzakiem, nikt inny, jakoś daje radę :wink:

Opublikowano

W Szczecinie sypie od paru godzin - jest przegenialnie :decayed:

Opublikowano

ja ma 1be i q jeszcze nei mialem problemu.. ostatnio jechalem z kumplem ktory ma bmw1 i jak zobaczyl jak parkuje w pelnym sniegu na miescie to powiedzial" ja bym tu nigdy nie zaparkowal.. wyjezdzal bym do wiosny"

Opublikowano

Ja ma 1be bez quattro i też jakoś śmigam ale następne będzie quattro dziś pośmigałem sobie quattro i super sprawa

Opublikowano

Ja wychodze z tego watku, bo zaraz zaczne uwazac za moja audiolke za wybrakowana z powodu braku quattro , wielkie dzieki ;/

Opublikowano
Ja wychodze z tego watku, bo zaraz zaczne uwazac za moja audiolke za wybrakowana z powodu braku quattro , wielkie dzieki ;/

tak pitolą wszyscy :) trzeba miec dobre oponki i wysoki zawias (w sensie normalny) i quattro niepotrzebne - no chyba ze ktoś mieszka w jakichs totalnych górach gdzie skuter śniezny na problemy z poruszaniem. ja sie swoim nigdy nie zakopałem ani nie mialem problemów z wjazdem/wyjazdem/podjazdem itp. no i trzeba troche myslec do tego wszystkiego :wink:

Opublikowano

Poprzednie auto miałem FWD i posadzone na glebie... Nigdy nie miałem problemów z wjazdem/wyjazdem/podjazdem. Trzeba mieć tylko dobre zimówki i trochę oleju w głowie...

Opublikowano

tak pitolą wszyscy :) trzeba miec dobre oponki i wysoki zawias (w sensie normalny) i quattro niepotrzebne - no chyba ze ktoś mieszka w jakichs totalnych górach gdzie skuter śniezny na problemy z poruszaniem. ja sie swoim nigdy nie zakopałem ani nie mialem problemów z wjazdem/wyjazdem/podjazdem itp. no i trzeba troche myslec do tego wszystkiego :wink:

nikt nie pisze że Quattro jest niezbędne:wink: ale w parkowaniu nie ma porównania z ośką na nieodśniezonych parkingach:wink: